Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor airco verplaatsen:

Airco verplaatsen

Airco moet verplaatst worden, hangt aan een muur waar dressing geplaatst zal worden dus moet aan andere muur bevestigd worden in dezelfde kamer .
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco verplaatsen uit heel België:

Airco installatie verplaatsen

Nu hangt de airco boven onze keukenkast (keuken is rechthoekig) en we zouden die graag aan de andere muur langs ons raam plaatsen.

Verplaatsen binnenunit airco

De bedoeling is een binnenunit van een airco te verhangen van verdiep boven naar onder op dezelfde gevel. Dus ontkoppelen, gat boren en bekabbeling.

Bestaande airco verplaatsen

De airco staat op de grond en moet een 3 meter hoger hangen. Metalen bevestiging aanbrengen.

Airco installatie verplaatsen

Ik zou de buitenunit (op het dak) van een airco willen laten verplaatsen (meer bepaald een 6-tal meter opschuiven naar rechts of op het hoger gelegen dak) om plaats te maken voor reclameruimte.

Airco installatie verplaatsen

Winkelruimte waarvan de verwarmingsketel plus 2 airco units op het dak zo een 5 meter verplaatst moeten worden. Ook moet de verwarmingsketel op de tweede verdieping naar de kelder worden gebracht. Hiervoor zoeken we ook iemand die het bijkomende leidingwerk kan voorzien eens deze is in de kelder staat.

Airco installatie verplaatsen

De airco unit moet verhangen worden juist om het hoekje ,ongeveer 1,5 meter. Dus losmaken,vloeistof eraf en trug erop,slangen terug gebruiken. Toestel hangt op ong 5 meter hoogte. Is een Hitachi Multizone 80 ,QH4,

Airco installatie verplaatsen

De buitenunit van de reversibele airco moet met een tweetal meters worden verplaatst wegens verbouwingen. Dus gasleiding (in en uit) en voedingskabel verlengen, eventueel gas aanvullen. Gaten boren in natuursteen, de oorspronkelijk steunen kunnen worden gebruikt. Graag een indicatie prijs vermits de werken in Frankrijk moeten gebeuren.

Bestaande airco verplaatsen en in dienst stellen

Bestaande airco verplaatsen naar een andere kamer en opnieuw aansluiten.