Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van elektrische boiler:

Vervangen van elektrische boiler

Onze elektrische boiler (200 liter) begint de geest te geven. Telkens wanneer hij aanslaat valt de elektriciteit uit. We willen graa een nieuwe laten plaatsen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van elektrische boiler uit heel België:

Elektrische boiler herstellen/vervangen

Huidige elektrische boiler is ongeveer 14 à 15 jaar oud en sinds enkele dagen warmt het water niet meer op. Merk van de boiler weet ik niet vanbuiten. Herstellen of vervangen, ik ben er nog niet aan uit.

Warmwaterboiler vervangen in badkamer door doorstromer

Vervangen van defecte elektrische warmwaterboiler (100l) door elektrische doorstromer in de badkamer. Type doorstromer nog niet beslist. Ik heb nog niets aangekocht.

Kleinere elektriciteitswerken uit te voeren

Stopcontact verplaatsen en schakelaar monteren in badkamer voor aansluiting sauna. Ook stopcontact in de keuken vervangen. Elektriciteit werkt niet in een kamer boven. Probleem bij schakelaar of kabels. Er is ook in de keuken een reeds gekochte kraan te installeren en een aantal lampen aan te brengen. Tot slotte ook een elektrische thermostaat vervangen en radiator in de badkamer verplaatsen

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Plots geen regenwater meer voor sanitair en was- en afwasmachine. Regenwaterpomp DAB Autojet 100 met elektrische sturing schakelt automatisch uit en kan na overbrugging geen waterdruk meer steken. Niettegenstaande volle regenwaterputten.

Herstellen defecte boiler

Herstellen boiler en/of vervangen. Het gaat om een elektrische boiler.

Schuifraam met elektrisch rolluik plaatsen

Ik wil graag een vast raam in de living vervangen door schuifraam met een elektrische rolluik. Chauffagebuizen moeten een beetje verlegd worden. Opening aan te passen. Raam in PVC.

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.

Vervangen van boiler

Vervangen van een 80 liter boiler naar groter model Elektrische boiler plaatsen