Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: zonnepanelen te plaatsen op hellend dak, dak plaatsen en zonnepanelen leggen, elektriciteit plaatsen in nieuwbouw, vervangen van bestande inbouwoven en kookplat, zonnepanelen plaatsen, vernieuwen bestaande elektriciteit, elektrische installatie conform de regelgeving maken, conform maken van de electriciteit, plaatsen zekeringskast en aansluiting, alarm in de woning, elektriciteit conform maken of vernieuwen, elektriciteitskast nakijken, opmaken van een draadschema van de electriciteit, parlofoon installeren, electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.
donderdag 9 februari 2017

Vernieuwen van elektrische installatie

Ik wil de elektriciteitsinstallatie vernieuwen in mijn huis. Er was een elektrische controle gedaan in maart en een aantal wijzigingen moeten worden aangebracht om aan de A.R.E.I. eisen te voldoen.
zaterdag 4 februari 2017

Parlofooninstallatie plaatsen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
woensdag 25 januari 2017

Keuring werfkast met definitieve aansluiting

Keuring werfkast met definitieve aansluiting. Een elektrisch bord. Een aarding. Geleiders. Stopcontacten.
dinsdag 3 januari 2017

Vervangen elektriciteitkast

Oude elektriciteitskast van 1969 moet vervangen worden. Inkom 3x10 ampere infrax heeft geen plaats ( appartement=meerdere kasten) Genoeg om nieuwe kast te plaatsen en daarmee 3x25ampere te bekomen.
maandag 26 december 2016

Aardpin +plan

Net huis gekocht. Afgekeurd op Aardpin en elektriciteitsplan afwezig, zie bijlage. Bewoonbare oppervlakte 125m2. Ik zoek iemand die dit in orde wil brengen binnen 3 maanden. Liefst contact /offerte per mail. Tel mag, maar niet altijd bereikbaar.
vrijdag 23 december 2016

Volledige vernieuwing elektriciteit

Complete nieuwe aanleg in nieuwbouwwoning.
maandag 19 december 2016

Elektrische installatie herstellen

De meterkast moet in orde gebracht worden. Is afgekeurd.
vrijdag 2 december 2016

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit laten vervangen/vernieuwen 131m² woonoppervlakte
dinsdag 22 november 2016

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.
dinsdag 15 november 2016

Tuinpoort automatiseren

Automatiseren van bestaande tuinpoort met 2 vleugels.
woensdag 9 november 2016

Gsm-modules plaatsen

Ik ben syndicus van verschillende residenties met een lift waar de vaste telefoonlijn moet vervangen worden door een GSM-module. Residenties: Genk, Diepenbeek, Herk De Stad.
donderdag 27 oktober 2016

Opzoeken stroomverlies

Ik heb een abnormaal hoog energieverbruik. Ben al vier maal veranderd van energieleverancier en ze zeggen allemaal hetzelfde. Ik betaal 200 euro per maand en moet bij de afrekening meestal nog bijbetalen en dit is enkel voor de electriciteit want gas heb ik niet. Kan iemand mij helpen om dit op te sporen en eventueel te komen meten?
donderdag 20 oktober 2016

Allerlei klussen

Wij hebben hulp nodig bij enkele werken in/aan ons huis. TV-kabel omleggen, lamp ophangen, tafelpoten inkorten, carport opnieuw bekleden...
maandag 17 oktober 2016

Conform maken electriciteit

Ik ga mijn huis verkopen maar de elektriciteit is niet conform verklaard nl. ééndraadsschema's + situatie. Meetbrug voorzien + enkele stopcontacten. Met aardingspen voorzien van aarding 35.
woensdag 12 oktober 2016

Badkamer ventilator plaatsen en aansluiten

1. Gat maken in de badkamer naar buiten. 2. Ventilator plaatsen. 3. Aansluiten op nabijgelegen stopcontact. (nieuw afdekplaatje voorzien)
zondag 2 oktober 2016

Elektriciteitswerkzaamheden in tuin

We hebben in de tuin een fontein staan van waaruit een kabel getrokken is (ca. 60 meter onder het gras) naar een stroompunt bij een prieel. Als de fontein aanstaat dan klapt de zekering er na ongeveer een dag uit. Waarschijnlijk is de (ongeveer 2 jaar geleden) ingegraven kabel niet geschikt. Dit dient nu bijv. een EVAVB kabel met metalen beschermingsband te worden. Er dient dus een nieuwe kabel op dezelfde plek gelegd te worden. Verder is er ook nog een lantaarnpaal die kortsluiting maakt, dit kan dan ook meteen verholpen worden.
zondag 25 september 2016

Elektriciteit conform maken

Afdekplaattest stop + schakelaars voorzien. Schema opstellen (ééndraad + situatie) zekeringen aanpassen draadsectie 2× zekeringen 20A dient minstens 2,5 te zijn. Stopcontacten met aarding van aarding voorzien. Verbinding aanbrengen cvo aarden.
donderdag 15 september 2016

Elektriciteit vervangen

Elektriciteit zou vervangen moeten worden; Graag offerte volledig vernieuwen of advies over gedeeltelijk vernieuwen volgens keuringsattest. Kast zou wel sowieso gemaakt en geplaatst moeten worden + plan tekenen.
woensdag 7 september 2016

Aansluiting Videofoon prijsofferte

Ik wens een videofoon (Panasonic VL-SVN511EX) te laten aansluiten. De bekabeling is reeds aanwezig maar dient mogelijk aangepast te worden omdat het hier ging om een heel oud toestel met hoorn. Die is al aangekocht, enkel het plaatsen, graag prijs voor het plaatsen.
zaterdag 3 september 2016

Ophangen verlichting garage en slaapkamer

Ik wil in de garage een LED-TL verlichting laten plaatsen en op een slaapkamer een een rail met spots.
donderdag 1 september 2016

Aarding leggen

Er zou een aarding gelegd moeten worden aan de voorkant van de woning. Vlak tegen de straatkant(door het voetpad dat bestaat uit klinkers - dit is ook de enige mogelijkheid, er is geen tuin -) en deze zou dan aangesloten moeten worden aan een bestaande nieuw bord. Er moet ook een gat geboord worden door de buitenmuur (dikke massieve muur). Er is een foto toegevoegd. De situering is uiterst links lang het raam.
woensdag 17 augustus 2016

Heraanleggen electriciteit oud huis

De elektrische installatie in ons huis is verouderd. Ik zou graag deze vernieuwen.
dinsdag 16 augustus 2016

Vervangen van de groepenkast

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen Het ééndraadsschema ontbreekt Het situatieschema ontbreekt De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog De aardingsonderbreker ontbreekt of is niet op een normale manier bereikbaar

Partners

Partners van Casius