Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen elektriciteitskast:

Verplaatsen elektriciteitskast

elektriciteitskast moet verplaatst worden naar een andere ruimte
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Grobbendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen elektriciteitskast uit heel België:

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.

Living renoveren

Renoveren living van 40 m² met een plafond van gelijkaardige oppervlakte. Uitbreken steunmuur die nu in boogvorm is. Nieuwe elektriciteit, pleisteren muren, volledige installatie van inbouwcassette op gas dus een nieuwe schouw. 2 nieuwe binnen deuren en nieuw venster van 1 op 3 meter tussen living en veranda. Verplaatsen van elektriciteitskast en vernieuwing van plafond geen zweefplafond.

Elektriciteitskast verplaatsen

Ik heb een appartement gekocht waarin ik de keuken wil renoveren. Ik wil 1 muur verwijderen zodat de keuken ruimer wordt, maar de elektriciteitskast is bevestigd aan die muur. Kunt u een schatting maken hoeveel het zou kosten om de elektriciteitskast en de -verbindingen te verleggen?

Verplaatsen boiler en elektriciteitskast

Wij hebben een appartement gekocht en de boiler + elektriciteitskast zitten in een kleine berging (hokje) in de keuken. Wij willen deze berging afbreken om de keuken uit te breiden. De boiler + meterkast zou verplaatst moeten worden naar de garage. De garage is net naast de keuken. Wij zoeken dringend iemand die dit in orde kan brengen.

Nieuwe electriciteit voorzien

Renovatie appartement: Elektriciteit Oude stopcontacten wegdoen en nieuw binnen werk steken geaard, Nieuwe elektriciteitskast Aansluiting voor tv verplaatsen Appartement 80m2 ongeveer 25 stopcontacten

uitbreken van 2 steunmuren, 1 volledig, ...

uitbreken van 2 steunmuren, 1 volledig, 1 half om (afsluitbare) toog te creeren aan keuken; nieuwe, soms grotere ramen; nieuwe verwarmingsinstallatie, gelijkvloers vloerverwarming, boven en badkamer radiators; nieuwe vloer; nieuwe keuken op plaats waar nu geen keuken is; nieuwe badkamer, verplaatsen elektriciteitskast (staat waar badkamer zou moeten komen)

Een oude woning wordt volledig ...

Een oude woning wordt volledig afgebroken tot ruwbouw (winddicht). Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers en 1 verdieping met plat dak. Hierin moet de volledige elektriciteit worden herlegd, inclusief het verplaatsen van de huidige elektriciteitskast. Ook de verwarming moet volledig worden geïnstalleerd. Vloerverwarming lijkt de beste oplossing voor de volledige woning. De loodgieterij moet volledig worden geïnstalleerd. Ook moet het plat dak vernieuwd en geïsoleerd worden.