Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
73 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

maandag 5 november 2018

Werfkast keuren

Ik heb een werfkast gekocht tesamen met de Bouwkeet, deze wil ik graag aanpassen naar BE normen en laten keuren voor de INFRAX installatie.
maandag 5 november 2018

Aardingspen vernieuwen

Aardingspen vernieuwen in bij oude woning. Momenteel 350 ohm en zou best 15 of lager zijn.
donderdag 18 oktober 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik wil mijn huidige elektriciteitskast vervangen , stopcontacten laten bijplaatsen , bestaande vervangen en ook nog lichtpunten plaatsen (ook buiten).
zondag 30 september 2018

Elekriciteit in orde maken voor herkeuring

In orde brengen van electriciteitskast en inbreuken, na het niet conform verslag.
zaterdag 8 september 2018

Aansluiten laadpaal elektrische wagen

Oud huis in renovatie: Huidig 230V 40A - verzwaring aangevraagd Infrax naar 400V 32A. Vernieuwen zekeringkast maar met behoud van huidige installatie (volledige vervanging volgend jaar) + aansluiten Tesla wallcharger.
dinsdag 4 september 2018

Elektrische installatie leggen in nieuwbouwwoning

Elektriciteit in een nieuwbouw leggen. Alle elektriciteitswerken uitvoeren. Rond oktober zouden de ruwbouwwerken moeten afgerond worden, nadien kan er dus binnenin gestart worden.
maandag 3 september 2018

Nakijken en herstellen van omvormers zonnepanelen

Wanneer het warm is komen er storingen op de omvormers van de zonnepanelen. Graag nakijken en herstellen. Type van de omvormer Suniboil en Solar inventer SB 2500 serie nummer 2001864657 max 600 Volt.
zaterdag 25 augustus 2018

Aanpassen van de aarding

Ik heb een nieuwe zekeringskast geplaatst in mijn woning dit met het oog op het plaatsen van zonnepanelen. Bij het meten van de aarding bleek deze onvoldoende te zijn.
dinsdag 21 augustus 2018

Opstellen schema voor keuring

Graag had ik een vakman ontvangen voor het opmaken van een schema van de elektrische installatie met het oog op een herkeuringsverslag vlgs het AREI.
dinsdag 7 augustus 2018

Automatiseren siersmeedpoort

Automatisatie van bestaande siersmeedpoort. Ook eventueel plaatsen van klavier op deurpoort ernaast.
donderdag 12 juli 2018

Nieuwe electriciteitsinstallatie plaatsen in huis

Het huis dat we gekocht hebben voorzien van een nieuwe installatie. Het is ongeveer 230 m². Dit is voor een renovatie.
maandag 2 juli 2018

Vervangen videofoon voor appartementen

Vervanging huidig systeem in 2 blokken van 4 appartementen dus 2 buiten units en 8 binnen
zondag 1 juli 2018

Elektriciteit in keuken aanpassen

Ze hebben recent een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Het probleem dat zich voordoet is dat onze elektrische installatie niet voldoet voor de apparaten. Dit zou aangepast moeten worden. Het gaat om aansluitingen voor een inductievuur, een oven en afwasmachine. Ook zou er een stopcontact bij geplaatst moeten worden voor een magnetron.
maandag 4 juni 2018

Nieuwe aardpen plaatsen

Bij controle voor het plaatsen van zonnepanelen blijkt dat de aardpen van mijn elektrische installatie niet voldoet. Er zou een nieuwe aardpen moeten geplaatst worden .
vrijdag 11 mei 2018

Verlichtingsprobleem oplossen

Er is een verlichtingsprobleem, iets met het licht.
maandag 30 april 2018

Elektriciteitsschema maken en keuring voor verkoop

Voor ons huis willen we graag een elektriciteitsschema laten maken en laten keuren voor verkoop. Vrijstaande woning van 180m², bestaande uit 2 verdiepingen.
vrijdag 27 april 2018

Elektriciteit aaansluiten

30 stopcontacten in de' kelder en magazijn van 225m² plaatsen 2 elektriciteitskasten plaatsen 1 x appartement (180m²) 1x winkel en kelder De volledige aansluiting en elektriciteitswerken uitvoeren voor gans het gebouw.
woensdag 28 maart 2018

Elektriciteit leggen

Onze garage is voorzien van een zekeringkast toch onze draad is te dun om alles van stroom te voorzien. Er moet een dikkere draad komen en extra stopcontacten.
woensdag 14 maart 2018

Elektriciteitsinstallatie volledig vervangen

Wij hebben een huis gekocht en de elektriciteit zou volledig vernieuwd moeten worden. Volledige installatie aan vernieuwing toe.
maandag 12 maart 2018

Elektriciteit installatie

Elektriciteit aanpassen volgens rapport
dinsdag 6 maart 2018

Vernieuwen elektriciteit in oud huis

De volledige elektriciteit dient vervangen te worden in een oud huis. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1994 met zo een 280 m².
maandag 5 maart 2018

Oude meterkast vervangen

Ik wil graag een nieuwe meterkast, de huidige kan gerust ouder dan jaar zijn. Ook wens ik dag- en nachtmeter. Op dit moment heb ik slecht 1 meterteller.
zondag 25 februari 2018

Complete CV installatie op elektriciteit vernieuwen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat over verwarming van keuken en living. De ruimte is ongeveer 56m2. Verwarming op elektriciteit.
donderdag 22 februari 2018

Eéndraadschema opmaken

Situatieschets hebben wij zelf al gemaakt. Ivm verkoop heeft sgs keuring gedaan, waaronder het ontbreken hiervan als overtreding werd gemeld. Eendraadschema opmaken.
woensdag 24 januari 2018

Elektriciteit vernieuwen

Ik wil graag de elektra in mijn huis vernieuwen. Gedeeltelijk is het vernieuwd, ik wil graag nieuwe stopcontacten en schakelaars, indien nodig nieuwe draden. Één of 2 extra groepen apart voor de keuken. Er is al een nieuwe schakellast naast de voordeur en een dikke voedingskabels getrokken naar de ketelruimte (hier ook graag een nieuwe kast om nieuwe groepen te maken) achter het huis en van hieruit wil ik de stroom naar buiten laten brengen. Alles moet voldoen aan de regels en voorschriften.

Partners

Partners van Casius