Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ekeren (Antwerpen):

Elektriciteit conform maken + plaatsen verlichting

Wij hebben een huis gekocht waarvan de elektriciteit is afgekeurd. Dit zijn de inbreuken vastgesteld: R -I-1216 De continuïteit van de beschermingsgeleider(s) naar de aarde dient verzekerd te worden (art. 70.05 AREI). R -I-1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268- 269 AREI). R -I-1502 Situatieschema('s) van de installatie is(zijn) te voorzien (art. 269 AREI). R -I-1210 Een demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider teneinde de meting van de verspreidingsweerstand mogelijk te maken (art. 28, 70.05 AREI). R -O-1062 Pictogram "levensgevaar"

Parlofoon vervangen van appartement

In ons bestaand appartementsgebouw met 3 woningen is de parlofoon/videofoon aan vervanging toe. We zouden graag een videofoon laten installeren. Audiofoon of videofoon.

Parlofoon herstellen van appartementsgebouw

Parlofoon van gebouw met 6 appartementen herstellen Er blijft 1 bel van de 6 blijft bellen

Elektriciteit vernieuwen

Naar aanleiding van keuringsattest dient de elektriciteit aangepast te worden, het is een huisje van 1921. De elektriciteit is zeer verouderd.

Parlofoon herstellen of vervangen van appartement

Parlofoon in 1 appartement (van gebouw met in totaal 6 appartementen) werkt niet meer. Geen probleem met de andere 5 appartementen. Merk = Terraneo

Elektriciteitschema woning opmaken

Graag wil ik een schema van de elektriciteit in mijn woning voor een keuring.

Elektriciteit leggen en aansluiten nieuwbouw

De ruwbouw is geregeld, nu opzoek naar iemand die elektriciteit over de volledige nieuwbouw woning kan leggen en keuren. Voorzien van stopcontacten en verlichting. In bijlage een foto van de beneden en eerste verdiep. Er is ook nog een zolder.

Internetkabel doortrekken naar de tweede verdieping

Ik zou graag de internetkabel doortrekken van het gelijkvloers naar de tweede verdieping om zo ook stabiel internet te hebben op de tweede verdieping.

Hoofddifferentieelschakelaar plaatsen

De geplaatste installatie is niet comfort en er moet een hoofdifferentieelschakelaar geplaatst worden in het begin van de installatie.

Elektriciteit volledig vernieuwen

Oud huisje waarvan de elektriciteit is afgekeurd, moet volledig up to date gebracht worden. Volledig vernieuwen van elektriciteit.