Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Viersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Viersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Viersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Viersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Viersel:

Elektricien voor aanpassingen verlichting en electriciteitskast

We hebben onze slaapkamer gerenoveerd en willen de verlichting in de slaapkamer laten installeren door een elektricien. In onze electriciteitskast wordt er gewerkt met modules van CONCEPT voor verlichting en dimmers. Aangezien we led verlichting, wensen te gebruiken en hiervoor nog geen concept modules aanwezig zijn, zoeken we een elektricien die dit in orde kan brengen.

Stopcontacten aarden

Alle stopcontacten aarden. Men heeft een woning gekocht en enkele stopcontacten zijn geaard en anderen niet, graag nazicht en aarden.

Elektriciteit in orde brengen na afkeuring van de installatie

Voor verkoop van het pand werd een electriciteitskeuring uitgevoerd. Inbreuken: - eendraadsschema en situatieschema ontbreken - waarde vd isolatieweerstand van één/meerdere stroombanen is <0,5 m Ohm - continuïteit van equipotentiale geleiders en/of beschermingsgeleiders niet gewaarborgd - aardingsonderbreker ontbreekt/moeilijk of niet bereikbaar - contactdozen: aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding vd installatie - aanduiding vd stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen enz dient aangebracht of vervolledigd te worden - nominale stroomsterkte In dient aanpassen aan toelaatbare stroomsterkte vd stroomafwaarts geïnstalleerde leiding/verbruiker - toestellen zonder bodem bevestigen aan montageplaten en lusterklemmen verwijderen of vervangen door steekklemmen

Elektrische installatie conform maken

Electrische installatie van ong. 15j conform maken. Eendraadschema en situatieschets maken.

Zonnepanelen verplaatsen

Bestaande zonnepanelen afkoppelen en verwijderen. Na de werken de zonnepanelen terugplaatsen en aansluiten. Er word nieuwe dakbedekking op plat dak aangelegd.

Aanpassing elektriciteit uitvoeren

Electriciteit aanpassen voor EPC aanvraag. Keuringsattest niet in orde.

Repareren deurbel en bekijken parlofoon

Wij zouden onze huisbel willen laten repareren. Het is alleen een bel, zonder parlofoon. Ik zou misschien er wel een parlofoon bij willen.

Lichten plaatsen

4 Plafondlichten plaatsen in verschillende binnenruimtes. Stopcontact zonder aarding vervangen door stopcontact met aarding.

Plaatsen zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op geïsoleerd plat dak van 100m². Graag het max. aantal voor behoud terugdraaiende meter. Betreft een prive woning en parochiale feestzaal.

Vervangen van een deurbelinstallatie

Onze deurbel is defect, vermoedelijk wegens ouderdom (bedrading in de buiten unit is verroest). Het systeem bestaat uit een buiten unit met bel/camera/micro en is geconnecteerd via draad met een binnen unit met beeld/telefoon/... van het merk Avidsen. Reparatie is indien mogelijk gewenst, echter is het vermoeden dat een nieuwe installatie voordeliger zal zijn.