Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Mechelen:

Zonnepanelen verhuizen

Verhuis van 14 zonnepanelen van Turnhout naar Mechelen. Dak Turnhout zijn pannen. Dak Mechelen zijn leien.

Parlofoons vervangen door videofonie

Ik woon in een appartementsgebouw met drie appartementen. Alle eigenaars hebben besloten om de bestaande parlofoon te vervangen door een nieuwe videofoon. Dus zowel de buitenunits als de binnen units moeten vervangen worden. Buitenunit is er eentje, binnen zijn het er 3.

Elektrische keuring in orde brengen

Negatief verslag elektrische keuring ontvangen. Dit willen we zo snel mogelijk in orde brengen voor verkoop huis. Rapport ter beschikking.

Defecte parlofoon herstellen

In ons appartementsgebouw heeft de bewoonster van appartement 202 een probleem met de parlofoon. Alle gesprekken in het appartement boven zijn hoorbaar aan het klavier beneden aan de openingsdeur van het appartementsgebouw. Andere bewoners ondervinden geen probleem. Ik zoek iemand om dit te repareren.

Keuring van elektriciteitsinstallatie in rijwoning

Graag een keuring van de elektriciteitsinstallatie voor een woning voor verhuur. Ter plaatse komen kijken.

Zonnepanelen plaatsen

Ik wil graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een schuin dak in een hoek van ongeveer 44°. Graag bespreek ik met de vakman wat de verschillende opties zijn.

Parlofoon vervangen appartement

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de parlofoon installatie van een klein appartementsgebouw van het jaar 1968. (5 appartementen)

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik heb een keuringsverslag van mijn elektrische installatie nodig voor de verkoop van mijn woning. Ik beschik niet over een ééndraadschema. Dit zou eveneens moeten opgesteld worden.

Parlofoon installeren

Offerte voor een nieuw parlofoon installatie voor een gebouw met drie verdiepingen.

Vernieuwing elektriciteit

Voor onze woning (1950) moeten we heel de elektriciteit en alles ivm leiding opnieuw aanleggen. Het gaat over zeker 125m² bewoonbare opp. Kunnen wij hiervoor een offerte verkrijgen?