Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor parlofoon terraneo herstellen:

Parlofoon Terraneo herstellen

in een gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen, zes parlofoons werkt alles behalve dat men buiten niets hoort. Is de luidspreker buiten misschien stuk? merk Parlofoon Terraneo.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parlofoon terraneo herstellen uit heel België:

Enkele parlofoons en buzzers vervangen

Momenteel zit er een verouderd model van terraneo parlofoon, 6 kabels lopen naar binnen. Graag hadden we 2 nieuwe modules gewenst dat we zien als er iemand voor de deur staat. met tijd zullen we een poort aan ons huis hebben kunnen wij de buitenmodule dan verhuizen of kopen we dan best een 2 de bij? Momenteel hangt hij uit de gevel omdat de boutjes al verroest waren van het oude model.

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Ik had graag een offerte voor de installatie van een nieuw parlofoon-systeem voor 5 appartementen te Ranst. Momenteel is hier een oude analoog systeem aanwezig van Terraneo (20 jaar geleden geplaatst) met knop om deur te openen. De microfoon naar de buitenspeaker werkt niet meer en daarom kijken we uit naar een nieuw systeem. Is het mogelijk mij hiervoor 2 opties aan te beiden indien mogelijk. nieuwe parlofoon of nieuwe video (zonder nieuwe bedrading te hoeven trekken?)

Parlofoon Terraneo herstellen

Appartementsgebouw met 2 verdiepen dus 2 parlofoons. Wij horen nog wel de bel maar buiten horen ze ons niet antwoorden. We kunnen wel de deur openen. Het merk is Terraneo

Parlofoon herstellen Terraneo

Het intercomsysteem van onze eengezinswoning werkt niet meer. Het gaat om binnen toestellen van het type terraneo 304002. (zie foto). Indien dit type niet meer leverbaar is: aangezien we de intercomfunctie toch nooit gebruiken, mag die wat ons betreft gewoon door een eenvoudige bel vervangen worden. Wellicht is slechts een van de toestellen kapot: je kunt van de ene intercom op een knop duwen zodat de bel klinkt bij een van de andere. Dit systeem werkt nog, behalve op het gelijkvloers: als je naar daar belt, dan hoor je niets. Tot enkele dagen geleden werkte dit wel. Ook het (ongebruikte) systeem om de deur te openen werkt nog overal.

Parlofoon herstellen of vervangen van appartement

Parlofoon in 1 appartement (van gebouw met in totaal 6 appartementen) werkt niet meer. Geen probleem met de andere 5 appartementen. Merk = Terraneo