Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Rumst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Rumst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Rumst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Rumst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rumst:

Elektriciteit in orde brengen na afkeuring van de installatie

Voor verkoop van het pand werd een electriciteitskeuring uitgevoerd. Inbreuken: - eendraadsschema en situatieschema ontbreken - waarde vd isolatieweerstand van één/meerdere stroombanen is <0,5 m Ohm - continuïteit van equipotentiale geleiders en/of beschermingsgeleiders niet gewaarborgd - aardingsonderbreker ontbreekt/moeilijk of niet bereikbaar - contactdozen: aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding vd installatie - aanduiding vd stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen enz dient aangebracht of vervolledigd te worden - nominale stroomsterkte In dient aanpassen aan toelaatbare stroomsterkte vd stroomafwaarts geïnstalleerde leiding/verbruiker - toestellen zonder bodem bevestigen aan montageplaten en lusterklemmen verwijderen of vervangen door steekklemmen

Vervangen elektriciteit

Woning van +/- 140m² uit 1920 De volledige electriciteit vervangen /vernieuwen

Goedkeuring electriciteitswerken

Wij hebben een woning aangekocht waarvan de elektriciteit gedeeltelijk is afgekeurd. Graag hadden wij een idee gehad van de werken die moeten uitgevoerd worden en van de kosten hiervan

Elektricteit conform maken

Ik dien tegen uiterlijkde elektricteit voor mijn woning conform te laten maken. De woning is 100 jaar oud maar begin jaren '70 is er een groot deel gerenoveerd. In bijlage het keuringsverslag alsook een situtaieschets.

Vernieuwing electriciteit

Volledige vernieuwing van elektriciteit : - nieuwe verdeelkast + elektrische leidingen + schema's + aarding volgens wettelijke normen (garantie positieve keuring) - Kelder : 3 lichtpunten + 3 stopcontacten - Gelijkvloers (gestript) : plaatsen nieuwe leidingen voor voeding van leefruimte en open keuken, toilet, berging/waskamer, hal >> televisieaansluiting, voorziening wifi aansluiting, ca. 9 lichtpunten, ca. 15 stopcontacten (4-tal met aarding), 8 schakelaars + 1 buitenstopcontact op achtergevel voor tuin Opmerking : gedeelte van leidingen dient voorzien in afwachting van afwerking uitbouw (in bouwaanvraag) achteraan het huis - 1eV (niet gestript) : plaatsen nieuwe leidingen voor voeding van 2,5 slaapkamers en badkamer >> ca. 6 lichtpunten, 9 stopcontacten

volledige vernieuwing elektriciteit in ...

volledige vernieuwing elektriciteit in een woning met 160m2 bewoonbare oppervlakte (+ aarding slaan + nieuwe elektriciteitskast...)

Ik heb een woning aangekocht in Terhagen ...

Ik heb een woning aangekocht in Terhagen welke een volledige vernieuwing van de elektriciteit nodig heeft. Er dienen hier en daar ook enkele stopcontacten bij te komen, de zekeringkast aangepast en hier en daar wat vernieuwing van schakelaars ed. Kortom een volledig project. Graag had ik hiervoor een offerte bekomen. Een afspraak om alles te bekijken is vanzelfsprekend.

Het betreft een volledige elektrische ...

Het betreft een volledige elektrische installatie voor een open nieuwbouw te Reet.