Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vloerverwarming herstellen:

Vloerverwarming herstellen

Onze vloerverwarwing werkt niet correct. Te koud in de living en veel te warm in de slaapkamer. Ook probleem in de keuken.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming herstellen uit heel België:

Herstellen vloertegels

Herstellen van 6 vloertegels in natuursteen na breekwerk voor herstellen van elektrische vloerverwarming. De tegels zijn 40cm op 40 cm.

Herstellen elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming van Sympatherm herstellen. Het systeem laadt niet meer op

Herstellen elektrische vloerverwarming

Osporen van een onderbreking in een elektrische vloerverwarming met kabels op kiekendraad en ingegoten in de beton met chappe en tegel er boven met een hoogspanningsgenerator.

Elektrische vloerverwarming leggen

Een elektrische vloermat in de inkomhal (accumulatie) is onderbroken. Kan u deze onderbrekling dedecteren en herstellen? De hal bevindt zich vooraan aan de straatkant op de gelijkvloerse verdieping.

Nakijken en herstellen Junkers verwarmingssysteem

Thermostaat geeft storing 12 FW200. Wellicht storing vloerverwarming, willen dit laten herstellen.

Grundfos pomp nakijken en herstellen

Ik heb een installatie van het merk Grundfos voor het regelen van de vloerverwarming. Deze slaagt niet af bij de ingesteld temperatuur. De boiler slaagt constant terug aan.

Elektrische vloerverwarming herstellen

Zo'n 25 jaar geleden hebben wij elektrische vloerverwarming laten plaatsen voor onze nieuwbouwwoning. Wij stellen vast dat de laatste maanden meer en meer de verwarming van onze living op basis van de elektrische convectoren gebeurd en minder en minder door de basis verwarming (vloer). De vloerverwarming van onze living is opgedeeld in 3 zones en hiervan werkt er nog slechts 1 zone. De tegels van de 2 niet werkende zones blijven koud. Ik vermoed dat dit het gevolg is van corrosie van de elektrische weerstand (kabels) in deze zones.

Chape leggen en vloertegels plaatsen in badkamer met vloerverwarming

Vloerverwarming werd uitgebroken en vervangen. Nieuwe waterleiding geïnstalleerd. Uit te voeren werken: 1. Chape + vloertegels (voor tegels: zo goed mogelijke afstemming met de enkele rijen tegels die niet uitgebroken werden: Sphinx, Basic Line Vloertegels 15/15 wit, surface mat, ref 4070) 2. Herstellen badmuur inclusief "inspectieluik" en bekleden met wandtegels. Badkamer is gelegen in appartement centrum Brussel, 5de verdieping, parkeerplaats voor gebouw kan geregeld worden met concierge.