Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor installeren van elektrische deuropener:

Installeren van elektrische deuropener

Wij zouden graag een elektrische deuropener laten installeren zodat we deze via de parlefoon aan het bed kunnen bedienen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren van elektrische deuropener uit heel België:

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.

Verwarmingssysteem op gas installeren

Graag had ik van mazout naar gas overgeschakeld. Het bevindt zich nu in de kelder. Momenteel is mijn verwarming op mazout, mijn water op een elektrische boiler, de keuken op een kleine elektrische boiler. Nu zou ik graag overschakelen naar een systeem dat alles verwarmt.

Nieuwe elektrische boiler installeren

Ik heb nu een systeem op gas en wil dit vervangen door elektriciteit. Alle leidingen zijn aanwezig om de nieuwe boiler te plaatsen.

Installatie zolderluik + trap

Openmaken plafond en installeren zolderluik + trap. Dit zou zo snel mogelijk moeten kunnen gebeuren wegens andere werken die nog moeten gebeuren. Zolder moet open zijn voor aanleggen nieuwe elektrische leidingen. Zolderluik met uitschruifbare trap maken.

Putboring in de tuin en aansluiting elektrische motor

Regenwaterput boren. Putwater voor besproeien tuin, groentetuin en serre + eventueel installeren grasrobot. We kopen zelf een pomp die aangesloten moet worden.

Elektrische vloerverwarming leggen

Ik wil voor een vakantiewoning vloerverwarming installeren op het gelijkvloers. Het gaat om een oppervlakte tussen de 50 en 100 m².

Elektrische vloerverwarming installeren

Kleine ruimte, alles gaat eruit, dus plaats om de vloer aan te pakken. Elektrische vloerverwarming plaatsen onder linoleum. Het gaat over een ruimte van 10 m²

Badkamer installeren

Ik heb een heel kleine badkamer en kleine WC. De hang WC is voorlopig verkeerd geïnstalleerd en dat moet aangepast worden. Er moet een vals plafond met spotjes inkomen, de muren moeten betegeld worden. Wat de badkamer betreft: hier moet een vals plafond met spotjes komen. De inloopdouche moet in zijn totaliteit geïnstalleerd en afgewerkt worden. Er moet een wastafel met meubel en een spiegelkast geplaatst worden. De (heel kleine) oppervlakte die daarna overblijft moet betegeld worden alsook de muren. Er staat een elektrische warm water boiler die zou moeten verhuizen naar de keuken. De leidingen moeten eveneens vervangen worden.