Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Mechelen:

Elektriciteit voorzien voor aansluiting afwasmachine

We hebben een afwasmachine aangekocht maar onze aansluitingen van elektriciteit moeten hiervoor aangepast worden Bij het bouwen van onze woning werd er geen apart stopcontact voorzien voor de aansluiting van een afwasmachine.

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Vakman voor herstelling deuropener met parlofoon. Gebouw heeft 3 verdiepingen. Communiceren lukt wel, maar ontgrendelingssignaal komt niet door. De deur gaat niet open. Is een gebouw met 3 verdiepingen. 3 Appartementen.

Gsm module plaatsen in lift

Leveren en plaatsen van een gsm module in een lift (gelijkvloers + 3 verdiepingen).

Opsporen elektriciteitsverlies

Nakijken of er een lek of verlies is van elektriciteit is in een leegstaande woning. Twee tellers aanwezig.

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan voor keuring van elektriciteit voor rijwoning. Heb zelf uitbreiding uitgevoerd, heb schema's nodig zowel voor oude gedeelte als ook voor de uitbreiding.

Elektriciteitskast vervangen en vernieuwen van elektriciteit

Ik heb een huis gekocht waarvan de elektriciteit afgekeurd is (het keuringsattest kan ik bezorgen). De voornaamste opmerkingen zijn: - Geen aarding aanwezig, spreidingsweerstand niet kunnen meten, geen isolatiemeting kunnen doen, geen continuïteit kunnen meten - Gas en waterleidingen zijn niet geaard - Geen algemene verliesstroomschakelaar aanwezig, geen bijkomende verliesstroomschakelaar aanwezig - VERDEELBORD ONBEREIKBAAR, geen waarnemingen in het bord kunnen doen zoals soorten draad met de juiste sectie’s of niet, I kalibreerelementen, aftakkingen, aantal kringen voor verlichting etc. - Geen schema’s en kringaanduidingen aanwezig We zouden zo veel mogelijk werk zelf willen doen (bijvoorbeeld uitslijpen) om de kosten te drukken.

Opmaken elektrische schema's

Wij hebben eind 2015 een magazijn gekocht. Tijdens de verbouwingen zijn er 2 nieuwe borden geplaatst en is de bestaande installatie iets aangepast. Hier zijn echter nooit nieuwe schema's van gemaakt. Voor de 5 jarige controle hebben we een het zendraadschema, situatieschema en dossier uitwendige invloedsfactoren nodig, wij zijn echter enkel in bezit van het eendraadschema uit 1999. Een van onze medewerkers weet precies hoe de installatie nu in elkaar steekt en welke aanpassingen er zijn gemaakt, er hoeft dus niet gemeten te worden, enkel controle en tekeningen.

Zonnepanelen verhuizen

Verhuis van 14 zonnepanelen van Turnhout naar Mechelen. Dak Turnhout zijn pannen. Dak Mechelen zijn leien.

Parlofoons vervangen door videofonie

Ik woon in een appartementsgebouw met drie appartementen. Alle eigenaars hebben besloten om de bestaande parlofoon te vervangen door een nieuwe videofoon. Dus zowel de buitenunits als de binnen units moeten vervangen worden. Buitenunit is er eentje, binnen zijn het er 3.

Elektrische keuring in orde brengen

Negatief verslag elektrische keuring ontvangen. Dit willen we zo snel mogelijk in orde brengen voor verkoop huis. Rapport ter beschikking.