Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
65 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

zaterdag 14 september 2019

Elecktriciteitkast vervangen

Ik wil de zekeringkast vervangen omdat ze opnieuw gekeurd moet worden, ze zal niet afgekeurd worden omdat er geen kalibreerelementen. ingezet kunnen worden. Ik stuur een paar foto s mee zoals de kast er nu is. De onderste rij waarop de differentieelschakelaar staat en zekering 25A is volledig vernieuwd.
vrijdag 13 september 2019

Schakelaars vervangen

Na 20 jaar beginnen de schakelaars het één voor één te begeven in de meest gebruikte ruimten van het huis.
dinsdag 20 augustus 2019

Plaatsen elektrische boiler

Plaatsen van elektrische boiler in plaats van de reeds aanwezig boiler op aardgas
maandag 19 augustus 2019

Aanpassing elektriciteit keuring

Stopcontacten bijplaatsen, nieuwe zekeringenkast, aarding nakijken, uitmeten, plannen opstellen.
maandag 19 augustus 2019

Nakijken en onderhoud van elektrische verwarmingsinstallatie

Ondanks het feit dat de thermostaat af staat, blijft één van de radiatoren toch nog plaatselijk warmte geven. Graag nazicht van de installatie en oplossing van het probleem. De installatie is geplaatst in de jaren negentig. Thermostaat merk: Eberle. Verwarmingselementen merk: Olsberg.
donderdag 8 augustus 2019

Elektriciteit conform maken

Dit zijn de opmerkingen op het keuringsattest: ééndraadschema is te voorzien/te vervolledigen - situatieschema is te voorzien/te vervolledigen - aardingsonderbreker ontbreekt of is moeilijk/niet bereikbaar - meerdere niet gekoppelde aardpennen beschermd door eenzelfde differentieelstroominrichting. - hoofdequipotentiaal verbindingen dienen verwezenlijkt worden, ontbreken, zijn niet geel-groen of onvolledig - de aanduidingen van de stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen enz dient aangebracht te worden of vervolledigd te worden - een verzegelbare algemene differentieelschakelaar dient geplaatst te worden aan het begin van de installatie - leidingen zijn te bevestigen met aangepaste bevestigingsmiddelen - schakelaar, contactdoos of aftakdoos herschikken en opnieuw bevestigen -
maandag 1 juli 2019

Plaatsen van stopcontact

Voor een omvorming van garage naar bureau hebben wij een elektricien nodig die een extra accumulatieverwarming en een stopcontact kan plaatsen
dinsdag 11 juni 2019

Vernieuwen van elektriciteit

Vernieuwen van elektriciteitsinstallatie. Vernieuwen van zekeringskast. Alléénstaande woning.
woensdag 15 mei 2019

Conformiteit electriciteit in orde zetten

Terug conform maken van mijn elektriciteit voor verkoop van de woning.
maandag 6 mei 2019

Conform maken of vernieuwen elektriciteit

Ik zou graag kijken wat het interessantste is. Elektriciteit conform maken of volledig vernieuwen en de eventuele kostprijs van een bestaande woning van 1972.de elektriciteit is afgekeurd en zijn in het bezit van het attest.