Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Brussel.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement, plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting, renovatie afgekeurde elektriciteit, elektriciteit conform maken, elektriciteitskeuring in appartement, elecktriciteit keuring en schema opstellen, opstellen ééndraad- en situatieschema in chalet, elektriciteit vernieuwen, vervangen van elektrische verwarming, electriciteit conform maken, elektriciteit nazien, in orde zetten en laten keuren, elektrische installatie conform wetgeving maken, elektriciteitsinstallatie vernieuwen, inbreuken bestaande electriciteitsinstallatie oplossen, elektrische werken in kelder van appartementsgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

maandag 11 september 2017

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.
woensdag 16 augustus 2017

Elektrische werken in appartement

De keuken van een appartement voorzien van aarding en oude stopcontacten vervangen. Elektriciteit in appartement klaarmaken voor keuring.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 5 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteitswerken nodig naar aanleiding van koop/renovatie (op basis van conformiteit document). Graag een prijsofferte om te weten hoeveel het gaat kosten. Het appartement is nog niet gekocht.
donderdag 26 januari 2017

Voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B.

Restaurant updaten zodat alles in orde is met de nieuwe wetgeving.Elektriciteitsrapport is ter beschikking.
dinsdag 17 januari 2017

Parlofoon vervangen

Parlofoon [3 eenheden] herstellen of vervangen indien nodig. Er kan niet meer gecommuniceerd worden, verder werkt alles nog.
woensdag 11 januari 2017

Vervanging elektriche warmwaterboiler van 150 liter

Heb een elektrische warmwaterboiler renova Nulex van 150l van 15 jaar oud (werkt op nachttarief) maar verliest gedurende de dag zijn warmte zodat tegen 18 uur geen warm water meer is er werd nooit onderhoud gedaan. Graag offerte voor een nieuwe van 100l en verwijdering van oude - 2de verdiep zonder lift
dinsdag 10 januari 2017

Elektrische boiler vernieuwen

Er staat een elektrische boiler in de kelder die ik wil vernieuwen: vervangen door een boiler van 100 of 120 liter.
zondag 18 december 2016

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een prijs voor electricteitswerken in een bestaand appartement. Het betreft 3 verschillende onderdelen: 1) het opstellen van een ééndraadschema van een appartement voor verkoop 2) het aansluiten van een elektrische leiding op een bestaande meter. Nu zitten nog 2 appartementen op 1 meter, dit moet ontdubbeld worden op een andere teller. 3) het aansluiten van een elektrische kookplaat naar de zekeringskast
woensdag 16 november 2016

Luchter en lamp ophangen

1 luchter ophangen en 1 lamp ophangen aan plafond.
vrijdag 7 oktober 2016

Elektriciteit volledig aanpassen

Ik heb een oud huis in het Brusselse met daarin een werkplaats die ik ga verhuren. De stroom is nu onduidelijk verdeeld over 2 officiele meterkasten, een 2 en een 3 fasenkast. Dit moet duidelijk verdeeld worden en nagekeken. Verder alles voorbereiden voor aansluiting stroom naar het appartement erboven, dat nog gerenoveerd moet worden.
maandag 26 september 2016

Deuropener en parlofoon vervangen

In een gemeenschappelijk huis met 4 appartementen willen we graag de elektrische deuropener en parlofoonsysteem vervangen. Er is bekabeling aanwezig.
dinsdag 6 september 2016

Aanpassingen elektrische installatie

De elektrische installatie van mijn appartement dient enkele aanpassingen te ondergaan op basis van het meest recente, negatieve keuringsverslag. In bijlage vind je een positief keuringsverslag (daterende van 1993), alsook het meest recente, negatieve keuringsverslag (daterende van 2011). Op dit laatste verslag staan enkele noodzakelijke aanpassingen opgelijst. Graag een offerte voor de werken nodig om deze aanpassingen door te voeren, alsook eventuele extra aanpassingen met als doel een elektrische installatie te bekomen die conform is (anno 2016).
woensdag 31 augustus 2016

Niet-conforme installatie elektriciteit

Elektrische installatie in onze woning is niet conform bevonden na keuring. Graag conform maken door elektricien.
woensdag 24 augustus 2016

Verlichting installeren

Installatie van plafondverlichting; 10-tal inbouwspots en 3tal hanglampen Elec. bedrading is reeds aanwezig
donderdag 23 juni 2016

Zekeringskast vervangen

Het vervangen van de zekeringskast + keuren elektriciteit + installatie 2 elektrische ventilaties samengeschakeld met het licht in badkamer en WC. Foto's en keuringsverslag kunnen verkregen worden via mail, daar het bestand te groot is om up te loaden.
donderdag 7 april 2016

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Wij zijn geïnteresseerd in het aankopen van een huis waarvoor wij een elektrisch rapport hebben gekregen waaruit blijkt dat de elektrische installatie niet conform de huidige regelgeving is. Kan u ons een prijsindicatie geven om de installatie conform de normen te maken?
maandag 8 februari 2016

Verlichting installeren

Ik zoek een elektricien om volgende werken uit te voeren in mijn appartement in Anderlecht: - 6 hanglampen op te hangen - 2 plafondlampen te installeren - 1 wandlamp te installeren - 12 inbouwspots te installeren in 4 ruimtes. Twee ruimtes hebben ook een dimmer nodig - Bedrading aan te passen van 1 lichtschakelaar (andere lampen moeten aangaan) - 1 lichtpunt weg te werken in het plafond (is overbodig) Plafonds circa 4 m hoog. Reeds gekocht: hanglampen, plafondlamp & wandlamp. Spots en dimmers zou ik willen aanschaffen ifv wat jullie aanraden.
donderdag 4 februari 2016

Verticale bekabeling Belgacom plaatsen

Ik zoek een iemand die een verticale bekabeling van een Belgacom kabel van de kelder naar het 1e verdiep kan uitvoeren. (zodat men TV en internet van Belgacom kan gebruiken) Er ligt reeds een kabel, maar deze is oud en geeft geen signaal meer door. In de kelder heeft men wel een werkend signaal. Ik wens liefst Nederlandstalige vakmannen indien mogelijk, indien niet mogelijk Franstalige is ook goed.
woensdag 27 januari 2016

Herenhuis omvormen tot 3 appartementen

Alle elektriciteit moet worden vervangen deze is ongeveer 100 jaar oud . Ook moeten er 3 verschillende kasten moeten komen zodat elk verdiep zijn schakelkast heeft .
maandag 25 januari 2016

Rook detectoren plaatsen

Als vastgoedmakelaar ben ik betrokken bij de verhuur van een pand in Brussel. Aangezien de aanwezigheid van rookdetectors sinds 8 mei 2009 verplicht zijn in huurpanden zouden er in het pand in kwestie 2 rookdetectors geplaatst moeten worden. Hoe snel kan dit kwalitatief uitgevoerd worden, graag een prijsofferte om dit te laten uitvoeren. Adres geef ik later mee aan de vakman.

Partners

Partners van Casius