Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Borsbeek (Antwerpen):

Vervanging parlofoon

Wij willen graag een deftige parlofoon met video scherm laten installeren (liefst met afstandbediening, draadloos). Graag willen wij zien wat de mogelijkheden (en de prijzen) zijn.

Vervangen van parlofoon

De parlofoon enkel in het appartement binnenhuis vervangen.

Herstel parlofoon voor 3 appartementen

Er kwam een specialist om elektrisch plaatje te vervangen voor onze voordeur van ons appartement. - Daarna werkt parlofoon en de deurbel niet meer. - Herstelling nodig graag een offerte want we zijn met verschillende personen in het appartement.

Deurbel doet het niet meer

Ik woon in een appartement met een parlofoon, enkel de deurbel werkt niet meer, blijkbaar zit het probleem enkel bij mij, de deurbellen van de buren werken nog wel. De parlofoon werkt ook nog.

Bekabeling Telenet-aansluiting

Buiten + binnenbekabeling voor telenet-aansluiting. Verdeeldoos bevindt zich op de gevel van de buren (+/- 2m). Kabel moet naar binnen gebracht worden in de garage (voor basisopstelling). Mogelijk moeten daar een aantal nieuwe stopcontacten voorzien worden. Verdere kabels (UTP, Coax) voor binnenbekabeling moeten naar de eerste verdieping (Bel-étage) doorgetrokken worden en van contactdozen (op-of inbouw) voorzien worden. Ik weet niet of er bestaande buizen zijn die gebruikt kunnen worden of dat er boringen moeten gebeuren. Graag een vrijblijvende offerte (richtprijs) om deze werken uit te voeren. Er is een Belgacom installatie aanwezig.

Keuringsrapport in orde brengen

Er zijn 4 inbreuken op mijn elektrisch keuringsrapport: 1-De algeme isolatieweerstand van de installatie is voldoende en dient verbeterd te worden (art.20). 2-De installatie is niet voorsien van een ééndraadschema en/of situatieschema(art. 16,268,269) 3-In de aardgeleider is geen onderbreker aangebracht. Hierdoor kan de aardspreidsweerstand niet worden gemeten (art.28, 70,05) 4-De leidiingen en stopcontact in badkamer moet tegen mechanische beschadiging worden beschermd. Punt 4 is niet van belang want de badkamer word volledig vernieuwd. Ik wil eerst een offerte van verschillende vakmannen voor ik beslis wie de werken uitvoert.

Kleine aanpassingen

Lichtschakelaar in de badkamer is defect Lichtschakelaar in living is defect Plaatsen van verliesstroom schakelaar Voorzien van stopcontact buiten aan de tuin

verplaatsen van telefoonlijn doordat ze ...

verplaatsen van telefoonlijn doordat ze nu niet werkt wegens vocht in muur

Vernieuwen van electriciteit

Vernieuwen van electriciteit

vernieuwing elektriciteit ...

vernieuwing elektriciteit eensgezinswoning van 1939; gedeeltelijk al gebeurd