Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Limburg.

51 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel, eletriciteit conform maken, vernieuwing electriciteit, elektriciteit vernieuwen, conformiteit electriciteit, elektriciteit in orde brengen, groepenkast plaatsen en/of keuren, zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen, nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm, elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden, algemene elektrischiteitswerken uit te voeren, elektrische installatie conform maken, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

dinsdag 8 augustus 2017

Aarding te plaatsen

Aarding plaatsen voor zonnepanelen
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe aarding plaatsen

Er zou een nieuwe aarding moeten komen, ik heb het huis vorig jaar gekocht maar aarding is niet goed.
donderdag 3 augustus 2017

Elektriciteit vernieuwen

Totaal renovatie van kleine woning +/- 100 m². - vernieuwen van stopcontacten ST en lichtpunten LP (keuken: 4 ST + oven en el. Fornuis, 2LP; Badkamer: 4ST, 2LP, Slaapkamer 1: 4ST, 1LP, TV; Slaapkamer 2: idem, hal: 1ST, 1LP, Living, 5ST, 3LP, 2xTV, 2x netwerk; WC: 1LP; BUITEN VOOR: 1LP; BUITEN ACHTER: 2ST en 3LP) - vernieuwen van stroomkabels - plaatsen nieuwe zekeringskast 40A - deurbel - opmaken van de nodige schema's
dinsdag 1 augustus 2017

Elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden

Vaststellingen van keuringsverslag : - herstellingen en aanpassingen in beide wooneenheden. -aardingsonderbreker plaatsen begin aardingsnet. -nieuwe aarding. - alle aardingen in kelder cv installatie water,boiler,stopcontacten met randaarding vervangen. - Nieuwe automaten in zekeringskast.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

De aardweerstand is te hoog en er zou een extra pen geslagen moeten worden om onder de 30ohm te komen. Graag offerte hiervoor als de huidige weerstand 80ohm is.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

Aardingspen plaatsen in woning. Is niet voorzien van enige vorm van aarding. Het betreft hier een woning uit de zestiger jaren, die op kiezelgrond staat.
maandag 24 juli 2017

Coax kabel laten trekken

Ik wil op de 3e verdieping ook tv kunnen kijken bij Telenet. Echter, daar is nu geen coax kabel aanwezig. Er is wel een tv aangesloten op de benedenverdieping. Er moet dus een coax kabel van de beneden verdieping tot de 3e verdieping gaan.
donderdag 13 juli 2017

Elektrisch schema te tekenen

Ik wil graag een eendraadschema en een situatieplan van mijn woning bouwjaar 1969 Voor verkoop.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van elektriciteit in de woning.
woensdag 12 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Graag plaatsen van GSM module in recente Otis lift ter vervanging van het bestaande REM communicatiesysteem om van de dure abonnementskosten verlost te zijn.
donderdag 29 juni 2017

Alarmsysteem plaatsen

Bekabeld systeem Bekabeling aanwezig 6 detectoren inbraak 3 detectoren brand Eenvoudig en betrouwbaar alarmsysteem Woning
dinsdag 13 juni 2017

Elektrische schema te tekenen

Uittekenen situatieschema en ééndraadschema van ganse woning om herkeuring te laten doen
maandag 29 mei 2017

Coax kabel vervangen

Coax kabel vervangen vanaf het distributie punt op het eerste verdiep naar het zesde verdiep. Lengte van de kabel minstens 28 meter..
dinsdag 2 mei 2017

Infraroodpanelen plaatsen

Verwarmen van 2 kamers (living en veranda) door middel van infraroodpanelen.
vrijdag 28 april 2017

Nieuwe elektriciteit leggen in een bestaand handelspand

Nieuwe elektriciteit Gelijkvloers Eerste verdiep Tweede verdiep Totale woon oppervlakte is 310 vierkante meter
dinsdag 18 april 2017

Probleem in elektriciteitkast oplossen

Een van de elektriciteitsdraden bij de stoppen is doorgesmolten (zonder dat de automaat afgeslagen is) waarschijnlijk door overbelasting. Wij willen graag dat iemand hier naar kan kijken om de elektriciteitskast in orde te maken. Het vervangen van de elektriciteitskast behoort tot een optie als het niet anders kan. Wel onder voorwaarden dat er een offerte vooraf gemaakt kan worden van de eventuele kosten.
zondag 9 april 2017

Electriciteitsklusjes uitvoeren

Op terras lampen vervangen; in living nakijken van staanlamp; plaatsen van stekker op terras.
zaterdag 1 april 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Zou bijkomende aardingspinnen moeten laten slaan,gezien deze die er nu inzit te weinig zou zijn.
vrijdag 31 maart 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

We willen zonnepanelen laten plaatsen maar dan moet de weerstand van de aarding minder dan 30 zijn. En momenteel is hij tussen 50 en 100. Dus er moeten 1 of meer aardpennen bijkomen. Ook moet er nog een aardingsonderbreker geplaatst worden.
vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.
donderdag 9 februari 2017

Vernieuwen van elektrische installatie

Ik wil de elektriciteitsinstallatie vernieuwen in mijn huis. Er was een elektrische controle gedaan in maart en een aantal wijzigingen moeten worden aangebracht om aan de A.R.E.I. eisen te voldoen.
zaterdag 4 februari 2017

Parlofooninstallatie plaatsen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
woensdag 25 januari 2017

Keuring werfkast met definitieve aansluiting

Keuring werfkast met definitieve aansluiting. Een elektrisch bord. Een aarding. Geleiders. Stopcontacten.
dinsdag 3 januari 2017

Vervangen elektriciteitkast

Oude elektriciteitskast van 1969 moet vervangen worden. Inkom 3x10 ampere infrax heeft geen plaats ( appartement=meerdere kasten) Genoeg om nieuwe kast te plaatsen en daarmee 3x25ampere te bekomen.

Partners

Partners van Casius