Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor renovatie van elektriciteit in de woning:

Renovatie van elektriciteit in de woning

Wij hebben een verouderd huis die we zouden willen renoveren, zodanig we hier zelf in kunnen wonen en zonder probleem de bovenste verdiepingen kunnen verhuren. Conform maken van elektriciteit en nazicht elektriciteitskast.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van elektriciteit in de woning uit heel België:

Renovatie keuken

Renovatie keuken : 4m Br op 4 L; Opnieuw bezetten, betegelen, vals plafond maken.Aanpassen elektriciteit en afvoeren. Keuken wordt aangekocht.

Volledige renovatie van de badkamer

De badkamer moet dringend verbouwd worden. Uitbreken zinken bad, wc en lavabomeubel en eventueel 1 muur gelijktrekken. Afmetingen badkamer: 2m46 op 1m82. Graag een nieuw raam, nazicht elektriciteit en ventilatie. Verwarmingselement wegnemen en vervangen door een nieuwe handdoekradiator. Plaatsen van een douche en badkamermeubel met lavabo('s). Wanden en vloer opnieuw betegelen.

Volledige renovatie appartement

Het betreft een volledige renovatie: vervangen leidingen, chappen, nieuwe vloeren leggen, elektriciteit vernieuwen/vervangen, installatie nieuwe badkamer (bad, inloopdouche, meubel, vloer), installatie nieuwe keuken, plaatsen nieuwe muren, bepleisteren. Volledige renovatie appartement 80 m².

Badkamer renoveren

Badkamer moet vernieuwd worden. Nieuw sanitair, nieuwe indeling, elektriciteit,.. complete renovatie. Ze is klein en zit onder een schuin dak. We willen ook een velux laten plaatsen. Plafond en vloer moeten vernieuwd worden. Isolatie plaatsen onder dak.

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).

Renovatie badkamer en keuken en elektriciteit

Een nieuwe keuken plaatsen in de veranda (8x6)met de nodige leidingen en de muren bezetten . Waar de oude keuken stond moet een badkamer komen enkel de vloer betegelen . Voor heel de beneden verdieping nieuwe elektriciteitskast voorzien . 3-4 radiatoren vervangen waarvan 1 ergens waar geen leidingen zijn .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie van badkamer, momenteel enkel elektrische bijverwarming. Wens om hier 1 lucht/lucht warmtepomp te plaaten + bijkomend in de aangrenzende open ruimte. De open ruimte is de overloop van de bovenverdieping en wordt gebruikt als speelkamer/bureau/tv-kamer. Er is hier momenteel geen verwarming. Er is geen centrale verwarming in de woning, de woning wordt verwarmd (gelijkvloers) met elektriciteit, gecombineerd met zonnepanelen. De bovenverdieping bevindt zich onder het dak.

Grond - water warmtepomp te plaatsen

Het is de bedoeling om bij de renovatie van een bungalow, bouwjaar 1989, de bestaande vloerverwarming op elektriciteit te vervangen door een warmtepomp en nieuwe vloerverwarmig. In een eerste fase gaat het enkel om het gelijkvloers (+/- 150m2) maar in een tweede fase zou het de bedoeling zijn om op het verdiep kamers en een badkamer te maken. Het is ook de bedoeling om tijdens deze renovatie de woning (momenteel niet bewoond) zo goed mogelijk te isoleren.