Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Mortsel:

Badkamerverlichting aanbrengen en andere kleine verlichtingswerken

Badkamerverlichting aanbrengen. Ook de keukenverlichting afsluiten. Nakijken van aansluiting andere hoek voor de ijskast.

Elektriciteitswerken uitvoeren

Eind deze week (6-7 juni) start schilder in onze slaapkamer en dressing. Enkele kabels zouden moeten ingeslepen worden zodat ze achter plinten verborgen zijn. Ook een paar extra stopcontacten.

Afgekeurde installatie elektriciteit in orde brengen

Ik heb een afgekeurde elektriciteit attest. Elektriciteit conform maken.

Elektrische installatie conform maken

Ten gevolge van de aankoop van een huis uit 1962, met de originele elektrische installatie, zouden wij deze willen laten conform maken aan de huidige normen.

Zekeringkast plaatsen

Erkende elektricien voor het plaatsen van een zekeringskast voor keuringsrapport (electrische installatie), te plaatsen in een kleine en bestaande studio...

Vervangen dubbele deurbel en twee parlefoons

Vervangen dubbele deurbel en twee parlefoons.

Vervangen bestaande parlofooninstallatie

Mijn appartement is gelegen in een blok van 9 appartementen. Bij verbouwing van mijn wooneenheid werd de oude parlofoon verwijderd. Er moet dus 1 nieuwe installatie komen in mijn appartement. Deze moet dus aangesloten worden op het net van parlofoons van de 8 andere appartementen die reeds aanwezig zijn.

Ophangen van lamp in woonkamer

Ik ben op zoek naar iemand om in mijn nieuwbouw appartement te Mortsel 5 hanglampen te komen ophangen. De elektriciteitsdraden zijn reeds voorzien. Wel zou 1 lamp iets meer opzij gehangen moeten worden dan de draden voorzien zijn. Zelf geraak ik met een gewone boor niet door het plafond.

Afgekeurde elektriciteit in orde stellen

Onze elektriciteit moet volledig vervangen worden. Hieronder de opmerkingen van het keuringsrapport. A4: Geen aardingselektrode of lus aanwezig B1: E.V. niet aanwezig C1: Isolatieweerstand minder dan 0,5 MOhm op een kring D1: Er is geen D.S. aanwezig D5: Er is geen D.S. geplaatst voor de beveiliging van de badkamer, wasmachine... E1: De kringen zijn niet of onjuist gemerkt E4: Er zijn geen kalibreerelementen geplaatst of deze zijn niet in functie van de draadsectie F7: Installatiedraad niet beschermd of niet reglementair G3: Het gebruikte materiaal stemt niet overeen met de vereiste beschermingsgraad H5: Directe aanraking mogelijk I1: Algemene opmerkingen I2: Direkte aanraking mogelijk I3: Indirekte aanraking mogelijk I4: Aansluitingen zijn niet in orde I5: Potentiaalve

Nieuwe koepel plaatsen

Wegens stormschade is de bestaande plastic koepel op het dak van de badkamer stuk. De verzekering vraagt eerst een offerte voor het vervangen van de koepel alvorens ik de werken mag laten uitvoeren.