Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen van elektrische installatie:

Aanleggen van elektrische installatie

Graag prijsofferte voor het vernieuwen van onze elektrische installatie.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Olen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van elektrische installatie uit heel België:

Installatie zolderluik + trap

Openmaken plafond en installeren zolderluik + trap. Dit zou zo snel mogelijk moeten kunnen gebeuren wegens andere werken die nog moeten gebeuren. Zolder moet open zijn voor aanleggen nieuwe elektrische leidingen. Zolderluik met uitschruifbare trap maken.

Vloerverwarming aanleggen voor kelder

Wij gaan ons keldercafé renoveren. In die ruimte is een constante, maar vrij frisse temperatuur. Dus wij hebben géén nood aan een warmtewisselaar of airco, wel aan verwarming. En wij denken daarbij aan vloerverwarming. Dat mag op gas zijn als je mij kunt adviseren waar de brander moet komen en de rookgas afvoer. En als dat in onze situatie niet goed mogelijk zou zijn, dan is elektrische vloerverwarming (geen UV panelen) zeker ook en optie.

Beton gieten voor oprit

Aannemer: Voor het aanleggen van een oprit en voorbereidingswerken plaatsen elektrische poort. Oppervlakte er kunnen drie wagens parkeren indien nodig. Graag in de maand oktober de werken kunnen doen.

Houten dakterras aanleggen

Op dit moment word de fundering voor het dakterras gelegd, ik wil hout planken op dakterras leggen. Er ligt ook een elektrische koepel op het dak. Oppervlakte van het dakterras is 40 vierkante meter ongeveer.

Gasleidingen leggen

In ons huis hebben we een gasleiding dat begint vanaf de kelder (gasmeter) en deze loopt tot de 2de verdieping. Graag zouden we deze gasleiding volledig willen vernieuwen. Vanaf de 2de verdiep tot de 3de verdiep hebben nog geen gasleiding en dit zouden we graag ook willen aanleggen. Op de 2de verdiep maken we gebruik van een gasboiler en op de 3de verdiep een elektrische boiler. Deze elektrische boiler op de 3de verdiep moet vervangen worden door een gasboiler dat we reeds al gekocht hebben.

Aanleggen gasleidingen

Gas moet nog aangelegd worden vanuit de kelder. Graag ook warm water in de keuken(geen elektrische boiler),gas voorzien in de keuken voor kookelement.

Gasinstallatie aanleggen

Heb nu een elektrische verwarming wil overstappen op gas. Er is dus nog niks aanwezig in de woning. Wil graag weten wat dit gaat kosten om volledig op gas te gaan stoken.

Verwarming aanleggen op bovenverdieping

Momenteel verwarmen we met elektrische accumulatoren in de living en de keuken. In de living staan deze echter bijna nooit aan. We verwarmen de living voornamelijk met een houtkachel. Op de eerste verdieping hebben we momenteel niks. Deze verdieping is nog niet afgewerkt waardoor het nog gemakkelijk is om leidingen te leggen. Graag hadden we boven verwarming gelegd zodat we deze verdieping verder kunnen afwerken. Voor ontbrekende info, mag u me steeds mailen.