Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schelle:

Elektriciteitskast renoveren

Renoveren van elektriciteitskast, installeren en leveren van nieuwe domotica-modules met bijhorende schakelaars en plaatjes. Laatste vernieuwing van elektricitetskast dateert van 1992.

Elektriciteitsklussen , ramen boven, plafond

2 contacten elektriciteit herstellen, lampen in 2 armaturen terug laten werken of armatuur vervangen, staande lamp nieuwe lamp in zetten, muziekversterker terug laten werken na overschakeling Telenet-Proximus, ramen boven buitenkant afschuren en teug beschermende laag op zetten, plafond ca. 12-16m2 schilderen.

TV kabel naar boven doortrekken

Zouden graag een TV-kabel in de slaapkamer hebben. Telenet installatie staat in de living, en coax zou van de living naar de aangrenzende garage naar boven moeten geraken. Gebruiken nu een draadloze zender maar dit geeft storingen.

Plaatsing kookplaat en dampkap (eventueel ook leveren)

Na een stroompanne waren kookplaat en dampkap defect. Ofwel koop ik beide toestellen zelf aan en zoek ik iemand die ze kan plaatsen, ofwel koop ik de toestellen aan via de installateur. Vanwege de nogal onverwachte kost en beperkte terugbetaling door de verzekeringsmaatschappij zoek ik toestellen met een goede prijs/kwalitei verhouding.

Plaatsen video-parlofoon

Plaatsen video-parlofoon met deuropener in een huis.

Vernieuwen van elektriciteitskast

Gelijkvloers + 1ste verdieping: hernieuwen van elektriciteitskast

Elektriciteitswerken keuken en badkamer

Oude keuken wordt vervangen door nieuwe, oude leidingen verleggen en nieuwe bijplaatsen (parlofoon, stopcontacten, lichtschakelaars, dampkap, indirecte verlichting,. . . ) Oude badkamer wordt gestript en vervangen door nieuwe (verleggen en/of bijplaatsen van afzuigsysteem, verlichting,. . .

landhuis

landhuis