Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoboken (Antwerpen):

Elektriciteit op orde zetten voor herkeuring

Betreft: herkeuring van een huishoudelijke elektrische installatie. Elektriciteit werd volledig vernieuwd en gekeurd in 2011/2012. Wegens (beperkte) uitbreiding van de installatie op het 2e verdiep wensen wij een nieuwe keuring te laten uitvoeren.

Aardingspin installeren en elektriciteitsplan opstellen

Er zou een aardingspin geïnstalleerd moeten worden en elektriciteitsplan moeten worden opgesteld.

Elektriciteit vernieuwen

Ons huis is gebouwd in 1964. Onze zekeringskast moet vernieuwd worden en heel wat leidingen en stopcontacten moeten vervangen worden in functie van een positief keuringsattest.

Parlofoon herstellen

Wanneer de huurders bezoek ontvangen, kunnen ze niet communiceren via de parlofoon aan de voordeur. De ontvanger/bezoeker kan hen niet horen. De huurders horen de bezoekers wel. Voor derest werkt het systeem prima.

Repareren deurbel

Een tijd geleden is er een licht in de gang gemaakt geweest en sindsdien werkt mijn deurbel niet meer. Ik zou graag iemand hebben die dit kan oplossen.

Conform maken van elektriciteit voor verkoop woning

Na keuring door BTV dienen de volgende inbreuken verholpen te worden : Opmaken situatieschema Eéndraadschema opmaken Vaatwasser, stopkontakten badkamer achter differentieel 30mA Verlichtingskring afzekeren met automaat 16A Differentieel 25A/30mA beschermen tegen overstroom Uiteinden inwendige bekabeling voorzien van gepaste samenknijpende hulzen Aanduidig kringen is onjuist of onvolledig Dienstspanning is niet op bord vermeld Draadsectie kring C16A 2p : minimum 1,5mm Niet gebruikte openingen in bord afdichten 2 opbouwstopcontacten(garage) verwijderen

Elektrische installatie vernieuwen

Zekeringkast +stopcontacten laten vervangen.

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit is afgekeurd. Het is een bel-etage met 3 slaapkamer, bureau, garage, badkamer, living en keuken. Graag zou ik volledig willen vervangen.

Elektrische installatie woning vernieuwen

Kelder, gelijkvloers, 1 verdieping, 2 verdieping. Volledige nieuwe elektrische installatie.

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een appartement op de 2de verdieping. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven. Het is een appartement die ik eventueel wil kopen en waarvan ik op voorhand wil weten hoeveel de kosten zullen zijn.