Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor plaatsen zonnepanelen:

Plaatsen zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op geïsoleerd plat dak van 100m². Graag het max. aantal voor behoud terugdraaiende meter. Betreft een prive woning en parochiale feestzaal.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Hemiksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen zonnepanelen uit heel België:

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen voor 4 personen dus met opslagcapaciteit 250L . Hiervoor zouden nog 4m² zonnepanelen moeten bijgeplaatst worden. Zonnepanelen zijn er reeds op het dak dus zal moeten bekeken worden waar en hoeveel er bijgeplaatst kunnen worden.

Zonneboiler plaatsen

Voor sanitair warm water wil ik graag een zonneboiler plaatsen, de zonnepanelen liggen op het schuin dak in de zuidelijke richting. Huidig dak bestaat uit dakpannen. De huidige brandstof voor de warmwaterproductie is elektriciteit vandaar de overgang naar een zonneboiler.

Zonneboiler plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op puntdak. Zonneboiler plaatsen die dient als voorverwarming voor bestaande stookolieverwarming en ter vervanging van de electrische warmwaterketel. Eventueel zonneboiler aanvullen met een electrische geiser.

Zonneboiler en zonnepanelen plaatsen

Zonneboiler en zonnepanelen op dakpannen plaatsen. Zou gebruikt worden voor sanitair en warm water. Momenteel mazout voor warmwaterproductie. Verwarming blijft wel op mazout.

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen voor ca 5.000 KW/h Dak ligt zuid gericht

Zonnepanneel platdak

5000 watt zonnepanelen plaatsen op nieuwbouw Dak oppervlakte 6mx11m

Stroomverlies onderzoeken

Onze energiefactuur is enorm hoog en we zien ook aan het verbruik dat er iets niet klopt. Daar wij zonnepanelen gaan laten plaatsen willen wij dit eerst laten onderzoeken om eventueel tot een oplossing te komen.

Elektriciteit klaarmaken voor installatie zonnepanelen

Gevraagd elektricien die installatie zonnepanelen klaarmaakt: plaatsen aardscheider en uitmeten aarding (onder 30 Ohm), nakijken interne bekabeling (is dit OK volgens AREI van vandaag?), plaatsen differentieel 300mA type Dit moet gedaan zijn voor half juli ten laatste.