Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Anderlecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Anderlecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Anderlecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Anderlecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Anderlecht:

Elektriciteisplan opstellen voor appartement

Ons nieuw gekocht appartement mankeerd nog een elektriciteitsplan, Appartement met 3 kamers en totaal opp. 115 m²vg

Coax kabel trekken

We hebben een huis gekocht en nu blijkt dat hier geen proximuslijn/kabel meer aanwezig is. We zouden dit dus willen laten trekken. Hiervoor zou een deel van de oprit opengebroken moeten worden en een gat in de muur geboord worden om de kabel te trekken. Afstand +- 4m.

Vervanging elektriche warmwaterboiler van 150 liter

Heb een elektrische warmwaterboiler renova Nulex van 150l van 15 jaar oud (werkt op nachttarief) maar verliest gedurende de dag zijn warmte zodat tegen 18 uur geen warm water meer is er werd nooit onderhoud gedaan. Graag offerte voor een nieuwe van 100l en verwijdering van oude - 2de verdiep zonder lift

Zekeringskast vervangen

Het vervangen van de zekeringskast + keuren elektriciteit + installatie 2 elektrische ventilaties samengeschakeld met het licht in badkamer en WC. Foto's en keuringsverslag kunnen verkregen worden via mail, daar het bestand te groot is om up te loaden.

Verlichting installeren

Ik zoek een elektricien om volgende werken uit te voeren in mijn appartement in Anderlecht: - 6 hanglampen op te hangen - 2 plafondlampen te installeren - 1 wandlamp te installeren - 12 inbouwspots te installeren in 4 ruimtes. Twee ruimtes hebben ook een dimmer nodig - Bedrading aan te passen van 1 lichtschakelaar (andere lampen moeten aangaan) - 1 lichtpunt weg te werken in het plafond (is overbodig) Plafonds circa 4 m hoog. Reeds gekocht: hanglampen, plafondlamp & wandlamp. Spots en dimmers zou ik willen aanschaffen ifv wat jullie aanraden.

Installatie inductiekookplaat & monofase contact

Ik zoek iemand om volgende zaken te doen: 1. Verwijdering bestaande inductiekookplaat. 2. Installatie 2e monofase contact (huidige oven & kookplaat zijn aangesloten op 1 contact) 3. Installatie van een nieuwe (reeds aangekochte) kookplaat.

In een klein appartement is een draad ...

In een klein appartement is een draad welke vertrekt van een contactdoos beschadigd of losgeraakt. Er zou een nieuwe draad moeten getrokken worden.