Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit voorzien voor aansluiting afwasmachine:

Elektriciteit voorzien voor aansluiting afwasmachine

We hebben een afwasmachine aangekocht maar onze aansluitingen van elektriciteit moeten hiervoor aangepast worden Bij het bouwen van onze woning werd er geen apart stopcontact voorzien voor de aansluiting van een afwasmachine.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit voorzien voor aansluiting afwasmachine uit heel België:

Ombouwen van garage

Bestaande dubbele garage van ong. 40m² ombouwen. Garage staat los van huis. Poorten uitbreken en gaten dichtmaken. Langs 1 kant een grote glazen schuifwand die in zomer open kan maken. Aan andere zijde houten poort/deur/schuifdeur maken. Volledige buitenkant bekleden met hout. Binnen jacuzzi plaatsen. Pelletkachel plaatsen. Elektriciteit die nodig is voorzien. Muren bezetten.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel boiler van 100 liter op elektriciteit. We willen een zonneboiler van 200 liter om het sanitair te voorzien. Ik ga ook zonnepanelen leggen en er is 4 op 4 meter voorzien voor de zonneboiler.

Aanbouw voorzien

Het is de bedoeling om de living uit te breiden en er de keuken in te plaatsen. Het zou gaan over 5 op 6 meter. 5 meter zou volledig in glas moeten zijn en de rest van hout. De pleisterwerken, vloeren, isolatie, elektriciteit enzo.. ook. Dakwerken zijn niet nodig.

Tuinhuis voorzien van EPDM

Ons tuinhuisje van 3,5 m op 2.5m is nu voorzien van een doek die dienst doet als dakbedekking. Deze is gelijmd op het hout en nadien met een aluminium profiel vastgezet. Deze doek is los aan het komen waardoor het lekt in het tuinhuis (en het hout krom trekt door de vochtigheid). Graag hadden we hier een deftige oplossing voor. Dus geen doek meer maar proper met EPDM, zodat het tuinhuis lang meegaat. Het huisje is nu een klein jaar oud. Het zou jammer zijn als we volgend jaar al een nieuw moeten plaatsen. Gezien het lekt als het regent en het tuinhuisje is voorzien van elektriciteit is dit toch wel vrij dringend.

Houten tuinwand plaatsen

Ik wil graag mijn tuinwand laten vernieuwen. Hierbij had ik gedacht aan een tuinwand in hardhout bevestigd aan houten palen. Ik zou ook eventueel aan 1 zijde een paar steenkorven willen integreren in de schutting. Verder wil ik ook elektriciteit voorzien om lampen aan de schutting te hangen. In totaal gaat het om 43 meter schutting en liefst met een hoogte van 2 meter. Ik zit met 2 verschillende buren waar ik een stuk schutting mee deel.

Conform maken elektriciteit

Inbreuken - Schema's en plannen: - 1.01. : EÈndraadschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 16, 268, 269) - 1.01A. : Het ÈÈndraadschema moet verplicht volgende vermeldingen bevatten: de spanning en de aard van de stroom, de uitvoerder van de elektrische installatie (naam en BTW-nummer, of bij ontstentenis daarvan, het nummer, de uitreikingsdatum en de gemeente van de ID-kaart) en zijn of haar handtekening, het adres van de installatie, de naam van de eigenaar en zijn of haar handtekening, en de datum van opmaak van het schema. - 1.02. : Situatieschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 269) - 1.02A. : Het situatieschema moet verplicht volgende vermeldingen bevatten: de uitvoerder van de elektrische installatie en zijn of haar

Onderaannemer elektriciteit gezocht

Wij zijn op zoek naar onderaannemers voor het plaatsen van elektrische installatie bij verschillende renovaties in Oost- en West Vlaanderen. Materiaal voorzien door ons, kan eventueel na overleg door onderaannemer zelf. Systeem van werken is als volgt: - dag 1: plaatsen van elektrische leidingen in voorzetwanden - dag 2: plaatsen van binnenwerk en zekeringkast - dag 3: plaatsen van afwerkingen en lampen

Elektriciteit voorzien in ruwbouw woning

We hebben een ruwbouw appartement triplex dus met 2 verdiepen. Er ligt al een deel elektriciteit , maar nog geen zekeringskast, en ook nog niet doorgetrokken tot andere verdiepen , ruimtes . Alsook zouden we voor de verlichting nog elektriciteit moeten voorzien + extra stopcontacten enz.. Uiteraard moet de elektriciteit ook gekeurd worden.werken zijn voorzien binnen 4 a 5 maand.