Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor coaxkabel trekken:

Coaxkabel trekken

Woon in een studio op de 3de verdieping Heb geen coaxkabel hier voor internet en tv moet hem van onder naar boven trekken. Van buiten naar binnen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor coaxkabel trekken uit heel België:

Coax kabel trekken en reparatie deurbel

Voor huurpand zoeken we een elektrieker die kan langskomen en bekijken op welke manier we best een coaxkabel kunnen voorzien zodat Telenet het nodige kan doen voor het internet in het gebouw (trainingslokalen op 1ste en 3de verdiep). Ofwel dient de kabel van buitenaf naar binnen getrokken worden, ofwel kan men via gebouw er langs een kabel doortrekken. Een bezoek ter plaatse is noodzakelijk, om te bepalen wat de beste en voordeligste oplossing is voor ons. Verder werkt de deurbel niet meer, en zou deze ook moeten hersteld worden.

Coax kabel trekken

De coaxkabel zou van op de aansluiting aan de gevel tot in de winkel moeten komen. Op deze manier kan Telenet een installatie komen doen.

Coax kabel laten trekken

Ik had graag een coaxkabel laten doortrekken naar de slaapkamers er is een bestaande coaxkabel aanwezig.

Coax kabel laten trekken tot 2de verdiep

Graag had ik een coaxkabel getrokken naar de tweede verdieping voor een telenet aansluiting.

Coax kabel laten trekken tot binnen

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn huis op gelijkvloers. Er zal dus ook eventueel door de facade geboord moeten worden.

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.

Coax kabel laten trekken vanuit aftakkingsdoos -gevel derde verdiep-

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn appartement op de derde verdieping. Er zal dus ook door de facade geboord moeten worden. De afstand bedraagt vanaf aftakkingsdoos tot aansluiting TV ruwweg geschat een 25 meter.

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Hebben een tv op de 1e verdieping die al werkt maar geen digitale tv. We probeerden vanuit de kamer ernaast waar ook een tv staat met digitale tv, met een coaxkabel en een splitser. Helaas werkt dit niet. Telenet raadde ons aan om ook voor deze 2e TV boven een kabel te trekken vanaf de modem in de woonkamer beneden, waar ook een digitale tv staat, dit zal ook door het plafond moeten. Graag offerte voor : doortrekken van kabel naar eertste verdieping. Adres navragen door vakman.