Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektrische kortsluiting herstellen:

Elektrische kortsluiting herstellen

Ik wil graag elektrische kortsluiting laten herstellen - dit kwam door waterschade van het plafond.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische kortsluiting herstellen uit heel België:

Elektrische boiler en Vaillant condensketel herstellen

De boiler maakt kortsluiting in de thermostaat of de weerstand en de verliesstroom schakelaar valt af. De boiler is 10 jaar oud. Ik zoek ook iemand voor het 2 jaarlijkse nazicht van een Vaillant condensketel.

Onderhoud en ontkalken van elektrische boiler Daaldrop

Daalderop boiler van 120 L. Is 8 jaar oud en zou moeten ontkalkt worden, geeft soms kortsluiting als hij opwarmt.

Elektrische kortsluiting opsporen

De 2 zekeringen die de keuken en een gedeelte van de living beschermen, vallen na 10, 20 minuten uit.

Vervangen van elektrische boiler

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn elektrische boiler. Mijn oude boiler is stuk, ik krijg telkens kortsluiting. Ik wil graag op heel korte termijn deze boiler vervangen. Mijn oude boiler is 2-fasig, nochtans is er een 3-fasige voorziening van elektriciteit. Mijn gezin bestaat uit 3 volwassenen. Mijn enige energiebron in huis is elektriciteit. Ik heb zonnepanelen (10 kVA) met een opbrengst vorig jaar van 12, 500 kWh. Mijn verbruik ligt rond de 16,000 kWh. Het liefst had ik een ecologische oplossing (b.v. lucht-water warmtepomp), maar gezien de urgentie is waarschijnlijk een standaard elektrische boiler op dit moment het meest aangewezen. P.S. : Op dit moment zit ik in het buitenland en wens niet gebeld te worden.

Opzoeken van elektrische kortsluiting

Klusje: het opzoeken van een electrische kortsluiting in huis.

Plaatsen elektrische waterboiler

Waterboiler heeft kortsluiting gehad, kan niet meer gerepareerd worden. Daar we zonder warm water zitten willen we dit snel opgelost zien. Enkel offertes voor elektrische waterboiler die op nachttarief kan werken, geen zonneboiler/warmtepompen.

Dompelpomp te herstellen

Ik heb een oude dompelpomp van 1998 van het merk STORK type VORT X -12/8 AUT (Johnson pump). Recent gaf deze pomp kortsluiting die naar ik vermoed het gevolg is van een verduurde elektrische kabel. Ik meen daarom dat deze pomp herstelt kan worden door er een nieuwe waterdichte solide kabel in te monteren. Kan u mij hierbij helpen. Ik kan de pomp tot bij u brengen.

Elektrische boiler te herstellen en of vervangen

Ik heb een elektrische Boiler Fimsemail RG 50L VERT 1200W van 11 jaar oud. Een electricien heeft kortsluiting vastgesteld als gevolg van een kapot verwarmingselement. Kan dit vervangen worden of moet er een nieuwe worden aangeschaft? Aangezien het een 2e badkamer betreft kan worden volstaan met een goedkoper type zoals LEMET of VAN Marcke DIY collection ( 80L of 50L)