Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Merksem:

Herstelling elektrische zonnewering

Mijn zonwering met knikarm is stuk. De elektrische motor maakt nog wel een geluid maar het beweegt niet meer.

Vervangen elektriciteitskast

Vervangen van elektriciteitskast en aardingsonderbreker plaatsen in een woning.

Vernieuwen elektriciteit

Vernieuwen van elektriciteit.Weten niet hoe de leidingen lopen. Er moeten nieuwe draden getrokken worden en aarding plaatsen.

Nazicht en herstel parlofoon

Onze parlofoon werkt niet meer naar behoren: - de bel werkt maar af en toe, soms komt hij erdoor - we horen de persoon voor de deur niet - het lichtje aan de bel werkt niet

Parlofoon herstellen

Mijn parlofoon geeft alleen nog een luid gezoem/gebrom zowel buiten aan de deur als binnen in de 2 binnenposten (eerste en tweede verdieping). Het is een ATEA toestel.

Coax kabel laten trekken

Wij willen een coax kabel laten leggen vertrekkende uit de woonkamer naar de slaapkamer om daar digitale tv te kunnen zien (telenet) Moet wel wat muren passeren, dus dit moet ook proper gedaan worden.

Inbreuken van elektrische installatie aanpassen en herstellen

Inbreuken van de elektrische installatie: 1- Schema’s te voorzien/ eendraads + situatieschema 2- Aardingsonderbreker plaatsen 3- Kalibreerelementen achter pinautomaten plaatsen 4- Algemene verliesstroomschakelaar te plaatsen 5- Stopkontakten met penaarding zijn niet overal verbonden met de aarding 6- Stroombanen benoemen en spanning aanduiden en borden

Vervangen van parlofoon door deurbel voor appartement

De huidige parlofoon werkt niet meer. Deze willen we graag gelijktijdig vervangen door een gewone deurbel voor 3 appartementen.

Internetkabel trekken voor appartementsgebouw

Vervangen kabel voor telenet voor internetverbinding. Van op het dak naar de plaats van de modem. Moet langs binnen getrokken worden. Vijf verdiepingen overbruggen.

Zekeringskasten aansluiten en draadschema en keuring uitvoeren

Na een renovatie willen we graag 2 zekeringskasten opnieuw laten aansluiten door een electricien. Ook moet deze een draadschema opstellen en de keuring regelen. Er moet ook een automatische glazen schuifdeur aanpassen zodat deze in geval van stroompanne automatisch opengaat.