Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Borgerhout (Antwerpen):

Elektrische kortsluiting herstellen

Ik wil graag elektrische kortsluiting laten herstellen - dit kwam door waterschade van het plafond.

Aarding te plaatsen

Onze aardingspen is onlangs afgekeurd wegens te hoge weerstand. Deze bleek ook zeer los in de bodem te zitten (koperen staaf, in de kelder schuin in de grond geslaan).

Elektriciteitsinstallatie conform maken

Op zoek naar een elektricien om de elektriciteit opnieuw conform te maken. Vakman dient ook een certificaat af te leveren.

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit dient conform gemaakt te worden. Volgens het keuringsverslag (zie bijlage) zijn er momenteel volgende tekortkomingen: - Eendraadschema voorzien - Situatieschema voorzien - Aardingsonderbreker ontbreekt - Aanduiding van stroomkringen etc aanbrengen - Afscherming van onder spanning staande delen - Installatie differentieelschakelaar - Smeltveiligheidshouders voorzien - Nieuwe elektriciteitskast plaatsen Gelieve via mail te contacteren

CAT7 bekabeling aanleggen van kelder tot 2de verdiep + router

Van de kelder tot het bovenste verdiep een cat7 bekabeling laten aanleggen, inclusief router op tusesnverdiep .

Nieuwe kabel trekken

Telenet is langs gekomen voor internet te installeren maar die hadden gezegd dat een nieuwe kabel getrokken moest worden: een zwarte kabel. Het is voor een appartement derde verdieping.

Herstelling lamp, leggen van een stopcontact, buitenlicht

Ik heb een tafellamp dat nog in goede staat is maar er is iets kapot gesprongen, dit wil ik laten herstellen. Een wandlamp krijg ik niet goed opgehangen en misschien dat jullie dit kunnen. Graag wens ik een stopcontact te laten plaatsen, er is een schakelaar maar geen stopcontact. Buiten op het terras wil ik graag verlichting aanbrengen.

Zonneboiler of zonnepanelen installeren

Wij willen graag een zonneboiler of zonnepanelen installeren. We weten niet goed wat de beste keuze is. Graag advies.

Parlofoon herstellen

Wanneer de huurders bezoek ontvangen, kunnen ze niet communiceren via de parlofoon aan de voordeur. De ontvanger/bezoeker kan hen niet horen. De huurders horen de bezoekers wel. Al de rest werkt wel.

Elektriciteit nakijken

Électricien: Enkele problemen na te kijken. Is er een probleem met de transfo of met de aansluitingen? Bijna alle spotjes zijn vervangen en nieuw maar branden niet of dimmen na enkele seconden. Is het een probleem met de dimmers?