Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping:

Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping

We zouden een telenet kabel moeten doortrekken naar de 4de verdieping. Er is een grijs telenet kastje aanwezig tegen de gevel van het gebouw. Er zou door 2 muren geboord moeten worden. En de kabel zou ook verder getrokken moeten worden naar de slaapkamer.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping uit heel België:

Coax en netwerk kabel trekken voor telenet

De oude coax kabel van telenet dient vervangen te worden door een nieuwe. Deze moet getrokken worden van aan de modem tot aan de straat via een pvc buis die reeds aanwezig is. In deze buis liggen ook kabels van gas en electriciteit. Deze buis ligt op een diepte van 60 cm, er zal dus gegraven moeten worden.

Telenet kabel leggen

Ons ons internet komt momenteel binnen in het midden van de woning, Hiervan uit is een kabel gelegd naar de rechterkant van de woning, daar is momenteel internet. Nu zouden wij graag een 2e kabel laten leggen naar de linkerkant van het gebouw en een apparaat op vandaaruit ook wifi te ontvangen. In de kast zal dus een verdeling door 2 kabels moeten aangelegd worden ipv 1kabel (momenteel).

Telenet coax en UTP kabels nakijken en vervangen

We hebben 3 Telenet decoders die elk met een coax en UTP rechtstreeks (dus niet met powerlines) aangesloten zijn aan de router. Eén aansluiting werkt niet meer (geen signaal) terwijl de decoder het wel nog doet. Mogelijks moet er een kabel vervangen worden, maar Telenet behandelt dit soort klachten niet. Ik zoek dus een elektrieker om dit na te kijken en op te lossen.

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Ik heb onder bij de gemeenschappelijke berging. 1 coax kabel naar boven 1ste verdieping lopen. Er moet nog een sat kabel getrokken worden langs de coax kabel.

Voorbereiding Telenet kabel

Leggen van kabels binnen en voorbereiding Telenet installatie. Brengen van de kabel tot aan de buitenmuur.

Kabels tv aansluiten-wegwerken in plafonds

We hebben een nieuw abonnement voor Telenet genomen voor ons kantoor in Antwerpen. De verbindingen zijn door hen aangesloten. - Er moeten nu echter nog kabels getrokken worden naar de 2 televisietoestellen die zich in andere kamers bevinden, elek.kabels wegwerken in vals plafond. - De digibox en digicorder zijn ook ter plaatse aanwezig.

Coax kabel telenet doortrekken naar verdiep 1 en 2

Telenet digitale tv aanwezig op gelijkvloers. Graag doortrekken kabels om tv te kunnen kijken op eerste verdiep en zolderkamer.

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Hebben een tv op de 1e verdieping die al werkt maar geen digitale tv. We probeerden vanuit de kamer ernaast waar ook een tv staat met digitale tv, met een coaxkabel en een splitser. Helaas werkt dit niet. Telenet raadde ons aan om ook voor deze 2e TV boven een kabel te trekken vanaf de modem in de woonkamer beneden, waar ook een digitale tv staat, dit zal ook door het plafond moeten. Graag offerte voor : doortrekken van kabel naar eertste verdieping. Adres navragen door vakman.