Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Edegem:

Conform maken van elektrische installatie

Volgende gebreken op onze keuringsattest van onze elektrische installatie dienen opgelost te worden: 1) Plaatsen van een aardingsonderbreker. 2) Differentieelschakelaars beveiligen tegen overstroom. 3) Kalibreerelementen ontbreken momenteel achter de penautomaten, deze moeten geplaatst worden.

Parlofoon vervangen

Vervangen van binnen parlofoon in appartement . Gewone parlofoon, binnenparlofoon.

Deurbel en slotsysteem herstellen/vervangen van huis

Onze deurbel werkt niet meer en ook het systeem om van boven de deur te openen werkt niet meer. Beide zouden moeten gerepareerd of vervangen worden.

Lampen vervangen

Ik wil graag twee peertjes die vals contact geven laten vervangen.

Elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken

We hebben momenteel slechts één kring voor de elektriciteit in de keuken. Gezien we onze keuken willen renoveren een een afwasmachine, heteluchtoven en microgolf willen plaatsen, zullen we meer kringen nodig hebben. Ik heb geen idee hoeveel kringen er doorgaans in een keuken voorzien worden. Het betreft een bestaande woning. We kunnen van de elektriciteitskast via het plafond in de garage in de keuken geraken. Dit is dezelfde muur. Er zal een diagonaal gat geboord moeten worden (tenzij betere alternatieven) van de garage tot in de keuken. Momenteel staat de oude keuken er nog en denken we een nieuwe indeling uit. Kabels kunnen in principe achter de kasten lopen, dus er hoeft niet in heel de keuken geslepen te worden. Kunnen we dit doen terwijl de oude keuken er nog staat?

Diverse elektriciteitswerkjes uit te voeren

Led-verlichting 2x3 meters aansluiten bij wandkast, 2 stopcontacten aanleggen en een plafondlamp plaatsen.

Aanpassing electrische installatie

Ik ben particulier, recentelijk bestaand appartement aangekocht te Edegem. Nu zoek naar een elektricien voor aanpassing van electrische installatie (niet meer conform).

Aanpassing electriciteit aangekochte woning

Ik moet mijn elektrische installatie in mijn woning aanpassen zodat deze conform is aan de huidige bepalingen. In bijlage het keuringsverslag. Indien mogelijk graag een eerste schatting van de kosten. Start werken is mogelijk vanaf 1 mei 2014.

Deel installatie voor tuinverlichting

Tuinverlichting, kabels zijn voorzien

Aanpassingen elektrische installatie

Er dienen aanpassingen te gebeuren na elektrische keuring (huis). Volgende zaken dienen aangepast te worden: R-I-1501 eendraadsschema voorzien. R-I-1502 situatieschema voorzien. R-I-1802 wanneer geleider met blauwe aderisolatie gebruikt wordt, moet die voor de 'nulgeleider' gereserveerd worden indien deze aanwezig is in de betrokken stroomkring. R-I-1222. R-O-1061 vermelding nominale spanning. R-O-1062 pictogram levensgevaar aanbrengen.