Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
42 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

vrijdag 8 november 2019

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact in bestaande, afgewerkte muur in de living van mijn appartement zou verplaatst moeten worden, zo'n 32 cm naar links en op dezelfde hoogte, met inbegrip van het frezen van de daartoe nodige sleuf en het opnieuw dichten van de openingen.
zondag 13 oktober 2019

Elektriciteisplan opstellen voor appartement

Ons nieuw gekocht appartement mankeerd nog een elektriciteitsplan, Appartement met 3 kamers en totaal opp. 115 m²vg
vrijdag 30 augustus 2019

Refaire la conformité d'électricité - Elektriciteit conform maken

Il faut réparer l'installtion électricique qui n'est pas conforme. Ik wens de elektrische installatie volledig conform te maken op basis van de opmerkingen in het keuringsverslag.
woensdag 21 augustus 2019

Controleren verliesstroom

Bij de keuring van de elektriciteit werd een te hoge verliesstroom gedetecteerd. We weten welk circuit, maar niet waar het probleem zich juist bevindt. Dit moet dus nagegaan worden en gecorrigeerd (wellicht zit het probleem ergens in gyproc muur)
zaterdag 17 augustus 2019

Nazicht zekeringskast

Is er een kortstluiting ontstaan door het uitzetten van de zekering? Is er iets fout in de zekeringkast zelf?
dinsdag 6 augustus 2019

Vervangen van elektrische boiler

Onze elektrische boiler (200 liter) begint de geest te geven. Telkens wanneer hij aanslaat valt de elektriciteit uit. We willen graa een nieuwe laten plaatsen.
zaterdag 3 augustus 2019

Conform maken elektriciteit

Vakman voor het uitvoeren van de nodige herstelwerken aan mijn elektrische installatie om deze conform te maken ten gevolge van een negatief keuringsverslag (zie bijlage) door Vincotte. Naar aanleiding van de verkoop van mijn appartement en op vraag van de koper dien ik een geldig keuringsattest te kunnen voorleggen. Daarom mijn vraag voor een offerte voor de uit te voeren werken. Voor meer informatie over de uit te voeren werken verwijs ik u graag naar het bijgevoegd keuringsverslag en voegde ik ook enkele foto’ s toe ter verduidelijking. Hierbij werd me verteld dat de elektriciteitskast onvoldoende vlot open gaat en er ook een suikertje in zit dat niet zou mogen worden gebruikt. Ook werd er melding gemaakt dat er o.a. een schema van elektriciteit.
donderdag 27 juni 2019

Faire de travaux d'electricité

Besoin d'un electricien pour rénover l'électricité.
maandag 6 mei 2019

Stopcontacten vervangen

6 stopcontacten te vervangen. het materiaal is reeds gekocht juist de vakman ontbreekt.
dinsdag 12 februari 2019

Telenet bekabeling naar binnen trekken en aansluiten

Ik wil een kabel trekken tot mijn locatie, Telenet bekabeling is aanwezig op de buitengevel van appartement gebouw. De telenet bekabeling dient echter naar binnen gebracht te worden (in leefruimte).