Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
49 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

woensdag 12 augustus 2020

Eendraads- en situatie schema's + herstel kelderverlichting + elektriciteitsaansluiting terras

Bij de keuring door Vincotte zijn dus volgende inbreuken vastgesteld in ons appartement die moeten opgelost worden: - 1501: Eendraadsschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 16, 268-269 AREI) - 1502: Situatieschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 269 AREI) - 1505: de vermelding van de gegevens van de installateur, van de eigenaar en het adres van de installatie ontbreken op de schema's en de plannen. Daarnaast zouden we ook nog: - de elektriciteit willen laten doortrekken naar het dakterras (2 dubbele stopcontacten) - de verlichting in de kelder herstellen en deze aansluiten op onze privaat-circuit (deze werd in 2005 per ongeluk op het gemeenschappelijk net van het hele gebouw aangesloten)
woensdag 12 augustus 2020

Conformeren elektriciteit

We willen onze elektriciteit conform maken en enkele contacten toevoegen.
maandag 20 juli 2020

Elektriciteit overlopen in huis + enkele kleine elektriciteitswerken

Elektriciteit (conform) overlopen in huis + enkele kleine elektriciteitswerken in badkamer en keuken
zaterdag 18 april 2020

Telenet kabel leggen

Telenetaansluiting in ons appartement in Schaarbeek. We hebben in alle kamers coaxstekkers, maar toen we hier voor het eerst naartoe verhuisden, zei de Telenet-technicus dat er geen enkele kabelaansluiting is. Er staat een doos aan de buitenkant van ons gebouw en er moet een lijn worden getrokken door onze voorste slaapkamer naar de woonkamer (indien mogelijk via de kanalen die al in onze muren aanwezig zijn). Er moet dus een buiten- en binnenmuur doorboord worden.
donderdag 12 maart 2020

Coax kabel trekken en reparatie deurbel

Voor huurpand zoeken we een elektrieker die kan langskomen en bekijken op welke manier we best een coaxkabel kunnen voorzien zodat Telenet het nodige kan doen voor het internet in het gebouw (trainingslokalen op 1ste en 3de verdiep). Ofwel dient de kabel van buitenaf naar binnen getrokken worden, ofwel kan men via gebouw er langs een kabel doortrekken. Een bezoek ter plaatse is noodzakelijk, om te bepalen wat de beste en voordeligste oplossing is voor ons. Verder werkt de deurbel niet meer, en zou deze ook moeten hersteld worden.
zondag 1 maart 2020

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken over heel het huis.
maandag 17 februari 2020

Binnentrekken van coax kabel

Binnenbrengen van coax kabel vanop buitenmuur (tap) in stalenbuis (+-5m). Via voetpad (+-3m) + doorboring naar kelder en afwerking in datalokaal.
woensdag 15 januari 2020

Parlofoon herstellen gebouw met 3 appartementen

Wij hebben sinds enige tijd problemen met het parlofoon in ons gebouw. Er zijn drie appartement uitgerust met parlofoons maar het is heel bijna niet te horen als er iemand spreekt. Vermoed dat het niet aan de parlofoons maar aan de "centrale" ligt.
zondag 12 januari 2020

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

De garagepoort die wordt aangedreven door een MAC Twister motor doet het niet meer. Het electrisch signaal komt wel blijkbaar wel aan maar na een zeer korte aanslag stopt de motor met draaien en dit gebeurt telkens weer opnieuw met hetzelfde resultaat (de poort blijft gesloten).
woensdag 11 december 2019

Enkele parlofoons en buzzers vervangen

Voor een appartementsgebouw met drie appartementen willen wij de parlofoon laten vervangen. Daarnaast zijn de buzzers waarmee de entrée deuren vanuit de appartementen geopend worden ook aan vervanging toe.