Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Turnhout:

Proximus kabel doortrekken naar 1e verdieping

Wegens ontbreken van een telefoon kabel(aansluiting) in mijn appartement heeft een technieker van Proximus de verbinding in de meterkast van de gemeenschappelijke hal geïnstalleerd. Nu moet de kabel (wit/rood) waarop het telefoonaansluitpunt op aangesloten wordt naar mijn appartement op de 1e etage getrokken worden.

Elektriciteit comform keuring maken

Elektriciteit conform maken.Zie bijlage. Volgende keuring goedgekeurd te maken. De offerte zouden we liefst zo snel mogelijk hebben. De werken zouden we ook graag klaar hebben als de aktedatum rond is, dus max. 4 maanden.

Parlefoon Fermax herstellen

Parlefooninstallatie 1 buitenpost en 4 binnenposten plus de deursleutel werkt niet meer. Bestaande instalatie te herstellen door iemand die ervaring heeft met dit type toestel en het defect kan herstellen of de juiste defecte onderdelen kan bekomen en vervangen.

Elektriciteit vernieuwen in woning

Leggen nieuwe elektriciteit voor renovatie van het huis. Graag ter plaatse komen kijken.

Inbreuken elektrische keuring

Wij ontvingen bijgevoegd elektrisch attest voor onze nieuwe woning met meerdere inbreuken.

Vernieuwen elektriciteit

Volledig vervangen elektriciteit van het hele huis.

Attest elektriciteit

Voor een horecavergunning is een attest elektriciteit benodigd. Daarvoor ben ik op zoek naar een erkend bedrijf die een attest kan uitgeven. Dit attest dient voor vrijdag te worden uitgegeven.

Keuring elektrische warmwaterboiler

Voor de aflevering van het appartement aan de verhuurder is een attest van keuring van de warmwaterboiler nodig... Dit betreft een 80L boiler op vermoedelijk krachtstroom, op een aparte meter (continu nachttarief)

Coax kabel laten trekken

Ik wil een coax voor Telenet laten trekken door buitengevel, en opbouw tot achter .

Renovatie - keuring elektriciteitsinstallatie appartementsgebouw

Renovatie en keuring van elektrische installatie in appartement. Gelijkvloer omvat gemeenschappelijke garage. Appartement op eerste en één op tweede verdiep. Het adres geef ik graag mee aan de elektricien.