Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Brussel.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektrische installatie plaatsen, elektriciteit conform maken in appartement, zonneboiler of zonnepanelen installeren, elektrische installatie aanpassen, electriciteit conform maken in 4 studio's, elektrische installatie in magazijn plaatsen, vervanging parlofoon door videofoon, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken, elektriciteit vernieuwen in woning, vervangen van deurbelinstallatie, elektriciteitsschema opmaken, ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig, elektriciteit volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

zondag 5 november 2017

Vervangen van deurbelinstallatie

Gebouw met 5 appartementen. De bel gaat nog, maar we kunnen de deur niet meer openen vanuit onze appartement. Blijkbaar moet de installatie vernieuwd worden.
vrijdag 3 november 2017

3 lichtschakelaars vervangen

3 lichtschakelaars werken niet meer. Ze 'klikken' niet, waardoor we het licht niet aan of uit kunnen zetten. Graag hadden we deze hersteld of vervangen gezien.
donderdag 26 oktober 2017

Elektriciteitsschema opmaken

Ik zou schema's nodig hebben voor mijn duplex appartement in Brussel. Ik heb het situatieschema maar situatie is licht veranderd, eendraadsschema ontbreekt.
donderdag 26 oktober 2017

Ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig

Na de keuring van mijn elektrische installatie in mijn appartement (85 m²) door OCB bleek nu dat de ééndraad- en situatieschets nog moeten opgesteld worden. En dan de differentieel schakelaar niet correct is aangebracht.
dinsdag 26 september 2017

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.
dinsdag 26 september 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit voldoet niet aan de eisen, conform maken.
maandag 11 september 2017

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.
woensdag 16 augustus 2017

Elektrische werken in appartement

De keuken van een appartement voorzien van aarding en oude stopcontacten vervangen. Elektriciteit in appartement klaarmaken voor keuring.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 5 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteitswerken nodig naar aanleiding van koop/renovatie (op basis van conformiteit document). Graag een prijsofferte om te weten hoeveel het gaat kosten. Het appartement is nog niet gekocht.
donderdag 26 januari 2017

Voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B.

Restaurant updaten zodat alles in orde is met de nieuwe wetgeving.Elektriciteitsrapport is ter beschikking.
dinsdag 17 januari 2017

Parlofoon vervangen

Parlofoon [3 eenheden] herstellen of vervangen indien nodig. Er kan niet meer gecommuniceerd worden, verder werkt alles nog.
woensdag 11 januari 2017

Vervanging elektriche warmwaterboiler van 150 liter

Heb een elektrische warmwaterboiler renova Nulex van 150l van 15 jaar oud (werkt op nachttarief) maar verliest gedurende de dag zijn warmte zodat tegen 18 uur geen warm water meer is er werd nooit onderhoud gedaan. Graag offerte voor een nieuwe van 100l en verwijdering van oude - 2de verdiep zonder lift
dinsdag 10 januari 2017

Elektrische boiler vernieuwen

Er staat een elektrische boiler in de kelder die ik wil vernieuwen: vervangen door een boiler van 100 of 120 liter.
zondag 18 december 2016

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een prijs voor electricteitswerken in een bestaand appartement. Het betreft 3 verschillende onderdelen: 1) het opstellen van een ééndraadschema van een appartement voor verkoop 2) het aansluiten van een elektrische leiding op een bestaande meter. Nu zitten nog 2 appartementen op 1 meter, dit moet ontdubbeld worden op een andere teller. 3) het aansluiten van een elektrische kookplaat naar de zekeringskast
woensdag 16 november 2016

Luchter en lamp ophangen

1 luchter ophangen en 1 lamp ophangen aan plafond.
vrijdag 7 oktober 2016

Elektriciteit volledig aanpassen

Ik heb een oud huis in het Brusselse met daarin een werkplaats die ik ga verhuren. De stroom is nu onduidelijk verdeeld over 2 officiele meterkasten, een 2 en een 3 fasenkast. Dit moet duidelijk verdeeld worden en nagekeken. Verder alles voorbereiden voor aansluiting stroom naar het appartement erboven, dat nog gerenoveerd moet worden.
maandag 26 september 2016

Deuropener en parlofoon vervangen

In een gemeenschappelijk huis met 4 appartementen willen we graag de elektrische deuropener en parlofoonsysteem vervangen. Er is bekabeling aanwezig.
dinsdag 6 september 2016

Aanpassingen elektrische installatie

De elektrische installatie van mijn appartement dient enkele aanpassingen te ondergaan op basis van het meest recente, negatieve keuringsverslag. In bijlage vind je een positief keuringsverslag (daterende van 1993), alsook het meest recente, negatieve keuringsverslag (daterende van 2011). Op dit laatste verslag staan enkele noodzakelijke aanpassingen opgelijst. Graag een offerte voor de werken nodig om deze aanpassingen door te voeren, alsook eventuele extra aanpassingen met als doel een elektrische installatie te bekomen die conform is (anno 2016).
woensdag 31 augustus 2016

Niet-conforme installatie elektriciteit

Elektrische installatie in onze woning is niet conform bevonden na keuring. Graag conform maken door elektricien.
woensdag 24 augustus 2016

Verlichting installeren

Installatie van plafondverlichting; 10-tal inbouwspots en 3tal hanglampen Elec. bedrading is reeds aanwezig

Partners

Partners van Casius