Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Brussel:

Vloerverwarming herstellen

Onze vloerverwarwing werkt niet correct. Te koud in de living en veel te warm in de slaapkamer. Ook probleem in de keuken.

Nazicht zekeringskast

Is er een kortstluiting ontstaan door het uitzetten van de zekering? Is er iets fout in de zekeringkast zelf?

Vervangen van elektrische boiler

Onze elektrische boiler (200 liter) begint de geest te geven. Telkens wanneer hij aanslaat valt de elektriciteit uit. We willen graa een nieuwe laten plaatsen.

Stopcontacten vervangen

6 stopcontacten te vervangen. het materiaal is reeds gekocht juist de vakman ontbreekt.

Elektriciteitswerken uitvoeren

Ik heropen een café/restaurant in het centrum en heb een elektricien nodig om een schakelbord te plaatsen. Alle elektriciteit is al geplaatst, alle kabels liggen er maar het paneel en alle lampen zijn weg.

3 lichtpunten installeren en inbouwijskast plaatsen

Een bestaande verlichtingspunt ombouwen tot 3 lichtpunten (1 spot en 2 hanglampen). Een inbouw ijskast bezorgen en installeren, en de oude meenemen.

Stopcontacten bijplaatsen in keuken

De oude keuken heeft maar twee stopcontacten. Ik ga een nieuwe keuken plaatsen waarbij ik meerdere stopcontacten nodig heb voor kleinere apparaten (microgolf, waterkoker etc, min. 3) en voor grotere apparaten (ijskast/diepvries, wasmachine, afwasmachine, oven en kookvuur). De breedte van de muur waar de elektriciteit verlegd moet worden, bedraagt 4,7 meter. Graag meer stopcontacten plaatsen allemaal in de keuken.

Coax kabel trekken plus nieuwe stopcontacten plaatsen

Het blijkt dat mijn COAX kabel in mijn net aangekocht goed geoxideerd blijkt te zijn. Graag zo snel mogelijk een nieuw kabel leggen. Ook enkele stopcontacten bijzetten.

Deurbel repareren

Sinds een jaar wacht ik erop dat ons syndic iemand stuurt om ons deurbel te repareren. Ik vraag mij nu of ikzelf iemand kan vragen. Het is een appartementengebouw en we horen de deurbellen beneden niet; aan de deur werkt het.

Elektrische dak schuifraam herstellen

Wij hebben geen plafond in onze living maar een elektrische dak schuifraam. Deze werkt niet meer en moet hersteld worden.