Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lier:

Airco verplaatsen

Airco moet verplaatst worden, hangt aan een muur waar dressing geplaatst zal worden dus moet aan andere muur bevestigd worden in dezelfde kamer .

Vernieuwen van elektriciteit in appartement

Opsplitsing elektriciteit in een appartement van een meter naar twee aparte meters plus opsplitsing bekabeling. En installatie van een aparte zekeringskast.

Stroomverlies opsporen

Wij hebben een heel hoge elektriciteitsrekening, in vergelijking met buren en ouders die ook elektrisch verwarmen. Graag had ik eens laten nakijken of mijn elektrische kachels (accumulatie) niet de boosdoeners zijn. Ze zijn ondertussen 24 jaar oud.

Elektriciteit keuren

Op zoek naar een elektricien om de elektriciteit van een oudere woning te keuren. Het gaat om een rijhuis.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel in kunststof bouwen . Ongeveer 3 m.

Vervangen van elektrische verwarming

Ik heb bijna 50 jaar oude convectoren van Masser, graag vernieuwen. Kunnen die vervangen worden door meer rendabele inrichting?

Electriciteitsituatieplan opmaken en 2 schakelaars vervangen

Na de aankoop van ons huis bleek het electriciteit situatieplan nog niet in orde te zijn. We hadden dit graag in orde laten maken en gelijktijdig te bekijken of er hier en daar aanpassingen moeten gebeuren. Er moeten aovast 2 licht schakelaars vervangen worden en de verlichting in onze garage werkt niet meer.

Parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw

Wij willen een nieuwe parlefooninstallatie vervangen voor 4 appartementen samen met de bellen en deuropener De draad kan dienen maar de installatie is meer dan 40jaar oud. Voor spoedig gevolg.

Aanpassing electriciteit

Op een rechte lijn - ongeveer 3 meter - stopcontacten zetten en aftakken van stopcontact onder raam.

Electriteit conform maken

De electriciteit is afgekeurd in mijn nieuw aangekochte woning en ben op zoek naar een vakman om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Er is electriciteitskast met dag-nachttarief. Er zijn geen schema's aanwezig. Gerenoveerd in 2001.