Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electriciteitskast vervangen:

Electriciteitskast vervangen

De elektriciteitskast moet vernieuwd worden.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor electriciteitskast vervangen uit heel België:

Electriciteitskast vervangen

Mijn elektriciteitskast is een museumstuk, het zijn eigenlijk twee panelen één met 6 en één met 4 zekeringen en twee elektriciteitsmeters. Gisteren ernstige storing met kortsluiting en over EANDIS verwittigd. Hun reparateur heeft gezegd dat de elektriciteitskast vernieuwd moet worden en ook nieuwe stopcontacten en lichtschakelaars hier beneden in huis. Boven heb ik elektriciteit, beneden in huis werken alleen telefoon, televisie en internet.

Steken van trap

Ik zou op verloop van tijd mijn zolder willen openmaken en daar dan een vaste trap steken ook. Maar boven een trap steken over de onderstaande trap lijkt mij vrijwel onmogelijk omdat ik dan in een kamer uitkom. Dus ik zou de trap beneden willen omdraaien zodat hij langs de andere kant naar boven loopt en deze trap dus al vervangen is en dan op verloop van tijd ook de trap naar de zolder steken. Hoeveel zou het kosten om een nieuwe trap te steken maar dus ook de steekrichting van de trap te veranderen? Het is voorlopig een gewone rechte trap naar boven. De ene kant is een volle muur, de andere kant is gewoon de muur onder de trap. En onder de trap zit nog een opbergruimte waar mijn water meter, electriciteitskast & meters zitten.

Controle van electriciteitskast

Het laatste jaar zijn bij ons thuis verschillende elektrische toestellen kapot gegaan (pomp waterput, pomp verwarming, transfos inbouw spots). De reparateur denkt dat er iets mis is in onze elektriciteitskast waardoor we spanningsverschillen krijgen en daardoor strromstoten die de toestellen niet aankunnen. Ook andere toestellen (wasmachine, sauna, WLAN) geven regelmatig storingen en moeten dan opnieuw gestart worden. We hebben sinds 2 jaar 3-fasen stroom, vermoedelijk heeft het ook daar iets mee te maken. We zoeken dus iemand die alles bij ons eens kan komen nameten, en te zorgen dat alles weer goed zit in de elektr kast. Ook de twee inbouw spots waarvan vermoedelijk de transfo het begeven heeft zouden vervangen moeten worden.

Renovatie in woning

Renovatie 1° verdieping : vervangen plafonds met Maestro plafondpanelen (ongeveer 40m2) ... vervangen electriciteit, vervangen oude ijzeren buizen van verwarming, plaatsen van gyproc wanden, plaatsen van 4 deuren, plaatsen van laminaat vloer (vloer reeds besteld), isoleren plafond met rotswol, eventueel plaatsen van maatkasten renovatie gelijkvloers : vervangen plafond met maestro plafondpanelen (ongeveer 80m2) , plaatsen inbouw spots, plaatsen van rotswol in plafond tussen gelijkvloers en verdiep, vervangen van oude electriciteitsbedrading in plafond, vervangen van oude verwarmingsbuizen, plaatsen van 4 deuren, plaatsen van wandpanelen, vervangen behuizing oude electriciteitskast (zelfde materiaal als plafond)

we willen de oude electriciteitskast ...

we willen de oude electriciteitskast laten vervangen door een nieuwe met betere en zwaardere amperestoppen want nu valt geregeld de stroom uit als we teveel te samen hebben opstaan (zoals wasmachine en oven samen). Ook moet er in elke kamer electriciteit worden bijgelegd , ook internetverbinding en kabel voor tv, ook in de leefruimte beneden moet alles bijna worden vervangen en we zoeken iemand die ons een goede prijs kan maken na bezichtiging .

Vervangen / vernieuwen van de ...

Vervangen / vernieuwen van de electriciteitskast ; nazicht accumulatiekachels en eventueel nieuwe installeren. Ook een check van de acuumulatie vloerverwaring (werkt op electriciteit).

Ombouw van een garage ( ingebouwd in ...

Ombouw van een garage ( ingebouwd in woning) naar een bureauruimte. Dit omvat het vervangen van de garagepoort door ramen, kasten rond electriciteitskast en de plaatsing van bv een gyprocwand als scheiding van de bureau en aanpalende berging.

Kookplaat vervangen in electrisch vuur. ...

Kookplaat vervangen in electrisch vuur. Drie rookdetectoren plaatsen. Aanpassing van de kablering in de electriciteitskast.