Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
78 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

vrijdag 11 mei 2018

Verlichtingsprobleem oplossen

Er is een verlichtingsprobleem, iets met het licht.
maandag 30 april 2018

Elektriciteitsschema maken en keuring voor verkoop

Voor ons huis willen we graag een elektriciteitsschema laten maken en laten keuren voor verkoop. Vrijstaande woning van 180m², bestaande uit 2 verdiepingen.
vrijdag 27 april 2018

Elektriciteit aaansluiten

30 stopcontacten in de' kelder en magazijn van 225m² plaatsen 2 elektriciteitskasten plaatsen 1 x appartement (180m²) 1x winkel en kelder De volledige aansluiting en elektriciteitswerken uitvoeren voor gans het gebouw.
woensdag 28 maart 2018

Elektriciteit leggen

Onze garage is voorzien van een zekeringkast toch onze draad is te dun om alles van stroom te voorzien. Er moet een dikkere draad komen en extra stopcontacten.
woensdag 14 maart 2018

Elektriciteitsinstallatie volledig vervangen

Wij hebben een huis gekocht en de elektriciteit zou volledig vernieuwd moeten worden. Volledige installatie aan vernieuwing toe.
maandag 12 maart 2018

Elektriciteit installatie

Elektriciteit aanpassen volgens rapport
dinsdag 6 maart 2018

Vernieuwen elektriciteit in oud huis

De volledige elektriciteit dient vervangen te worden in een oud huis. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1994 met zo een 280 m².
maandag 5 maart 2018

Oude meterkast vervangen

Ik wil graag een nieuwe meterkast, de huidige kan gerust ouder dan jaar zijn. Ook wens ik dag- en nachtmeter. Op dit moment heb ik slecht 1 meterteller.
zondag 25 februari 2018

Complete CV installatie op elektriciteit vernieuwen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat over verwarming van keuken en living. De ruimte is ongeveer 56m2. Verwarming op elektriciteit.
donderdag 22 februari 2018

Eéndraadschema opmaken

Situatieschets hebben wij zelf al gemaakt. Ivm verkoop heeft sgs keuring gedaan, waaronder het ontbreken hiervan als overtreding werd gemeld. Eendraadschema opmaken.
woensdag 24 januari 2018

Elektriciteit vernieuwen

Ik wil graag de elektra in mijn huis vernieuwen. Gedeeltelijk is het vernieuwd, ik wil graag nieuwe stopcontacten en schakelaars, indien nodig nieuwe draden. Één of 2 extra groepen apart voor de keuken. Er is al een nieuwe schakellast naast de voordeur en een dikke voedingskabels getrokken naar de ketelruimte (hier ook graag een nieuwe kast om nieuwe groepen te maken) achter het huis en van hieruit wil ik de stroom naar buiten laten brengen. Alles moet voldoen aan de regels en voorschriften.
maandag 15 januari 2018

Verplaatsen van 9 zonnepanelen

Wij hebben 9 zonnepanelen op een plat dak met W oriëntatie. Na een verbouwing hebben we nu ruim voldoende plaats op een nieuw plat dak met Z oriëntatie. De daken liggen naast elkaar (verbonden met elkaar) en er is geen stelling nodig.
zondag 14 januari 2018

Coax en UTP kabels trekken

Onder de tv loopt een ingestucte kabelgoot die haaks overgaat in een ingechapte kabelgoot die vervolgens haaks naar boven loopt in de kast. In deze goot moeten coax en Utp getrokken worden, de kabels zelf heb ik reeds in mijn bezit. Het gaat om een afstand van 8,5 m.
dinsdag 2 januari 2018

Kortsluiting elecktriciteit herstellen

Plotse kortsluiting circuit in de living. Alle stopcontacten werken momenteel niet meer. Ik heb reeds alle stekkers uitgetrokken maar het probleem is nog niet opgelost.
donderdag 23 november 2017

Herstellen sectionele garagepoort

De garage poort gaat nog open maar niet meer dicht gaat halfweg in veiligheid ik moet ze dan manueel sluiten. Dit is een sectionele poort. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 25 oktober 2017

Vervangen zekeringskast en stopcontacten

Ik wil mijn zekeringkast laten vervangen. En een paar stop contacten laten bij maken. Dit is nodig voor de keuring.
maandag 16 oktober 2017

Nieuwe zekeringkast plaatsen

Ik had graag mijn zekeringskast laten vervangen en laten aanpassen aan de huidige normen.
maandag 9 oktober 2017

In orde brengen afgekeurde electriciteit met attest

Bij aankoop woning is de elektrische installatie van mijn woning afgekeurd. De volgende codes staan vermeld op de inbreuken bestaande installatie: 1501, 1502= schema's 1203= spreidingsweerstand onder 30 ohm brengen Tevens de installatie direct keuren zodat deze goedgekeurd is.
zaterdag 7 oktober 2017

Zekering vervangen

Ik heb een zekering in de kast stuk, maar weet niet dewelke. Mijn licht in de gang brand niet.
vrijdag 29 september 2017

Electriciteit installatie conform maken

Ik wil een studio kopen, maar na keuring is de installatie beoordeeld als 'niet conform'. Vastgestelde inbreuken: - Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI) - Het situatieschema ontbreekt (MB). - Niet gebruikte openingen in het bord zijn niet afgedicht (art. 49, 248 AREI). - Bord dient proper gemaakt te worden. - De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). - Het gebruik van lusterklemmen is verboden. - De verbindingen dienen te gebeuren in borden, in aftakdozen, aan de klemmen van stopcontacten, schakelaars of in de verlichtingstoestellen (art. 207 AREI) - Diff dienst afgestemd te worden op binnenkomend amperage. - De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog (art. 86-87 AREI). - He
maandag 25 september 2017

Keuring werfkast

Keuring werfkast voor nieuwbouw.
maandag 18 september 2017

Ophangen van lusters

Het gaat om het ophangen van 2 lusters. Bekabeling uit het plafond is al aanwezig.
donderdag 14 september 2017

Hoog verbruik en of verlies van elektriciteit

Wij hebben een eindafrekening gekregen van de elektriciteit die heel hoog lag. Onze meterkast draaid op volle toeren hebben elke stekker uitgetrokken alles stond uit niks stak nog in en toch blijft ons meterkast draaien. Veel trager dat wel soms draait deze normaal maar als je na een tijdje terug gaat kijken draait deze aanzienlijk veel sneller heb hiervan ook een filmke van gemaakt ik vind dit niet normaal hebben wel gezien dat er een kabel loopt naar buiten en deze verdwijnt in de grond langs ons huis waar deze uitkomt weten we niet.
maandag 11 september 2017

Elektrische installatie conform wetgeving maken

Oude woning aangekocht , besluit elektrische controle is "installatie voldoent niet aan het AREI; het e.e.a. dient ook geupdated te worden . Er dienen extra bijkomende kabelbanen gelegd te worden.
vrijdag 8 september 2017

Nest thermostaat vervangen

Nest thermostaat te vervangen

Partners

Partners van Casius