Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kleine elektrische werken in appartement:

Kleine elektrische werken in appartement

Vervanging verschillende schakelaars, verificatie goede werking verlichtingsarmatuur, toevoegen timer en stopcontact tussen elektriciteitskast en pomp van de verwarming, herstellen enkele stopcontacten, toevoegen draadloze schakelaar, ...
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Sint-Gillis (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine elektrische werken in appartement uit heel België:

Elektriciteitswerken uitvoeren

Het verzoek is enkele elektrische werken in de WC/badkamer te laten uitvoeren. In de badkamer dient er een ventilator aangesloten worden. Bovendien de mogelijkheid naar een infrarood radiator/handdoekdroger kijken. In de wc willen we een quartz radiator laten installeren.

Elektrische vloerverwarming leggen in badkamer

We hadden graag onze badkamer gerenoveerd en het zou de bedoeling zijn om hier vloerverwarming in te voorzien. De werken staan gepland maart - april 2019. 3m60 x 2m35.

Renovatie huidig sanitair en bijplaatsen extra sanitair

Sanitair renoveren voor onze zeilclub. Dit zowel voor de afbreekwerken, civiele werken als sanitaire installatie, elektrische installatie en afwerking. 2 inloopdouches 4 toiletten en 2 urinoirs moeten geplaatst worden verspreid over 2 plaatsen in het gebouw. Op 1 locatie is er al sanitair maar deze moet vernieuwd worden. De andere plaats is momenteel een berging maar hier willen we ook sanitair voorzien.

Complete cv installatie plaatsen

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van een volledige cv installatie op gas. Dit in een bestaande bewoonde woning, momenteel verwarmd met elektrische vloerverwarming. De werken bestaan uit het leveren en plaatsen van: Gasaansluiting vanaf een nog te plaatsen gasmeter buiten tot aan de brander. ( reeds aangevraagd) Leveren en plaatsen van een rookkanaal. Leveren en plaatsen van de brander inclusief alle bijbehorende onderdelen zoals condenspomp, filters , ontluchter.... leveren en plaatsen van de radiatoren Leveren en plaatsen van verdeelblokken en pompen, inclusief geïsoleerde leidingen door o.a. kruipkelder. Leveren en plaatsen elektronisch (internet) gestuurde radiatorkranen en of andere.

Elektriciteit leggen op een zolderverdieping voor twee slaapkamers

Voor een zolderverdieping zijn we op zoek naar een vakman voor het leggen van elektriciteit voor de twee toekomstige slaapkamers die er komen. Dit moet gecoördineerd worden met het plaatsen van de gyprocwanden die zullen worden geplaatst. Verder wordt een voorlopige keuken geïnstalleerd met een inductiekookplaat. Ook hiervoor hadden we graag hulp en advies, zeker met het oog op de nog niet goedgekeurde elektrische installatie. Wat de installatie betreft: deze was afgekeurd bij verkoop, dus een derde deel van de taak zou bestaan uit het regulariseren van de installatie zodat deze kan worden goedgekeurd, na alle werken.

Lucht warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? : Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervangen van oude vloerverwarming op elektriciteit. Gebouw/woning: gelijksvloersappartement van 94m2

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.

Complete CV installatie met accumulatoren/convectoren

Elektrische verwarming in een vakantiehuis aan zee. Ook graag radiatoren plaatsen. Met accumulatoren of met convectoren werken. Het is ongeveer een oppervlakte van 50 m².