Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brasschaat:

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders Steinel in residentiële woning.

Elektriciteitskast vervangen

Twee zekeringskasten vervangen.

Installeren van elektrische deuropener

Wij zouden graag een elektrische deuropener laten installeren zodat we deze via de parlefoon aan het bed kunnen bedienen.

Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping

We zouden een telenet kabel moeten doortrekken naar de 4de verdieping. Er is een grijs telenet kastje aanwezig tegen de gevel van het gebouw. Er zou door 2 muren geboord moeten worden. En de kabel zou ook verder getrokken moeten worden naar de slaapkamer.

Parlofoon Terraneo herstellen

Appartementsgebouw met 2 verdiepen dus 2 parlofoons. Wij horen nog wel de bel maar buiten horen ze ons niet antwoorden. We kunnen wel de deur openen. Het merk is Terraneo

Aarding plaatsen

Bij keuring voor verkoop bleek aardingsweerstand 80 ohm; aanpassing is nodig. Aardingsonderbreker aanwezig; kabel kan via kelder & keldergat naar tuin zijkant woning.

Nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm

Nazicht elektriciteit in woning. Conform maken.

Elektriciteitskast vervangen

Woning jaren 1960 - differentieel geïnstalleerd. Vervangen van bestaande installatie - zie foto.

Herstellen parlofoon van appartement

Ik wil graag offerte om mijn parlofoon te laten herstellen. Enkel het belsignaal werkt niet. De rest wel (communicatie en deuropener). Anderzijds zou ik ook graag offerte ontvangen voor de vervanging van huidig systeem door videofoon voor 3 appartementen.

Installatie voldoet niet aan het AREI

Elektriciteit in orde brengen, conform keuringsrapport.