Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
32 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

zondag 30 september 2018

Vernieuwen van 4 parlofoons in appartement met buitenunit

In een appartement nieuwe parlofoons plaatsen. Het zijn er 4 met een buitenunit. Graag met audio en video.
donderdag 6 september 2018

Coax kabel trekken

We hebben een huis gekocht en nu blijkt dat hier geen proximuslijn/kabel meer aanwezig is. We zouden dit dus willen laten trekken. Hiervoor zou een deel van de oprit opengebroken moeten worden en een gat in de muur geboord worden om de kabel te trekken. Afstand +- 4m.
woensdag 22 augustus 2018

Nazicht elektriciteit en opstellen van schema

Elektriciteit na laten kijken en indien nodig repareren. Wij hebben ook een plan nodig van eleketriciteitschema plan nodig. In een appartement van 62 m²;
donderdag 16 augustus 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Ik heropen een café/restaurant in het centrum en heb een elektricien nodig om een schakelbord te plaatsen. Alle elektriciteit is al geplaatst, alle kabels liggen er maar het paneel en alle lampen zijn weg.
dinsdag 14 augustus 2018

3 lichtpunten installeren en inbouwijskast plaatsen

Een bestaande verlichtingspunt ombouwen tot 3 lichtpunten (1 spot en 2 hanglampen). Een inbouw ijskast bezorgen en installeren, en de oude meenemen.
donderdag 2 augustus 2018

Trekken van LIYCY kabels

In 3 verschillende ruimtes van een kotgebouw staan 8 meters (water, calorie,... ) opgesteld deze moeten bekabeld worden naar de centrale serverruimte. Hier zal deze aangesloten worden op een centraal captatie systeem (PLC) om de data te centraliseren:
zaterdag 28 juli 2018

Stopcontacten bijplaatsen in keuken

De oude keuken heeft maar twee stopcontacten. Ik ga een nieuwe keuken plaatsen waarbij ik meerdere stopcontacten nodig heb voor kleinere apparaten (microgolf, waterkoker etc, min. 3) en voor grotere apparaten (ijskast/diepvries, wasmachine, afwasmachine, oven en kookvuur). De breedte van de muur waar de elektriciteit verlegd moet worden, bedraagt 4,7 meter. Graag meer stopcontacten plaatsen allemaal in de keuken.
vrijdag 27 juli 2018

Coax kabel trekken plus nieuwe stopcontacten plaatsen

Het blijkt dat mijn COAX kabel in mijn net aangekocht goed geoxideerd blijkt te zijn. Graag zo snel mogelijk een nieuw kabel leggen. Ook enkele stopcontacten bijzetten.
woensdag 13 juni 2018

Deurbel repareren

Sinds een jaar wacht ik erop dat ons syndic iemand stuurt om ons deurbel te repareren. Ik vraag mij nu of ikzelf iemand kan vragen. Het is een appartementengebouw en we horen de deurbellen beneden niet; aan de deur werkt het.
woensdag 6 juni 2018

Verticale bekabeling trekken voor telefoon

Ik zou graag mijn verticale bekabeling laten vervagen aangezien deze storingen geeft op de lijn. Deze zou van de kelder naar de 2de verdiep moeten getrokken worden.
dinsdag 29 mei 2018

Elektrische dak schuifraam herstellen

Wij hebben geen plafond in onze living maar een elektrische dak schuifraam. Deze werkt niet meer en moet hersteld worden.
donderdag 10 mei 2018

Elektriciteit conform maken voor appartement

Conform maken van elektrische installatie van een appartement van 100 m² in Jette. Het rapport is terug te vinden in bijlage.
woensdag 25 april 2018

Parlofoon toevoegen

We hebben hier een BPT targha systeem en zouden er 2 extra lijnen en 3 extra telefoons aan willen toevoegen. De kabel moet zo'n 35 meter getrokken worden in het langste geval. De andere 2 zijn 25m ongeveer.
dinsdag 20 maart 2018

Coax kabel laten trekken

Ik wil Telenet in mijn appartement maar er is geen coax-aansluiting bij de TV. Ik heb in een werkkast tussen keuken en woonkamer wel een versterker aangetroffen (zie foto) waarvan ik vermoed dat deze voor de kabel is. Er zou dus een kabel getrokken moeten worden van daar, mogelijk tussen de plafondbalken door (zie tweede foto) richting woonkamer en dan richting vloer (er zou ruimte moeten zijn achter de muur, zie foto 3 en 4) voor een aansluitpunt. Eventueel tegelijk een goede UTP-kabel erbij leggen.
maandag 5 maart 2018

UTP en Coax kabels trekken

Huidige schotel vervangen door grotere. Coax Kabels van Quad LNB van het dak (5e etage) naar de kelder brengen. In de kelder installeren van Multiswitch en vanuit daar naar 4etages de Coax kabel door trekken. Verder zijn er meerdere (12stuks) verouderde telefoon aansluitingen hier wil ik graag de kabels laten vervangen door Cat6a: 1. Alle bestaande telefoon kabels vervangen door CAT6 2. Vervangen van de wand dozen met nieuwen met RJ-45 aansluiting 3. 5x extra kabels trekken (voor Camera en WiFi toegangs punten) 4. Installatie van patchpanel
maandag 22 januari 2018

Elektrische radiatoren installeren en aansluiten

Ik heb de CV-ketel op gas uitgebroken en wens over te stappen naar 11 elektrische radiatoren die elk afzonderlijk met rechtstreekse bekabeling met zekeringen verbonden moeten worden. Ook de elektrische kookplaat moet met rechtstreekse kabel naar de zekering. Hiernaast bespreek ik ook graag met de vakman of er nog andere opties zijn.
woensdag 27 december 2017

Internetkabel doortrekken

Scarlet heeft vastgesteld dat de bekabeling voor een werkende modem en functionerend internet ontbreekt. Wij willen dus graag de internetkabel laten doortrekken vanaf de kelder naar de tweede verdieping.
dinsdag 26 december 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Ik wil een aantal elecktriciteitswerken uitvoeren. Een 5-tal zekeringskasten, 32 lichtpunten waarvan ongeveer 12 sensorlampen en 5 noodverlichting in de trappenhal, ongeveer 60 stopcontactpunten met meestal dubbele wanddozen. Werken moeten gebeuren in een rijhuis van ongeveer 150 m².
zaterdag 16 december 2017

Opsporen en herstellen van elektriciteitslek

Mijn aardlekschakelaar is de laatste weken verschillende maanden uitgesprongen zonder duidelijke aanleiding.
zondag 5 november 2017

Vervangen van deurbelinstallatie

Gebouw met 5 appartementen. De bel gaat nog, maar we kunnen de deur niet meer openen vanuit onze appartement. Blijkbaar moet de installatie vernieuwd worden.
vrijdag 3 november 2017

3 lichtschakelaars vervangen

3 lichtschakelaars werken niet meer. Ze 'klikken' niet, waardoor we het licht niet aan of uit kunnen zetten. Graag hadden we deze hersteld of vervangen gezien.
donderdag 26 oktober 2017

Elektriciteitsschema opmaken

Ik zou schema's nodig hebben voor mijn duplex appartement in Brussel. Ik heb het situatieschema maar situatie is licht veranderd, eendraadsschema ontbreekt.
donderdag 26 oktober 2017

Ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig

Na de keuring van mijn elektrische installatie in mijn appartement (85 m²) door OCB bleek nu dat de ééndraad- en situatieschets nog moeten opgesteld worden. En dan de differentieel schakelaar niet correct is aangebracht.
dinsdag 26 september 2017

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.
dinsdag 26 september 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit voldoet niet aan de eisen, conform maken.

Partners

Partners van Casius