Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor volledige renovatie elektriciteit:

Volledige renovatie elektriciteit

Volledig vernieuwen van de elektriciteit en de zekeringskasten
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige renovatie elektriciteit uit heel België:

Renovatie van een tweewoonst

Ruwbouwwerken voor volledige renovatie van een tweewoonst, inclusief plaatsen van een nieuwe facade en isolatie, vernieuwing van het dak, slopen en herbouw van de achterbouw. Voor details zal een bezoek op de werf nodig zijn. Plannen van architect zijn al klaar.

Herstellen regenwaterput

Ik heb een volledige renovatie gedaan, alsook mijn stenen regenwaterput. Echter is deze opnieuw lek en mijn aannemer laat niets meer van zich horen (garantie). Deze put zou hersteld moeten worden (opnieuw cementeren) dit is een put van +- 35.000L enorm groot dus. Er kan in gewerkt worden, hoogte 1,60m

Renovatie na waterschade uitvoeren

Volledige badkamer van ong. 4m x 4m en deel van de berging renoveren na waterschade door defecte boiler op bovenliggend verdiep. Plafond uitbreken. Muren afkappen en opnieuw bezetten.

Renovatie van een volledige woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer ruwbouw voor uitvoering van verbouwingswerken. Het betreft de verbouwing van een rijwoning ( gevelbreedte 9m, bouwdiepte 9 m, 3 bouwlagen en hellend dak), naar een meergezinswoning (5 bouwlagen met plat dak, bouwdiepte 12m)Bouwvergunning, uitvoeringsplannen, studie ingenieur en EPB zijn in ons bezit.

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.

Volledige Renovatie woning

Het uitbouwen van een veranda, hier moet glas geplaats worden met een aluminium of PVC profiel (dit moet een 1.5m uitgebouwd worden) Alles mag in matglas maar een moet een deur in komen. Stenen moeten uitgebroken worden & op de vloer mag parket gelegegd worden. Huidige keuken moet afgebroken worden, in de plaats moet een speelhoek voor de kinderen komen. Waar de keuken nu is moet een muur komen met een (schuif) deur zodat er een berging gecreerd kan worden. De deur van de huidige living moet verplaats worden zodat er meer kastruimte in de keuken kan ontstaat. De muur langs de oprit moet geisoleerd en waterdicht worden. Alsook moet de oprit opnieuw aangelegd worden dit door waterschade.

Elektriciteit vervangen en vernieuwen

Recent kochten we een woning van 1958, die aan renovatie toe is. Graag willen we het bestaande elektriciteitscircuit vernieuwen en uitbreiden voor de volledige woning.

Zolder renoveren

Bekijken van mogelijkheden voor onze zolder, van ongeveer 60m² die onafgewerkt is. Zolder is momenteel enkel toegankelijk via een mangat. Beschikt enkel over dunne spanten, dus is ook moeilijk begaanbaar (enkel door platen te leggen). We willen de mogelijkheden bekijken om van deze zolder op zijn minst een opslagruimte te maken, alsook de mogelijkheden tot volledige renovatie voor volwaardig gebruik als woonruimte (vaste trap etc.).