Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor herstelling elektrische zonnewering:

Herstelling elektrische zonnewering

Mijn zonwering met knikarm is stuk. De elektrische motor maakt nog wel een geluid maar het beweegt niet meer.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling elektrische zonnewering uit heel België:

Onderhoud Junkers boiler en herstelling Saey gashaard

In de badkamer is 1 JUNKERS doorstroom gasboiler, deze heeft een onderhoud nodig In de woonkamer is een SAEY vrijstaande gashaard, de waakvlam dooft na loslaten van de ontstekingsknop, ook na meerdere seconden. Graag had ik het manuele ontstekingsmechanisme vervangen door een elektrische ontsteking met afstandsbediening en thermostaat.

Onderhoud ferroli verwarmingsketel uitvoeren

Warm water aanwezig . Onderhoud/herstelling van Ferroli verwarmingsketel. Druk in de ketel staat laag (op nummer 1) alsook het licht van de elektrische voeding staat vast te branden Dus ik vermoed dat er iets is aan de elektrische voeding.

Elektrische doorstromer leveren en plaatsen

Momenteel hangt er een doorstromer, maar ik denk dat deze niet meer optimaal werkt. Er is beperkt warm water in de badkamer en in de keuken duurt het even vooraleer de doorstromer aanslaat. Het toestel hangt in de keuken boven dat afwasbak (groote ca 40 op 70 cm). Het betreft een kleine vakantiestudio . Warm water is nodig tbv afwas in keuken (geen vaatwasser aanwezig) en bad / douche in badkamer. Opp studio is 45m² Afstand ts keuken en badkamer is ca 5m gescheiden door een gang . Het zou over een herstelling moeten gaan of vervanging van het toestel .

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Poort gaat niet meer open. Graag herstelling. Dit is een Max twister 1E.

Herstelling elektrische installatie

De elektrische installatie is niet volledig in orde.

Waterlek herstellen en afwateringsroosters plaatsen

Om herstelling uit te voeren moet het bad worden gedemonteerd door min. 2 loodgieters. Deze uitbraak is mogelijk niet zonder gevolgschade. Vermoedelijk moet het bad eveneens elektrisch worden ontkoppeld. Na uitbraak kan het lek worden hersteld en het bad herplaatst. Herplaatsen van betegeling en elektrische her-aansluiten is dan opnieuw nodig. Ook moet men op onze koer van ongeveer 10 m² nieuwe roosters leggen voor beter afwatering van het regenwater. Eventueel kan er nog een reservoir besproken worden voor het opvangen en recycleren van het regenwater.

Herstellen of vervangen elektrische waterpomp Leader

Lek op de pomp zelf, waterverlies. Herstelling indien mogelijk anders vervanging.

Herstellen van lek in waterleiding

Lek in een (denk ik) stalen waterleiding (alleszins metaal). Leiding bevindt zich in de kelder, juist boven onze zonnepanelen elektrische installatie. Graag herstelling. Dank u.