Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Limburg.

51 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: verlichting sporthal, nieuwe elektriciteit over heel de woning leggen, elektriciteit vernieuwen en elektrische verwarming plaatsen, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken in appartement, elektriciteit nazien en aanpassen, afgekeurde installatie elektriciteit in orde brengen, elektriciteit vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, elektriciteit vernieuwen, electriciteit aanpassen aan de normen, elektrische leidingen leggen voor keuken, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

donderdag 23 november 2017

Herstellen sectionele garagepoort

De garage poort gaat nog open maar niet meer dicht gaat halfweg in veiligheid ik moet ze dan manueel sluiten. Dit is een sectionele poort. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 25 oktober 2017

Vervangen zekeringskast en stopcontacten

Ik wil mijn zekeringkast laten vervangen. En een paar stop contacten laten bij maken. Dit is nodig voor de keuring.
maandag 16 oktober 2017

Nieuwe zekeringkast plaatsen

Ik had graag mijn zekeringskast laten vervangen en laten aanpassen aan de huidige normen.
maandag 9 oktober 2017

In orde brengen afgekeurde electriciteit met attest

Bij aankoop woning is de elektrische installatie van mijn woning afgekeurd. De volgende codes staan vermeld op de inbreuken bestaande installatie: 1501, 1502= schema's 1203= spreidingsweerstand onder 30 ohm brengen Tevens de installatie direct keuren zodat deze goedgekeurd is.
zaterdag 7 oktober 2017

Zekering vervangen

Ik heb een zekering in de kast stuk, maar weet niet dewelke. Mijn licht in de gang brand niet.
vrijdag 29 september 2017

Electriciteit installatie conform maken

Ik wil een studio kopen, maar na keuring is de installatie beoordeeld als 'niet conform'. Vastgestelde inbreuken: - Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI) - Het situatieschema ontbreekt (MB). - Niet gebruikte openingen in het bord zijn niet afgedicht (art. 49, 248 AREI). - Bord dient proper gemaakt te worden. - De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). - Het gebruik van lusterklemmen is verboden. - De verbindingen dienen te gebeuren in borden, in aftakdozen, aan de klemmen van stopcontacten, schakelaars of in de verlichtingstoestellen (art. 207 AREI) - Diff dienst afgestemd te worden op binnenkomend amperage. - De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog (art. 86-87 AREI). - He
maandag 25 september 2017

Keuring werfkast

Keuring werfkast voor nieuwbouw.
maandag 18 september 2017

Ophangen van lusters

Het gaat om het ophangen van 2 lusters. Bekabeling uit het plafond is al aanwezig.
donderdag 14 september 2017

Hoog verbruik en of verlies van elektriciteit

Wij hebben een eindafrekening gekregen van de elektriciteit die heel hoog lag. Onze meterkast draaid op volle toeren hebben elke stekker uitgetrokken alles stond uit niks stak nog in en toch blijft ons meterkast draaien. Veel trager dat wel soms draait deze normaal maar als je na een tijdje terug gaat kijken draait deze aanzienlijk veel sneller heb hiervan ook een filmke van gemaakt ik vind dit niet normaal hebben wel gezien dat er een kabel loopt naar buiten en deze verdwijnt in de grond langs ons huis waar deze uitkomt weten we niet.
maandag 11 september 2017

Elektrische installatie conform wetgeving maken

Oude woning aangekocht , besluit elektrische controle is "installatie voldoent niet aan het AREI; het e.e.a. dient ook geupdated te worden . Er dienen extra bijkomende kabelbanen gelegd te worden.
vrijdag 8 september 2017

Nest thermostaat vervangen

Nest thermostaat te vervangen
zaterdag 19 augustus 2017

Vernieuwen elektriciteit

De stroom moet plaatselijk vervangen worden. Nieuwe bedrading en stopcontacten. De elektriciteitskast zelf zal wellicht ook niet meer voldoen. De elektriciteit is deels afgekeurd.
woensdag 16 augustus 2017

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Ik heb onder bij de gemeenschappelijke berging. 1 coax kabel naar boven 1ste verdieping lopen. Er moet nog een sat kabel getrokken worden langs de coax kabel.
dinsdag 8 augustus 2017

Aarding te plaatsen

Aarding plaatsen voor zonnepanelen
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe aarding plaatsen

Er zou een nieuwe aarding moeten komen, ik heb het huis vorig jaar gekocht maar aarding is niet goed.
donderdag 3 augustus 2017

Elektriciteit vernieuwen

Totaal renovatie van kleine woning +/- 100 m². - vernieuwen van stopcontacten ST en lichtpunten LP (keuken: 4 ST + oven en el. Fornuis, 2LP; Badkamer: 4ST, 2LP, Slaapkamer 1: 4ST, 1LP, TV; Slaapkamer 2: idem, hal: 1ST, 1LP, Living, 5ST, 3LP, 2xTV, 2x netwerk; WC: 1LP; BUITEN VOOR: 1LP; BUITEN ACHTER: 2ST en 3LP) - vernieuwen van stroomkabels - plaatsen nieuwe zekeringskast 40A - deurbel - opmaken van de nodige schema's
dinsdag 1 augustus 2017

Elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden

Vaststellingen van keuringsverslag : - herstellingen en aanpassingen in beide wooneenheden. -aardingsonderbreker plaatsen begin aardingsnet. -nieuwe aarding. - alle aardingen in kelder cv installatie water,boiler,stopcontacten met randaarding vervangen. - Nieuwe automaten in zekeringskast.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

De aardweerstand is te hoog en er zou een extra pen geslagen moeten worden om onder de 30ohm te komen. Graag offerte hiervoor als de huidige weerstand 80ohm is.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

Aardingspen plaatsen in woning. Is niet voorzien van enige vorm van aarding. Het betreft hier een woning uit de zestiger jaren, die op kiezelgrond staat.
maandag 24 juli 2017

Coax kabel laten trekken

Ik wil op de 3e verdieping ook tv kunnen kijken bij Telenet. Echter, daar is nu geen coax kabel aanwezig. Er is wel een tv aangesloten op de benedenverdieping. Er moet dus een coax kabel van de beneden verdieping tot de 3e verdieping gaan.
donderdag 13 juli 2017

Elektrisch schema te tekenen

Ik wil graag een eendraadschema en een situatieplan van mijn woning bouwjaar 1969 Voor verkoop.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van elektriciteit in de woning.
woensdag 12 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Graag plaatsen van GSM module in recente Otis lift ter vervanging van het bestaande REM communicatiesysteem om van de dure abonnementskosten verlost te zijn.
donderdag 29 juni 2017

Alarmsysteem plaatsen

Bekabeld systeem Bekabeling aanwezig 6 detectoren inbraak 3 detectoren brand Eenvoudig en betrouwbaar alarmsysteem Woning
dinsdag 13 juni 2017

Elektrische schema te tekenen

Uittekenen situatieschema en ééndraadschema van ganse woning om herkeuring te laten doen

Partners

Partners van Casius