Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hemiksem:

Plaatsen van nieuwe videofoon

Een (eenvoudige) videofoon waar ik door kan zien zien en spreken. Dit ter vervanging van een oude parlofoon.

Oude elektriciteit vernieuwen

Bel-etage uit begin jaren '70 moet terug naar hedendaagse normen gebracht worden qua electriciteit. Meterkast vervangen en grondige inspectie van de huidige installatie.

Automatisch slot plaatsen voor deur

Ik zoek iemand die een automatische slot kan plaatsen in mijn voordeur. Het is de bedoeling om over te gaan naar een parlofoon.

Conform maken keuring

Ik zou graag op basis van een keuring . Advies over de nodige werken .

Coax kabel laten trekken tot binnen

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn huis op gelijkvloers. Er zal dus ook eventueel door de facade geboord moeten worden.

Nazicht elektriciteit

Ik zoek een electricien. Wij hebben een kortsluiting gehad waardoor veel van onze electriciteit niet meer werkt zoals lichten en stopcontacten, zowel boven als beneden. Ik zoek een electricien die een offerte kan maken voor de verzekering en daarna alles kan maken als de verzekering heeft goedgekeurd.

Electriciteitswerken en schema maken

Elektriciteit in orde maken in woning volgens het keuringsverslag Vincotte.

Nazicht van elektriciteitskast

Er moeten nieuwe stopcontacten gestoken worden in de woonkamer en slaapkamer. De elektriciteit in de keuken moet verlegd worden en de elektriciteitskast moet verzwaard worden

Verliesstroom op te lossen

Verliesstroom op te sporen

Nieuwe zekeringskast

Voor het verbouwen van de keuken moet er nieuwe elektriciteit voorzien worden. In dit zeer oude huis is het nodig om een nieuwe zekeringskast met nieuwe kabels en aansluitingen te installeren.