Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabel doortrekken van living naar eerste verdiep:

Kabel doortrekken van living naar eerste verdiep

Ik zou graag van de modem in de living naar de kamer er naast een internet kabel geplaatst willen hebben.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Pulderbos (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabel doortrekken van living naar eerste verdiep uit heel België:

Coax kabel trekken en reparatie deurbel

Voor huurpand zoeken we een elektrieker die kan langskomen en bekijken op welke manier we best een coaxkabel kunnen voorzien zodat Telenet het nodige kan doen voor het internet in het gebouw (trainingslokalen op 1ste en 3de verdiep). Ofwel dient de kabel van buitenaf naar binnen getrokken worden, ofwel kan men via gebouw er langs een kabel doortrekken. Een bezoek ter plaatse is noodzakelijk, om te bepalen wat de beste en voordeligste oplossing is voor ons. Verder werkt de deurbel niet meer, en zou deze ook moeten hersteld worden.

Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping

We zouden een telenet kabel moeten doortrekken naar de 4de verdieping. Er is een grijs telenet kastje aanwezig tegen de gevel van het gebouw. Er zou door 2 muren geboord moeten worden. En de kabel zou ook verder getrokken moeten worden naar de slaapkamer.

Telenet kabel doortrekken

Telenet-kabel van op straat naar plaats van modem brengen. Dit is normaal niet meer dan 10 meter.

Coax en utp kabel doortrekken

De coax en utp kabel zou naar bestaande kamers en garage moeten geleid en getrokken worden. Eventueel met versterken. En fiche/contacten zouden dan ook nog gezet moeten worden en extra gaten boren voor de kabels.

Proximus kabel doortrekken naar 1e verdieping

Wegens ontbreken van een telefoon kabel(aansluiting) in mijn appartement heeft een technieker van Proximus de verbinding in de meterkast van de gemeenschappelijke hal geïnstalleerd. Nu moet de kabel (wit/rood) waarop het telefoonaansluitpunt op aangesloten wordt naar mijn appartement op de 1e etage getrokken worden.

Telenet kabel doortrekken

Volgens Telenet voldoet de huidige kabel niet meer. Gezien we bij Proximus geen 4 tv's kunnen aansluiten, zijn we waarschijnlijk verplicht om een nieuwe kabel te laten leggen. De afstand van modem tot aan de straat is + - 25 meter of iets meer. Via de kruipzolder kan men tot het eind van de oprit en dan via de tuin naar de straat.

UTP kabel doortrekken

UTB kabel doortrekken. Loodrecht naar boven is mogelijk. Dit zou over 7 meter gaan naar boven trekken.

Sleuf graven voor kabel internet en elektriciteit

Ik wil een sleuf laten graven voor het doortrekken van kabel internet en elektriciteit van 13 lm: opengraven en weer dichtdoen. De bovenlaag bestaat uit grasdallen en klinkers.