Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
73 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

dinsdag 24 maart 2020

Airco Klima1stklaas herstellen

Door een stroompiek kwam er rook uit de binnenunit van onze airco.
woensdag 4 maart 2020

Elektrische verwarming plaatsen

Verwarming op elektriciteit voor ong 100 m2.
vrijdag 28 februari 2020

Storing verlichting herstellen

Er is een probleem met de verlichting (dimmers) in de woonkamer en badkamer. Verschillende ingebouwde spots werken niet meer. Wij willen dit laten herstellen en voor ons hoeft er zelfs geen dimmer-functie meer op de verlichting te zitten.
maandag 24 februari 2020

Elektriciteit herstellen en laten keuren

Afgekeurde elektriciteit installatie, die moet herstelt worden en opnieuw gekeurd. Ik zou ook ineens extra stroompunten willen.
woensdag 12 februari 2020

Eendraadschema en situatieschema opstellen

Opmaken eendraad- en situatieschema voor appartement. Keuring is gebeurd op 16/01/2020.
maandag 10 februari 2020

Aarding plaatsen vanuit zekeringskast

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen maar moet een goede aarding hebben want bestaande is verouderd alsook eventueel een verzwaring van 15 naar 20 of 25 ampere in de hoofdkast . Ik had dit graag deze week nog gerealiseerd.
woensdag 5 februari 2020

Zekeringskast vervangen en bedrading leggen

Zekeringkast vervangen-stopcontacten bijplaatsen-elektriciteit in bijbouw plaatsen. De bedrading aanpassen zodat de elektrische leidingen gekeurd kunnen worden.
dinsdag 14 januari 2020

Aardingspin bijplaatsen

Mijn huis van 1956 heeft momenteel 1 aardingspin die uitmeet op 65 ohm. Met het zicht op een herkeuring moeten er dus aardingspinnen bijgeplaatst worden. Ik zoek een bedrijf dat dit voor mij kan doen.
zaterdag 11 januari 2020

Videofoon te herstellen

De binnenpost werkt niet op buitenpost. Het zou van het merk Bitron moeten zijn, maar dit zou niet compatibel zijn met andere toestellen. Momenteel is het een zwart - wit toestel, maar hoeft niet per se met scherm te zijn.
maandag 6 januari 2020

Elektriciteitsinstallatie conformeren

Wij zijn op zoek naar een elektricien die onze elektriciteitsinstallatie conform kan maken, en wat kleine electriciteitsklusjes kan doen (stopcontact (ver)plaatsen e.d.).