Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hove:

Keuring en conform maken elektriciteit

Recent een nieuw huis gekocht in Hove. EPC waarde niet conform. Conform maken electriciteit. Woning : 120 m². en nog 1 verdieping.

Elektrische vloerverwarming herstellen

Zo'n 25 jaar geleden hebben wij elektrische vloerverwarming laten plaatsen voor onze nieuwbouwwoning. Wij stellen vast dat de laatste maanden meer en meer de verwarming van onze living op basis van de elektrische convectoren gebeurd en minder en minder door de basis verwarming (vloer). De vloerverwarming van onze living is opgedeeld in 3 zones en hiervan werkt er nog slechts 1 zone. De tegels van de 2 niet werkende zones blijven koud. Ik vermoed dat dit het gevolg is van corrosie van de elektrische weerstand (kabels) in deze zones.

Grondige renovatie van elektrticiteit

Voor alleenstaande woning van '61 moet de volledige elektrische installatie gerenoveerd worden. Keuring bij aankoop heeft een lijst van noodzakelijke aanpassingen opgeleverd. De belangrijkste: - 4 slechte zekeringskasten - geen aarding in 3/4 van het huis - aarding van installatie volstaat niet - verbinding tussen de kasten niet voldoende sterk - etc. Doel is zo weinig mogelijk te slijpen daar de woning in een goede staat is.

Electrische installatie renoveren voor herkeuring

Zekeringkast aanpassen of vervangen en nog enkele mankementen oplossen

Vervanging Elektriciteitskast 1985

Plaatsen van een nieuwe verdeelkast ter vervanging van een kast voor een woning uit 1985. Bestaande installatie op verdeelkast niveau (met onder andere elektrische vloerverwarming) dient conform gemaakt te worden aan de eisen van vandaag: hoofdschakelaar(s), verliesstroomschakelaars, zekeringen, ... De kast dient eveneens toekomstige vervangingen/uitbreidingen te ondervangen. De connectie tellers-verdeelkast dient eveneens conform de hedendaagse eisen te worrden gemaakt. Er dient een schema opgemaakt te worden vd verschillende kringen (bestaande toestand) die aangesloten zijn op de kast. In een latere fase(niet in deze scope) zullen de kringen aangepast worden.

Ik heb een woning op het oog, en er zijn ...

Ik heb een woning op het oog, en er zijn verbouwingswerken aan toe er moet accumlatie vuren worden geplaats(merk witte). De elektriciteit moet daarom verzwaard worden! Het huis moet geisoleerd worden,boven moeten er andere ramen met dubbelglas,badkamer veranderen te klein waar ze nu staat,er is geen keuken.