Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
26 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

woensdag 13 juni 2018

Deurbel repareren

Sinds een jaar wacht ik erop dat ons syndic iemand stuurt om ons deurbel te repareren. Ik vraag mij nu of ikzelf iemand kan vragen. Het is een appartementengebouw en we horen de deurbellen beneden niet; aan de deur werkt het.
woensdag 6 juni 2018

Verticale bekabeling trekken voor telefoon

Ik zou graag mijn verticale bekabeling laten vervagen aangezien deze storingen geeft op de lijn. Deze zou van de kelder naar de 2de verdiep moeten getrokken worden.
dinsdag 29 mei 2018

Elektrische dak schuifraam herstellen

Wij hebben geen plafond in onze living maar een elektrische dak schuifraam. Deze werkt niet meer en moet hersteld worden.
donderdag 10 mei 2018

Elektriciteit conform maken voor appartement

Conform maken van elektrische installatie van een appartement van 100 m² in Jette. Het rapport is terug te vinden in bijlage.
woensdag 25 april 2018

Parlofoon toevoegen

We hebben hier een BPT targha systeem en zouden er 2 extra lijnen en 3 extra telefoons aan willen toevoegen. De kabel moet zo'n 35 meter getrokken worden in het langste geval. De andere 2 zijn 25m ongeveer.
dinsdag 20 maart 2018

Coax kabel laten trekken

Ik wil Telenet in mijn appartement maar er is geen coax-aansluiting bij de TV. Ik heb in een werkkast tussen keuken en woonkamer wel een versterker aangetroffen (zie foto) waarvan ik vermoed dat deze voor de kabel is. Er zou dus een kabel getrokken moeten worden van daar, mogelijk tussen de plafondbalken door (zie tweede foto) richting woonkamer en dan richting vloer (er zou ruimte moeten zijn achter de muur, zie foto 3 en 4) voor een aansluitpunt. Eventueel tegelijk een goede UTP-kabel erbij leggen.
maandag 5 maart 2018

UTP en Coax kabels trekken

Huidige schotel vervangen door grotere. Coax Kabels van Quad LNB van het dak (5e etage) naar de kelder brengen. In de kelder installeren van Multiswitch en vanuit daar naar 4etages de Coax kabel door trekken. Verder zijn er meerdere (12stuks) verouderde telefoon aansluitingen hier wil ik graag de kabels laten vervangen door Cat6a: 1. Alle bestaande telefoon kabels vervangen door CAT6 2. Vervangen van de wand dozen met nieuwen met RJ-45 aansluiting 3. 5x extra kabels trekken (voor Camera en WiFi toegangs punten) 4. Installatie van patchpanel
maandag 22 januari 2018

Elektrische radiatoren installeren en aansluiten

Ik heb de CV-ketel op gas uitgebroken en wens over te stappen naar 11 elektrische radiatoren die elk afzonderlijk met rechtstreekse bekabeling met zekeringen verbonden moeten worden. Ook de elektrische kookplaat moet met rechtstreekse kabel naar de zekering. Hiernaast bespreek ik ook graag met de vakman of er nog andere opties zijn.
woensdag 27 december 2017

Internetkabel doortrekken

Scarlet heeft vastgesteld dat de bekabeling voor een werkende modem en functionerend internet ontbreekt. Wij willen dus graag de internetkabel laten doortrekken vanaf de kelder naar de tweede verdieping.
dinsdag 26 december 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Ik wil een aantal elecktriciteitswerken uitvoeren. Een 5-tal zekeringskasten, 32 lichtpunten waarvan ongeveer 12 sensorlampen en 5 noodverlichting in de trappenhal, ongeveer 60 stopcontactpunten met meestal dubbele wanddozen. Werken moeten gebeuren in een rijhuis van ongeveer 150 m².
zaterdag 16 december 2017

Opsporen en herstellen van elektriciteitslek

Mijn aardlekschakelaar is de laatste weken verschillende maanden uitgesprongen zonder duidelijke aanleiding.
zondag 5 november 2017

Vervangen van deurbelinstallatie

Gebouw met 5 appartementen. De bel gaat nog, maar we kunnen de deur niet meer openen vanuit onze appartement. Blijkbaar moet de installatie vernieuwd worden.
vrijdag 3 november 2017

3 lichtschakelaars vervangen

3 lichtschakelaars werken niet meer. Ze 'klikken' niet, waardoor we het licht niet aan of uit kunnen zetten. Graag hadden we deze hersteld of vervangen gezien.
donderdag 26 oktober 2017

Elektriciteitsschema opmaken

Ik zou schema's nodig hebben voor mijn duplex appartement in Brussel. Ik heb het situatieschema maar situatie is licht veranderd, eendraadsschema ontbreekt.
donderdag 26 oktober 2017

Ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig

Na de keuring van mijn elektrische installatie in mijn appartement (85 m²) door OCB bleek nu dat de ééndraad- en situatieschets nog moeten opgesteld worden. En dan de differentieel schakelaar niet correct is aangebracht.
dinsdag 26 september 2017

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.
dinsdag 26 september 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit voldoet niet aan de eisen, conform maken.
maandag 11 september 2017

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.
woensdag 16 augustus 2017

Elektrische werken in appartement

De keuken van een appartement voorzien van aarding en oude stopcontacten vervangen. Elektriciteit in appartement klaarmaken voor keuring.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 5 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteitswerken nodig naar aanleiding van koop/renovatie (op basis van conformiteit document). Graag een prijsofferte om te weten hoeveel het gaat kosten. Het appartement is nog niet gekocht.

Partners

Partners van Casius