Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Schaarbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Schaarbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Schaarbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Schaarbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schaarbeek:

Refaire la conformité d'électricité - Elektriciteit conform maken

Il faut réparer l'installtion électricique qui n'est pas conforme. Ik wens de elektrische installatie volledig conform te maken op basis van de opmerkingen in het keuringsverslag.

Trekken van LIYCY kabels

In 3 verschillende ruimtes van een kotgebouw staan 8 meters (water, calorie,... ) opgesteld deze moeten bekabeld worden naar de centrale serverruimte. Hier zal deze aangesloten worden op een centraal captatie systeem (PLC) om de data te centraliseren:

Ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig

Na de keuring van mijn elektrische installatie in mijn appartement (85 m²) door OCB bleek nu dat de ééndraad- en situatieschets nog moeten opgesteld worden. En dan de differentieel schakelaar niet correct is aangebracht.

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.

Aanpassingen elektrische installatie

De elektrische installatie van mijn appartement dient enkele aanpassingen te ondergaan op basis van het meest recente, negatieve keuringsverslag. In bijlage vind je een positief keuringsverslag (daterende van 1993), alsook het meest recente, negatieve keuringsverslag (daterende van 2011). Op dit laatste verslag staan enkele noodzakelijke aanpassingen opgelijst. Graag een offerte voor de werken nodig om deze aanpassingen door te voeren, alsook eventuele extra aanpassingen met als doel een elektrische installatie te bekomen die conform is (anno 2016).

Verlichting installeren

Installatie van plafondverlichting; 10-tal inbouwspots en 3tal hanglampen Elec. bedrading is reeds aanwezig

Parlofoon te vervangen

Vervangen parlofoon Straatzijde 4 bellen Binnen 4 hoorns

Complete renovatie elektriciteit

Het gaat om een rijhuis in Schaarbeek (3 verdiepingen + kelder, ong. 150 m²) waarvan de elektriciteitsinstallatie verouderd is. Deze moet (bijna) volledig vervangen worden.