Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken:

Aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken

Aansluiten op electriciteitsnet van de onlangs gezette rolluiken. De draden liggen er al. Nog aansluiten en mooi verwerken tegen muur en plafond. Tevens de spots nakijken en/of vervangen door led.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Geel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken uit heel België:

Put boren voor beregeningsinstallatie op aan te sluiten

Beregeningsinstallatie geplaatst in een tuin met bestaande grondwaterput. Deze put was reeds lang uit dienst en nu blijkt dat er niet genoeg water getrokken wordt en er zal dus een nieuwe put geslagen moeten worden waar we onze pomp op kunnen aansluiten.

Electriciteitswerken voor een renovatieproject uitvoeren

Voor een pand in renovatie ben ik op zoek naar een electriciën, de bekabeling is reeds geplaatst doorheen de woning alsook de inbouwdozen. De uit te voeren werkzaamheden zijn aansluiten en plaatsen van stopcontacten/schakelaars alsook het plaatsen van zekeringen en aansluiten. Men moet ook een elektrisch schema voor de keuring opmaken.

Renoveren van badkamer

Badkamer renoveren: - sanitair: plaatsen en aansluiten van inloopdouchebak, wastafelmeubel (hangend) met wastafel, plaatsen hangtoilet Geberrit. Voor douchekraan dient bestaande aftappunt verplaatst te worden, voor ander sanitair kunnen bestaand punten gebruikt worden. - tegelwerken: bestaande tegels worden verwijderd. Nieuwe tegels plaatsen tot 2 m hoog. vloeroppervlakte badkamer is 2600mm x 3600mm. - kranen, ornamenten (toiletrolhouder, handdoekrek,...) netjes aanbrengen op nieuwe betegeling: gaten boren met diamentboor. - bestaand sanitair, tegels zullen door eigenaar verwijderd worden. - vloer: linoleum of gietvloer - plaatsen verluchtingsgat door buitenmuur.(met ventilator) - al het te installeren materiaal (voor sanitair) werd reeds aangekocht bij X2O Leuven. - vloeroppervlak 3,60 x 2,60

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.

Plaatsen rookkanaal

Ik wil een houtkachel (die ik reeds heb aangekocht) aansluiten aan een bestaande schouw.

Aansluiten airco op reeds aanwezige luchtverwarming

Wij wonen ondertussen 10 jaar in onze nieuwe woning die voorzien is van luchtverwarming. We hebben van in het begin alle voorzieningen laten leggen om op dit systeem ook airco te voorzien.

Aansluiten NEST Thermostaat - Heat Link

Heat-Link moet nog geïnstalleerd worden op een recente Buderus brander. Liefst met een opentherm converter om de ketel te laten moduleren. NEST Thermostaat heb ik reeds in bezit en hangt reeds aan de muur.

Airco aansluiten

Aansluiting airco op reeds aanwezige luchtverwarming voor de boven verdieping de slaapkamers