Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
69 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

dinsdag 14 januari 2020

Aardingspin bijplaatsen

Mijn huis van 1956 heeft momenteel 1 aardingspin die uitmeet op 65 ohm. Met het zicht op een herkeuring moeten er dus aardingspinnen bijgeplaatst worden. Ik zoek een bedrijf dat dit voor mij kan doen.
zaterdag 11 januari 2020

Videofoon te herstellen

De binnenpost werkt niet op buitenpost. Het zou van het merk Bitron moeten zijn, maar dit zou niet compatibel zijn met andere toestellen. Momenteel is het een zwart - wit toestel, maar hoeft niet per se met scherm te zijn.
maandag 6 januari 2020

Elektriciteitsinstallatie conformeren

Wij zijn op zoek naar een elektricien die onze elektriciteitsinstallatie conform kan maken, en wat kleine electriciteitsklusjes kan doen (stopcontact (ver)plaatsen e.d.).
donderdag 19 december 2019

Veiligheidsverlichting plaatsen

Op advies van de brandweer plaatsing van 3 veiligheidsverlichtingen in kantoor. Plaatsing in een echnisch lokaal en boven de uitgangen.
maandag 9 december 2019

Kleinere elektriciteitswerken uit te voeren

Stopcontact verplaatsen en schakelaar monteren in badkamer voor aansluiting sauna. Ook stopcontact in de keuken vervangen. Elektriciteit werkt niet in een kamer boven. Probleem bij schakelaar of kabels. Er is ook in de keuken een reeds gekochte kraan te installeren en een aantal lampen aan te brengen. Tot slotte ook een elektrische thermostaat vervangen en radiator in de badkamer verplaatsen
zondag 8 december 2019

Stroomkabels trekken en aarding voorzien

Nieuwe stroomleidingen leggen van zekeringskast naar stopcontacten doorheen het huis. Aarding moet er ook bijkomen.
woensdag 6 november 2019

Opstellen van een ééndraadsschema

éénndraadsschema opstellen in een appartement voor verkoop van appartement. Appartement van 160 m².
zondag 20 oktober 2019

Electriciteit conform maken na aankoop huis

Ééndraadschema ontbreekt Situatieschema ontbreekt Aanduiding kringen ed is onjuist Spanning niet op elk bord vermeld Houder beveiliging niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen Waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog
zaterdag 5 oktober 2019

Aansluiten laadpaal elektrische wagen

Wens een tesla wallconnector te laten plaatsen in de garage op ongeveer 3 meter van zekeringkast kabel, kan makkelijk door 1 muur en mag open tegen muur bevestigd worden aansluitschema aanwezig ( wel Engelstalig ). Stroom aanwezig 2 polig 40 ampere. Paal heeft 32 ampere nodig.
woensdag 2 oktober 2019

Elektriciteit conform maken

Graag had ik een zo goed mogelijke prijsofferte van de totale kostprijs van het oplossen van de vastgestelde inbreuken. De elektrische installatie is recentelijk afgekeurd. Rapport van Vincotte ter beschikking.