Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Jette te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Jette.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Jette of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Jette die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Jette:

Telenet bekabeling naar binnen trekken en aansluiten

Ik wil een kabel trekken tot mijn locatie, Telenet bekabeling is aanwezig op de buitengevel van appartement gebouw. De telenet bekabeling dient echter naar binnen gebracht te worden (in leefruimte).

Vervanging lichtschakelaars

Ik wens 2 lichtschakelaars te vervangen door dimmer-schakelaars en 2 contactpunten die niet correct functioneren te laten nakijken en correct te laten aansluiten (verlichting hal).

Elektriciteit conform maken voor appartement

Conform maken van elektrische installatie van een appartement van 100 m² in Jette. Het rapport is terug te vinden in bijlage.

Parlofoon toevoegen

We hebben hier een BPT targha systeem en zouden er 2 extra lijnen en 3 extra telefoons aan willen toevoegen. De kabel moet zo'n 35 meter getrokken worden in het langste geval. De andere 2 zijn 25m ongeveer.

Vervangen van deurbelinstallatie

Gebouw met 5 appartementen. De bel gaat nog, maar we kunnen de deur niet meer openen vanuit onze appartement. Blijkbaar moet de installatie vernieuwd worden.

Elektriciteit volledig aanpassen

Ik heb een oud huis in het Brusselse met daarin een werkplaats die ik ga verhuren. De stroom is nu onduidelijk verdeeld over 2 officiele meterkasten, een 2 en een 3 fasenkast. Dit moet duidelijk verdeeld worden en nagekeken. Verder alles voorbereiden voor aansluiting stroom naar het appartement erboven, dat nog gerenoveerd moet worden.

Elektra in studio

Ik zoek een elektricien voor advies omtrent het elektriciteitsnetwerk in een studio van 30m2

Electriciteitsinstallatie conform brengen

Het gaat over een appartement, 2 slpk, bouwklaar 1958. Nadien werden twee stopcontacten verzwaarden geaard. Daar ik dit appartement nu zelf bewoon, is er geen probleem. Ik zal het appartement leeg maken rond 15 mei en wens het vanaf juni/juli te verhuren. Ik zoek dus een elektricien die de installatie conform kan maken aan de huidige richtlijnen.

Electrische installatie in orde brengen

Aanpassingen verrichten volgens het rapport van keuring van de electrische installatie dat wij hebben ontvangen bij aankoop van ons huis.

Bijplaatsen van stopcontacten

Bijplaatsen van stopcontacten