Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Sint Katelijne Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Sint Katelijne Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sint Katelijne Waver:

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

ik heb een nieuwe keuken geplaatst en zo zijn er door een vriend ook wat stopcontacten en schakelaars bijgezet. Nu merk ik dat er op sommige toestellen stroom zit en een bepaalde schakelaar laat zich niet aansluiten of de zekering springt. Na een grote verbouwing is het aangeraden om de elektriciteit nog eens te laten keuren heb ik gelezen dus ik wil dit graag in orde hebben.

Electriciteitskast vervangen

De elektriciteitskast moet vernieuwd worden.

Vernieuwing parlofonie appartement (6)

Voor de vernieuwing van het parlofonie systeem in ons appartementsgebouw (6) zijn we op zoek naar een installateur

Plaatsen brandmeldcentrale in openbaar gebouw

Plaatsen brandmeldcentrale en paniekknoppen in bestaand openbaar gebouw

Aanpassing zekeringkast

Een bestaande zekeringskast met 2 fase 220 volt aansluiting ombouwen naar een 3 fase 220 volt met voorbereiding aan een Vincotte keuring

Vernieuwing van de electriciteit in ...

Vernieuwing van de electriciteit in bestaande (oudere) woning. Leggen van aarding, zekeringkast uitbreiden, vernieuwen bedrading, kringen uitbreiden, etc. Het huis is bewoond.

Een tweetal weken geleden heeft onze ...

Een tweetal weken geleden heeft onze schakelaar van onze "grote" luchter in de living, met dimmer, het begeven. Blijkbaar is het nogal "oude" electriciteit op die plaats. Op alle andere plaatsen is de electriciteit vernieuwd in onze woning. Kan dit nog hersteld worden zonder al te veel breekwerken ?