Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schoten:

Vervangen of herstellen van elektrisch verwarmingselement

Er is één elektriciteitsverwarmingsellement die niet werkt. We willen graag deze laten herstellen of een recenter toestel die wij hebben laten plaatsen indien de andere kapot zou zijn.

Parlofoon Terraneo herstellen

in een gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen, zes parlofoons werkt alles behalve dat men buiten niets hoort. Is de luidspreker buiten misschien stuk? merk Parlofoon Terraneo.

Elektriciteitsschema's opstellen voor keuring

De elektriciteitswerken hebben we al zelf gedaan, enkel het opstellen van de schema's om deze voor een keuring in te dienen zouden moeten gebeuren. Het gaat over een klein huis(ruwe schatting +-100m²): gelijkvloers + 1ste verdiep (2 kamers) +1 kleine kamer op het tussenverdiep

Plaatsen brandmeldcentrale

Voor onze verbouwing van privé woning/praktijk hebben we een brandmeldcentrale nodig die moet voldoen aan een bepaalde norm die de brandweer zone Rand ons opdraagt, alsook signalisatie en een rookluik. Graag hadden we dat binnenkort laten installeren.

Elektriciteit conform maken voor herkeuring

We hebben een huis aangekocht, waarvan de elektriciteit niet conform is. Het gaat om een huis in goede staat, dus hier en daar aanpassing en heropmaken plannen.

Oorspronkelijke kabel buiten werking plaatsen en nieuwe kabel trekken

Inductie vuur werkt niet meer. De oorspronkelijke kabel ligt onder onze vloer die zou buiten werking moeten worden gesteld. En een nieuwe kabel trekken , deze moet onder de keukenkasten.

Nazicht en herstel parlofoon

Bestaande parlefooninstallatie met 3 toestellen (1 per appartement) en 1 deurtelefoon voordeur. Daaraan gekoppeld deuropener.

Installatie videofoon in appartementsgebouw

Voor 8 appartementen in een gebouw willen we bestaand parlofoon system vervangen door een videofoon system. Graag een prijsofferte.

Renovatie elektriciteit

Totaal renovatie elektriciteit in garage, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping. Er moet gekapt worden in de living en keuken en 4 slaapkamers, allemaal nieuwe kabels trekken en extra stopcontacten totaal ongeveer 60 stopcontacten en ongeveer 30 lichtschakelaars, en nieuwe zekeringkast, Gewoon een totale renovatie van elektriciteit Er zitten wel buizen in de muren en plafonds om de draden doorheen te trekken, maar er moet wel gekapt worden omdat ik extra stopcontacten nodig heb. Het liefst beginnen op 22 november 2016 met werken en gelijk afmaken - niet 1 dag werken en 2 dagen niet komen.

Volledige renovatie elektriciteit

Volledig vernieuwen van de elektriciteit en de zekeringskasten