Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Herentals.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Herentals of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Herentals die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Herentals:

Stroomverlies opsporen en herstellen

Wij hebben in ons appartement stroomverlies. Op zoek naar een elektricien om dit te controleren en nodige herstelling te maken.

Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

2 stopcontacten plaatsen, buitenverlichting voorzien. Ook schema’s maken om keuring te laten doen.

Conform maken van de electriciteit

Bij de elektrische keuring werden volgende inbreuken gemeld: - installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (er is ook geen ander schema aanwezig van de elektrische bedrading vermoed ik) -stroombanen zijn niet (allemaal) van een duidelijke verklaring voorzien Opstellen van ééndraadschema en situatieschema, stroombanen van verklaring voorzien Hoeveel zou het kosten om dit te laten oplossen?

Kabels hifi wegwerken in appartement

Ik heb een afgewerkt appartement gekocht ik wil graag mijn kabels weggewerkt hebben voor tv en surround installatie.

Herstellen parlofoon

Oude deurparlofoon vervangen van een appartement.

Deurbel met parlefoon repareren

De deurbel met parlefoon op drie plaatsen in de open level (appartement met verscheidene niveau's), is defekt.

Herstelling van verlichtingsschakelaars

De verlichtingsschakelaars in de traphal van ons appartementsgebouw (3 appartementen: glv, 2 verdiepingen en kelderverdieping) doen het niet meer. Vermoedelijk gaat het om een slecht contact in de lichtschakelaars.

Vernieuwen van elektriciteit

Woonhuis 1957, afgekeurde elektriciteit bij verkoop, 4 circuits, alles werkt volledig maar mist aarding, te weinig circuits, zekeringenkast moet verplaatst worden. 4 slaapkamers, living, eetkamer,keuken,kelder en garage. Badkamer is recent vernieuwd. Schema niet aanwezig, moet ook aangemaakt worden ,stopcontacten, 15-20 lichtschakelaars. Er kan op verschillende plaatsen nog in muren/vloeren weggewerkt worden doordat renovatie bezig is. Zelf kunnen we helpen bij slijpen, afwerken slijpsporen.

Hernieuwing van electriciteit

Sinds kort hebben mijn vriend en ik een huis gekocht. Uit de akte bleek dat de electriciteit niet meer conform was met de wetgeving van vandaag. Dus concreet kregen we te horen dat de elektriciteit van dit huis volledig moest vernieuwd worden. Graag had ik een mogelijke prijsofferte gekregen zodat ik een indicatie heb over hoeveel me dit zou kosten. Ik veronderstel dat u dit pand graag in het echt zou willen zien. Dit kan echter vanaf 18 september 2014. Vanaf dan ben ik alle dagen beschikbaar om een kijkje te gaan nemen in het huis. Keuringsrapport ook beschikbaar bij aanvraag.

Spoedklus voor elektricien

Plaatsen bijkomende zekering in kast + aansluiten van bijkomende leiding (is getrokken tot aan kast)