Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wilrijk:

Verlichting plaatsen

Er zouden in de keuken 4 spots of iets moderner moeten worden geplaatst. Verlichting in de slaapkamer, verlichting in de badkamer veranderen. En tuinverlichting. Alle kabels liggen al reeds klaar normaal gezien, alsook buiten zijn er al twee kabels aanwezig.

Herstellen parlofoon

Geen connectie meer. Je hoort niets, de bel werkt niet. Het lichtje brand, dus er is wel degelijk stroom. Appartementsblok met 3 appartementen, gemakkelijk bereikbaar. Indien mogelijk herstelling (of vernieuwing).

Ophangen van lampen in appartement

Ik wil 15 lampen laten ophangen in een nieuwbouw appartement. Het gaat om 14 opbouw spots in het appartement en 1 led TL lamp in de berging in de kelder.

Stopcontacten in keuken vervangen en zekeringskast aanpassen

Ik wil stopcontacten in keuken vervangen en zekeringskast aanpassen voor aansluiting inductiekookplaat

Volledige vernieuwing elektriciteit

Ik wil graag in mijn appartement op het 2de verdiep een volledige vernieuwing van de elektriciteit laten uitvoeren. + Ik zou graag een bestaande en verouderde parlofoonsinstallatie laten vervangen door een oude.

Parlofoon in appartementsgebouw vernieuwen

In een gebouw met drie appartementen willen we de parlofonie vervangen. We hebben buiten een post nodig met drie bellen en een mooie inox plaat er rond. Op het gelijkvloers en tweede verdieping is er enkel een parlofoon met hoorn in de gang nodig waar mensen ook de deur mee open moeten kunnen doen. Op de eerste verdiep is er dezelfde parlofoon met hoorn nodig in de gang maar we willen ook 3 afstandsbedieningen om de deur afzonderlijk vanuit drie verschillende kamers open te kunnen doen. Liefst willen we door de afstandbediening ook kunnen praten maar als het niet gaat, is het ok om enkel te drukken en open te doen. De bestaande bekabeling is nog in orde en moet niet worden vervangen. We willen geen videofonie.

Coax kabel laten trekken

Ik zou een nieuwe coax-aansluiting moeten hebben. De oude is instabiel, dit zou rond de 40 meter moeten zijn.

Electriciteit keuren en extra electriciteitspunten voorzien

Ik zou verscheidene electriciteitspunten bij willen en heb ook een keuring nodig. Het betreft een 2 slaapkamerappartement.

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Voorzien van een aarding na gedeeltelijke renovatie van de elektriciteit.

Herstelling parlofoon en bel appartement

Parlefoon werkt niet meer op appartement 2 de verdiep te wilryk en de bel moet even nagekeken worden daarvoor altyd gewerkt ; misschien voor vakmensen een kleinigheid wy danken jullie toch alvast. Gr. R;