Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit leggen nieuwbouw:

Elektriciteit leggen nieuwbouw

Het zou zijn voor het leggen van alle kabels. Daarnaast aansluiten stopcontacten en aangeleverd domotica materiaal en zekeringkast installeren.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit leggen nieuwbouw uit heel België:

Vernieuwen elektriciteit

Nieuwe electriciteit leggen en aansluiten. De gehele bovenverdieping en deels de benedenverdieping. Bovenverdieping is ong. 48m² en beneden enkel nog keuken en badkamer.

Kamer renoveren

Nieuw plafond + elektriciteit Deur plaatsen en leggen parket.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel boiler van 100 liter op elektriciteit. We willen een zonneboiler van 200 liter om het sanitair te voorzien. Ik ga ook zonnepanelen leggen en er is 4 op 4 meter voorzien voor de zonneboiler.

Elektriciteit leggen tot achtertuin

We hebben een opblaasbaar zwembad gezet en hiervoor hebben we aansluiting nodig van totaal 25 ampère minstens (evt. voegen we nog wat lichten bij). In totaal moet ongeveer 75 meter worden overbrugd, een deeltje door een bos. Ik vermoed dat de leiding moet worden ingegraven.

Zekeringskast vervangen en bedrading leggen

Zekeringkast vervangen-stopcontacten bijplaatsen-elektriciteit in bijbouw plaatsen. De bedrading aanpassen zodat de elektrische leidingen gekeurd kunnen worden.

Vrijstaande garage bouwen

Een vrijstaande garage met plat dak voor 2 auto’s met bijkomende plaats voor tuingereedschap. Betonvloer en oprit ligt er al. Stukje ruwbouw gezet met raam en deur, dit is even geleden zelf gedaan. Gevelsteen is nog niet voorzien. Elektriciteit is aanwezig tot aan ons berghok, maar we wensen het door te trekken tot de garage zodat we een aantal stopcontacten kunnen steken. Daarnaast wensen we ook leidingen te leggen voor water te hebben daar.

Chappe gieten en vloer leggen

Beton en isolatie + nieuwe leidingen centrale chauffage en elektriciteit liggen nu klaar. Ik zoek persoon/bedrijf die nog wat kan ophogen met chappe en nadien kan vloeren. In de eetkamer, living, gang en keuken, totaal van 70 of 80m².

Aanpassingen ruimte voor plaatsing nieuwe keuken

We willen graag de keuken verplaatsen (die is besteld en komt rond maart 2020) maar de kamer waar die komt moet uiteraard aangepast worden bv. oude schouwmantel verwijderen, gasleiding en waterleidingen leggen en elektriciteit voor extra stopcontacten (paar zijn al aanwezig). De ruimte waar die zou moeten komen heeft een oppervlakte van 13m².