Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
37 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

donderdag 27 juni 2019

Faire de travaux d'electricité

Besoin d'un electricien pour rénover l'électricité.
maandag 6 mei 2019

Stopcontacten vervangen

6 stopcontacten te vervangen. het materiaal is reeds gekocht juist de vakman ontbreekt.
dinsdag 12 februari 2019

Telenet bekabeling naar binnen trekken en aansluiten

Ik wil een kabel trekken tot mijn locatie, Telenet bekabeling is aanwezig op de buitengevel van appartement gebouw. De telenet bekabeling dient echter naar binnen gebracht te worden (in leefruimte).
zaterdag 5 januari 2019

Kleine elektrische werken in appartement

Vervanging verschillende schakelaars, verificatie goede werking verlichtingsarmatuur, toevoegen timer en stopcontact tussen elektriciteitskast en pomp van de verwarming, herstellen enkele stopcontacten, toevoegen draadloze schakelaar, ...
maandag 31 december 2018

Vervanging lichtschakelaars

Ik wens 2 lichtschakelaars te vervangen door dimmer-schakelaars en 2 contactpunten die niet correct functioneren te laten nakijken en correct te laten aansluiten (verlichting hal).
zondag 30 september 2018

Vernieuwen van 4 parlofoons in appartement met buitenunit

In een appartement nieuwe parlofoons plaatsen. Het zijn er 4 met een buitenunit. Graag met audio en video.
donderdag 6 september 2018

Coax kabel trekken

We hebben een huis gekocht en nu blijkt dat hier geen proximuslijn/kabel meer aanwezig is. We zouden dit dus willen laten trekken. Hiervoor zou een deel van de oprit opengebroken moeten worden en een gat in de muur geboord worden om de kabel te trekken. Afstand +- 4m.
woensdag 22 augustus 2018

Nazicht elektriciteit en opstellen van schema

Elektriciteit na laten kijken en indien nodig repareren. Wij hebben ook een plan nodig van eleketriciteitschema plan nodig. In een appartement van 62 m²;
donderdag 16 augustus 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Ik heropen een café/restaurant in het centrum en heb een elektricien nodig om een schakelbord te plaatsen. Alle elektriciteit is al geplaatst, alle kabels liggen er maar het paneel en alle lampen zijn weg.
dinsdag 14 augustus 2018

3 lichtpunten installeren en inbouwijskast plaatsen

Een bestaande verlichtingspunt ombouwen tot 3 lichtpunten (1 spot en 2 hanglampen). Een inbouw ijskast bezorgen en installeren, en de oude meenemen.