Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor conform maken keuring:

Conform maken keuring

Ik zou graag op basis van een keuring . Advies over de nodige werken .
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Hemiksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor conform maken keuring uit heel België:

Elektrictiteit conform maken

Conform maken en algemene controle uitvoeren van elektriciteit. We zitten namelijk ook met een lek dat op te lossen valt.

Elekriciteit in orde maken voor herkeuring

In orde brengen van electriciteitskast en inbreuken, na het niet conform verslag.

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform laten maken na aankoop appartement.

Electriciteit conform maken

In het keuringsverslag staan een aantal zaken die nog conform moeten gemaakt worden (zie bijlage). Daarnaast zouden in de keuken de stopcontacten en lichtschakelaar nog afgewerkt moeten worden (stopcontactdozen plaatsen, lichtschakelaar koppelen).

Electriciteit conform maken en vernieuwen afdekplaatjes en binnenwerk

Inbreuken Keuringsattest in orde maken. Stekkers bijplaatsen. Alle afdekplaatjes en binnenwerk vernieuwen naar nieuw model, volledig huis.

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.

Elektriciteit conform maken

Tekortkomingen AREI Controle Vinçotte: E. Schema's 1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268, 269 AREI). 1502 Situatieschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 269 AREI). F. Elektrisch bord 1603 Het schakelbord dient vervangen te worden, de beschermingsgraad tegen rechtstreekse aanraking is onvoldoende (art. 248. 01 AREI). H. Kleurcode en leidingen 1815 De geleiders van het type VOB moeten in daarvoor bestemde buizen en kabelgoten geïnstalleerd worden (art. 207 , 210 AREI). I. Toestellen 1822 De verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, contactdozen, in plafonddozen van verlichtingstoestellen (art. 207. 07 AREI).

Afvoer Bulex Thermatek C24 conform maken

Een Bulex Thermatek C24, geïnstalleerd in 2008, moet *niet* vervangen worden maar de afvoer moet conform gemaakt worden met de wet. Indien jullie terplekke willen gaan,

Partners

Partners van Casius