Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Zoersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Zoersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Zoersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Zoersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zoersel:

Elektrische boiler 100 liter vervangen

Boiler Ariston dry tech & protech verticaal 100AYVMA. Doormeter 56 cm hoogte 75cm vervangen, mag ander merk zijn.

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Opstellen van een ééndraad- en een situatieschema met keuring.

Keuring en opstellen ééndraadschema

In november 2014 hebben wij een bestaande woning aangekocht. Er is echter geen ééndraadschema aanwezig. Vooraleer de herkeuring kan gebeuren moet er eerst een ééndraadschema getekend worden. We zoeken iemand die zo'n ééndraadschema kan opstellen zodat we een herkeuring kunnen laten uitvoeren.

Elektriciteitswerken uit te voeren

Elektriciteit verlengen tot achteraan het tuinhuis en aansluiten op een zekeringkastje. Tevens verlichting en stopcontacten plaatsen en aansluiten hierop.

Aanpassing electriciteits en uitbreiding

Ik ga binnenkort beginnen met grote verbouwingen waardoor ik ook beroep wil doen op een erkende electricien voor het plaatsen van extra stopcontacten en het doortrekken van electriciteit naar mijn bovenverdieping.

aanpassingswerken aan electriciteit - ...

aanpassingswerken aan electriciteit - aardingsinstallatie controleren en aanbrengen - differentielschakelaars - isolatieverlies herstellen

???

???

Het betreft aan aanbouw van ca. 50 m² ...

Het betreft aan aanbouw van ca. 50 m² waar nieuwe electriciteit geplaatst moet worden. Bovendien wordt er ook nog ca. 30 m² binnen verbouwd en moet daar ook de electriciteit aangepast worden. De ruwbouwwerken gaan van start binnen ca. 8 weken.

Wij plannen een nieuwbouw in ...

Wij plannen een nieuwbouw in systeembouw. Elektriciteitsinstallatie is volledig opbouw. Woning : 15x15, slagerij/uitsnijderij (isocab panelen) 15x15. Ben bereid zelf mee te werken. Graag iemand met doorzicht + kennis materialen.

Ik heb het volgende probleem: ik ben ...

Ik heb het volgende probleem: ik ben bezig met een verbouwing/renovatie van een oud huis (bijna 100 jaar oud). Het probleem is dat er stroom staat op de aarding, wat volgens mij niet echt mag. Kan iemand dat komen meten of zijn er oplossingen voor?