Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
48 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

woensdag 15 januari 2020

Parlofoon herstellen gebouw met 3 appartementen

Wij hebben sinds enige tijd problemen met het parlofoon in ons gebouw. Er zijn drie appartement uitgerust met parlofoons maar het is heel bijna niet te horen als er iemand spreekt. Vermoed dat het niet aan de parlofoons maar aan de "centrale" ligt.
zondag 12 januari 2020

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

De garagepoort die wordt aangedreven door een MAC Twister motor doet het niet meer. Het electrisch signaal komt wel blijkbaar wel aan maar na een zeer korte aanslag stopt de motor met draaien en dit gebeurt telkens weer opnieuw met hetzelfde resultaat (de poort blijft gesloten).
woensdag 11 december 2019

Enkele parlofoons en buzzers vervangen

Voor een appartementsgebouw met drie appartementen willen wij de parlofoon laten vervangen. Daarnaast zijn de buzzers waarmee de entrée deuren vanuit de appartementen geopend worden ook aan vervanging toe.
zondag 1 december 2019

Vloerverwarming herstellen

Onze vloerverwarwing werkt niet correct. Te koud in de living en veel te warm in de slaapkamer. Ook probleem in de keuken.
vrijdag 8 november 2019

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact in bestaande, afgewerkte muur in de living van mijn appartement zou verplaatst moeten worden, zo'n 32 cm naar links en op dezelfde hoogte, met inbegrip van het frezen van de daartoe nodige sleuf en het opnieuw dichten van de openingen.
zondag 13 oktober 2019

Elektriciteisplan opstellen voor appartement

Ons nieuw gekocht appartement mankeerd nog een elektriciteitsplan, Appartement met 3 kamers en totaal opp. 115 m²vg
vrijdag 30 augustus 2019

Refaire la conformité d'électricité - Elektriciteit conform maken

Il faut réparer l'installtion électricique qui n'est pas conforme. Ik wens de elektrische installatie volledig conform te maken op basis van de opmerkingen in het keuringsverslag.
woensdag 21 augustus 2019

Controleren verliesstroom

Bij de keuring van de elektriciteit werd een te hoge verliesstroom gedetecteerd. We weten welk circuit, maar niet waar het probleem zich juist bevindt. Dit moet dus nagegaan worden en gecorrigeerd (wellicht zit het probleem ergens in gyproc muur)
zaterdag 17 augustus 2019

Nazicht zekeringskast

Is er een kortstluiting ontstaan door het uitzetten van de zekering? Is er iets fout in de zekeringkast zelf?
dinsdag 6 augustus 2019

Vervangen van elektrische boiler

Onze elektrische boiler (200 liter) begint de geest te geven. Telkens wanneer hij aanslaat valt de elektriciteit uit. We willen graa een nieuwe laten plaatsen.