Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Limburg.

43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken, elektriciteit renoveren in appartement, renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, parlofoon vervangen appartement, zonnepanelen plaatsen op hellend dak, conform maken elektriciteit appartement, elektriciteit volledig te vervangen, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, elektriciteit volledig vernieuwen, keuring elektriciteit appartement, elektriciteit conform maken, verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

dinsdag 13 juni 2017

Elektrische schema te tekenen

Uittekenen situatieschema en ééndraadschema van ganse woning om herkeuring te laten doen
maandag 29 mei 2017

Coax kabel vervangen

Coax kabel vervangen vanaf het distributie punt op het eerste verdiep naar het zesde verdiep. Lengte van de kabel minstens 28 meter..
dinsdag 2 mei 2017

Infraroodpanelen plaatsen

Verwarmen van 2 kamers (living en veranda) door middel van infraroodpanelen.
vrijdag 28 april 2017

Nieuwe elektriciteit leggen in een bestaand handelspand

Nieuwe elektriciteit Gelijkvloers Eerste verdiep Tweede verdiep Totale woon oppervlakte is 310 vierkante meter
dinsdag 18 april 2017

Probleem in elektriciteitkast oplossen

Een van de elektriciteitsdraden bij de stoppen is doorgesmolten (zonder dat de automaat afgeslagen is) waarschijnlijk door overbelasting. Wij willen graag dat iemand hier naar kan kijken om de elektriciteitskast in orde te maken. Het vervangen van de elektriciteitskast behoort tot een optie als het niet anders kan. Wel onder voorwaarden dat er een offerte vooraf gemaakt kan worden van de eventuele kosten.
zondag 9 april 2017

Electriciteitsklusjes uitvoeren

Op terras lampen vervangen; in living nakijken van staanlamp; plaatsen van stekker op terras.
zaterdag 1 april 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Zou bijkomende aardingspinnen moeten laten slaan,gezien deze die er nu inzit te weinig zou zijn.
vrijdag 31 maart 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

We willen zonnepanelen laten plaatsen maar dan moet de weerstand van de aarding minder dan 30 zijn. En momenteel is hij tussen 50 en 100. Dus er moeten 1 of meer aardpennen bijkomen. Ook moet er nog een aardingsonderbreker geplaatst worden.
vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.
donderdag 9 februari 2017

Vernieuwen van elektrische installatie

Ik wil de elektriciteitsinstallatie vernieuwen in mijn huis. Er was een elektrische controle gedaan in maart en een aantal wijzigingen moeten worden aangebracht om aan de A.R.E.I. eisen te voldoen.
zaterdag 4 februari 2017

Parlofooninstallatie plaatsen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
woensdag 25 januari 2017

Keuring werfkast met definitieve aansluiting

Keuring werfkast met definitieve aansluiting. Een elektrisch bord. Een aarding. Geleiders. Stopcontacten.
dinsdag 3 januari 2017

Vervangen elektriciteitkast

Oude elektriciteitskast van 1969 moet vervangen worden. Inkom 3x10 ampere infrax heeft geen plaats ( appartement=meerdere kasten) Genoeg om nieuwe kast te plaatsen en daarmee 3x25ampere te bekomen.
maandag 26 december 2016

Aardpin +plan

Net huis gekocht. Afgekeurd op Aardpin en elektriciteitsplan afwezig, zie bijlage. Bewoonbare oppervlakte 125m2. Ik zoek iemand die dit in orde wil brengen binnen 3 maanden. Liefst contact /offerte per mail. Tel mag, maar niet altijd bereikbaar.
vrijdag 23 december 2016

Volledige vernieuwing elektriciteit

Complete nieuwe aanleg in nieuwbouwwoning.
maandag 19 december 2016

Elektrische installatie herstellen

De meterkast moet in orde gebracht worden. Is afgekeurd.
vrijdag 2 december 2016

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit laten vervangen/vernieuwen 131m² woonoppervlakte
dinsdag 22 november 2016

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.
dinsdag 15 november 2016

Tuinpoort automatiseren

Automatiseren van bestaande tuinpoort met 2 vleugels.
woensdag 9 november 2016

Gsm-modules plaatsen

Ik ben syndicus van verschillende residenties met een lift waar de vaste telefoonlijn moet vervangen worden door een GSM-module. Residenties: Genk, Diepenbeek, Herk De Stad.
donderdag 27 oktober 2016

Opzoeken stroomverlies

Ik heb een abnormaal hoog energieverbruik. Ben al vier maal veranderd van energieleverancier en ze zeggen allemaal hetzelfde. Ik betaal 200 euro per maand en moet bij de afrekening meestal nog bijbetalen en dit is enkel voor de electriciteit want gas heb ik niet. Kan iemand mij helpen om dit op te sporen en eventueel te komen meten?
donderdag 20 oktober 2016

Allerlei klussen

Wij hebben hulp nodig bij enkele werken in/aan ons huis. TV-kabel omleggen, lamp ophangen, tafelpoten inkorten, carport opnieuw bekleden...
maandag 17 oktober 2016

Conform maken electriciteit

Ik ga mijn huis verkopen maar de elektriciteit is niet conform verklaard nl. ééndraadsschema's + situatie. Meetbrug voorzien + enkele stopcontacten. Met aardingspen voorzien van aarding 35.
woensdag 12 oktober 2016

Badkamer ventilator plaatsen en aansluiten

1. Gat maken in de badkamer naar buiten. 2. Ventilator plaatsen. 3. Aansluiten op nabijgelegen stopcontact. (nieuw afdekplaatje voorzien)

Partners

Partners van Casius