Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

woensdag 27 december 2017

Internetkabel doortrekken

Scarlett heeft vastgesteld dat de bekabeling voor een werkende modem en functionerend internet ontbreekt. Wij willen dus graag de internetkabel laten doortrekken vanaf de kelder naar de tweede verdieping.
dinsdag 26 december 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Ik wil een aantal elecktriciteitswerken uitvoeren. Een 5-tal zekeringskasten, 32 lichtpunten waarvan ongeveer 12 sensorlampen en 5 noodverlichting in de trappenhal, ongeveer 60 stopcontactpunten met meestal dubbele wanddozen. Werken moeten gebeuren in een rijhuis van ongeveer 150 m².
zaterdag 16 december 2017

Opsporen en herstellen van elektriciteitslek

Mijn aardlekschakelaar is de laatste weken verschillende maanden uitgesprongen zonder duidelijke aanleiding.
zondag 5 november 2017

Vervangen van deurbelinstallatie

Gebouw met 5 appartementen. De bel gaat nog, maar we kunnen de deur niet meer openen vanuit onze appartement. Blijkbaar moet de installatie vernieuwd worden.
vrijdag 3 november 2017

3 lichtschakelaars vervangen

3 lichtschakelaars werken niet meer. Ze 'klikken' niet, waardoor we het licht niet aan of uit kunnen zetten. Graag hadden we deze hersteld of vervangen gezien.
donderdag 26 oktober 2017

Elektriciteitsschema opmaken

Ik zou schema's nodig hebben voor mijn duplex appartement in Brussel. Ik heb het situatieschema maar situatie is licht veranderd, eendraadsschema ontbreekt.
donderdag 26 oktober 2017

Ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig

Na de keuring van mijn elektrische installatie in mijn appartement (85 m²) door OCB bleek nu dat de ééndraad- en situatieschets nog moeten opgesteld worden. En dan de differentieel schakelaar niet correct is aangebracht.
dinsdag 26 september 2017

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.
dinsdag 26 september 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit voldoet niet aan de eisen, conform maken.
maandag 11 september 2017

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.
woensdag 16 augustus 2017

Elektrische werken in appartement

De keuken van een appartement voorzien van aarding en oude stopcontacten vervangen. Elektriciteit in appartement klaarmaken voor keuring.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 5 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteitswerken nodig naar aanleiding van koop/renovatie (op basis van conformiteit document). Graag een prijsofferte om te weten hoeveel het gaat kosten. Het appartement is nog niet gekocht.
donderdag 26 januari 2017

Voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B.

Restaurant updaten zodat alles in orde is met de nieuwe wetgeving.Elektriciteitsrapport is ter beschikking.
dinsdag 17 januari 2017

Parlofoon vervangen

Parlofoon [3 eenheden] herstellen of vervangen indien nodig. Er kan niet meer gecommuniceerd worden, verder werkt alles nog.
woensdag 11 januari 2017

Vervanging elektriche warmwaterboiler van 150 liter

Heb een elektrische warmwaterboiler renova Nulex van 150l van 15 jaar oud (werkt op nachttarief) maar verliest gedurende de dag zijn warmte zodat tegen 18 uur geen warm water meer is er werd nooit onderhoud gedaan. Graag offerte voor een nieuwe van 100l en verwijdering van oude - 2de verdiep zonder lift
dinsdag 10 januari 2017

Elektrische boiler vernieuwen

Er staat een elektrische boiler in de kelder die ik wil vernieuwen: vervangen door een boiler van 100 of 120 liter.
zondag 18 december 2016

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een prijs voor electricteitswerken in een bestaand appartement. Het betreft 3 verschillende onderdelen: 1) het opstellen van een ééndraadschema van een appartement voor verkoop 2) het aansluiten van een elektrische leiding op een bestaande meter. Nu zitten nog 2 appartementen op 1 meter, dit moet ontdubbeld worden op een andere teller. 3) het aansluiten van een elektrische kookplaat naar de zekeringskast
woensdag 16 november 2016

Luchter en lamp ophangen

1 luchter ophangen en 1 lamp ophangen aan plafond.
vrijdag 7 oktober 2016

Elektriciteit volledig aanpassen

Ik heb een oud huis in het Brusselse met daarin een werkplaats die ik ga verhuren. De stroom is nu onduidelijk verdeeld over 2 officiele meterkasten, een 2 en een 3 fasenkast. Dit moet duidelijk verdeeld worden en nagekeken. Verder alles voorbereiden voor aansluiting stroom naar het appartement erboven, dat nog gerenoveerd moet worden.
maandag 26 september 2016

Deuropener en parlofoon vervangen

In een gemeenschappelijk huis met 4 appartementen willen we graag de elektrische deuropener en parlofoonsysteem vervangen. Er is bekabeling aanwezig.

Partners

Partners van Casius