Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Boom:

Zonnepanelen verplaatsen

Bestaande zonnepanelen afkoppelen en verwijderen. Na de werken de zonnepanelen terugplaatsen en aansluiten. Er word nieuwe dakbedekking op plat dak aangelegd.

Elektricien gezocht voor nazicht installatie

Nakijken CV installatie van 10j oud. Mogelijk vervuiling van net (reeds neg. gemeten door Fluvius) of probleem met aarding. Nieuwe ATAG verwarmingsketel geeft regelmatig storingen aan.

Plon in zekeringskast vervangen

Plon in kast vervangen . 2 stekkers beneden werken niet en de plon laat elektriciteit uitvallen als ik deze terug aanzet.

Vernieuwen van elektriciteit in keuken

ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen en ik moet het electriciteitsysterm vernieuwen.

Stroomverlies opsporen

Overmatig energieverbruik,. Op zoek naar een elektricien om het stroomverlies te detecteren en probleem op te lossen.

Installatie videofoon/parlofoon in appartementsgebouw

Parlofoon of videofoon installeren : Het betreft een appartementsgebouw met 22 eigenaars.

Parlofoon appartement herstellen

De parlofoon van m'n appartement werkt niet meer. We vermoeden een slecht contact in het appartement zelf.

Videofoon te herstellen

Mijn videofoon is stuk, in de rest van het appartementsgebouw werken de videofoons nog allemaal, maar ik krijg zowel de bel niet te horen als de deur niet open.

Aarding steken elektriciteit

Aarding plaatsen voor elektriciteit. Binnen een maand begin ik zelf aan de elektriciteitswerken maar hiervoor heb ik eerst nog een extra aarding nodig.

Opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik ben eigenaar van 2 appartementsgebouwen, dewelke kortelings zullen worden te koop gesteld. Er werden reeds op 30/08/2015 per appartement een keuring gedaan van de elektrische installatie. Deze installaties werden niet conform bevonden aan de voorschriften van het AREI, voornamelijk wegens het ontbreken van een eendraadschema, een situatieplan en het ontbreken van de aanduiding in de zekeringkast van de stroombanen. Na het conform maken zal eveneens een herkeuring dienen te worden uitgevoerd.