Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor opstellen ééndraadschema en situatieplan:

Opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik ben eigenaar van 2 appartementsgebouwen, dewelke kortelings zullen worden te koop gesteld. Er werden reeds op 30/08/2015 per appartement een keuring gedaan van de elektrische installatie. Deze installaties werden niet conform bevonden aan de voorschriften van het AREI, voornamelijk wegens het ontbreken van een eendraadschema, een situatieplan en het ontbreken van de aanduiding in de zekeringkast van de stroombanen. Na het conform maken zal eveneens een herkeuring dienen te worden uitgevoerd.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opstellen ééndraadschema en situatieplan uit heel België:

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Keuring elektriciteit en opstellen eendraadschema en situatieplan.

Keuring en opstellen ééndraadschema

Opstellen van een ééndraadschema gekoppeld aan een herkeuring van de elektriciteit om aldus een goedgekeurd attest te bekomen.Rapport keuring bijgeboegd.

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag de installatie willen laten nazien voor keuring en een eendraadschema laten opstellen.

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan voor keuring van elektriciteit voor rijwoning. Heb zelf uitbreiding uitgevoerd, heb schema's nodig zowel voor oude gedeelte als ook voor de uitbreiding.

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Nieuw eendraadschema opstellen en aanpassen van onderstaande inbreuken vastgesteld door elektriciteitskeuring. (Het gaat om relatief kleine aanpassingen, zoals bv. symbolen aanpassen op grondplan). 1 Het ééndraadschema strookt niet met de werkelijkheid (art. 16 AREI). 2.Op kring F en G geen aansluitingen. 2 Het situatieschema strookt niet met de werkelijkheid (MB). 3 Stopcontacten zonder aarding dienen juist symbool te hebben. 4 Stopcontacten zonder aarding: pen mag niet afgebroken zijn. Juiste stopcontacten dienen voorzien te worden. 5 Het gebruik van geleiders van het type VOB, zonder bijkomende afscherming is niet toegestaan (art. 207, 210 AREI).

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag kijken voor het opstellen van een elektriciteitsplan van mijn nieuwbouwwoning. Nieuwbouwwoning start in augustus.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.